drdedus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ξανά η λάμπα του τίτλου σε backorder για όσους δεν πρόλαβαν. όποιος βρει και κάποιο κουπόνι αν συνδυάζεται ας το ποστάρει. http://m.gearbest.com/smart-lighting/pp_361555.html?wid=21 1
Michail2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ξέρει κανεις εαν ο φωτισμός είναι αρκετός για μια κρεβατοκάμαρα ? 600 lm είναι αρκετά πχ για να δεις καλά μέσα στις ντουλάπες ή όχι ? Eχει η xiaomi καμία λαμπα με περισσοτερα lm ?
dchatz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 εγω την πήρα με την αρχική προσφορά. Δούλεψε σωστά 2 μήνες. Μετά χάλασε το modem και μου το αλλαξε η COSMOTE. επρεπε να την ξαναρυθμίσω. Τι reset, τι παπάδες τίποτα. Δε ξανασυνδεθηκε. Τωρα ξέμεινε σαν άσπρη απλως να φωτίζει.
drdedus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Κάνε το κινητό access point με τα ιδία στοιχεία με το παλιό modem και κοίτα μήπως μπορείς να κάνεις κάτι μεσα απο το app αφού συνδεθείς..
klainmaingr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 "Συμβαίνουν αυτά" αλλα εγώ χθές κατάφερα επιτέλους να κάνω το dispute στο paypal και πάρω refund για την ίδια λάμπα που δεν ήρθε ποτέ απο τις 24 Αυγούστου. Έπρεπε να περάσουν δύο μήνες για να το δεχτεί το gearbest.. 1
runner69 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ξέρει κανεις εαν ο φωτισμός είναι αρκετός για μια κρεβατοκάμαρα ? 600 lm είναι αρκετά πχ για να δεις καλά μέσα στις ντουλάπες ή όχι ? Eχει η xiaomi καμία λαμπα με περισσοτερα lm ? Για μια λάμπα δωματίου είναι λίγα τα lumens. Για πορτατίφ ή σποτ είναι πιο πολύ. 1
stigmes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 παιδια για την κρεβατοκαμαρα που την εχω εγω ειναι απιστευτη, οσοι την εχουν ξερουν οτι δεν ειναι για πορτατιφ, εκει που δεν εχει δυνατο φως ειναι στα χρωματα που ειναι και λογικο 2
Billator Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 παιδια για την κρεβατοκαμαρα που την εχω εγω ειναι απιστευτη, οσοι την εχουν ξερουν οτι δεν ειναι για πορτατιφ, εκει που δεν εχει δυνατο φως ειναι στα χρωματα που ειναι και λογικο Για πλήρη φωτισμό 1 λάμπα δεν κάνει, 2 είναι οριακά. Σε δωμάτια που δεν μπαίνει πχ φως από τον ήλιο με μία λάμπα τέτοια αποκλείεται να μπορέσεις να καθαρίσεις χωρίς να σου βγουν τα μάτια,ειδικά μέρα όταν το υπόλοιπο σπίτι φωτίζεται από έξω. Για κάποιον που δεν έχει τέτοιες ανάγκες ναι είναι μια χαρά.
Craven Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Όλοι εσείς που λέτε αν κάνει ή δεν κάνει για κρεβατοκάμαρα (γιατί για κρεβατοκάμαρα μιλάμε).. την έχετε την συγκεκριμένη ή τα λέτε έτσι στην θεωρία? 2
hara75gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάντως(που την έχω κανά τρίμηνο), σε σαλόνι 20-25μ μία χαρά φως έχω, ειδικά αν το έχω στο κρύο το λευκό (σε σημείο που κουράζει, αν είναι στο φουλ). Στα άλλα χρώματα, φυσικά και δεν φτάνει μία λάμπα για μεγάλο δωμάτιο, αλλά για αλλαγή ατμόσφαιρας μία χαρά είναι. Στο άσπρο τη σύγκρινα με Phillips οικονομίας, 650 lumens, και μου φάνηκε πιο φωτεινή ή Xiaomi 2
nrg_polini Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Για κρεβατοκάμαρα ο μόνος λόγος που μπορεί να ΜΗΝ κάνει είναι γιατί έχει ΠΟΛΥ δυνατό φως ! Την έχω στο σαλόνι και είναι μια χαρά. 4
stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 To δυνατή λάμπα ή αδύναμη είναι υποκειμενικο στα μάτια και τον χώρο του καθενός. Μπορεί άλλος να έχει ένα χώρο 50τμ και ή λάμπα να είναι αδύναμη και άλλος να έχει ένα 20τμ και να είναι πολύ δυνατή Και επίσεις είναι πως έχει συνηθίσει ο καθένας στα μάτια του τα φώτα στο δωμάτιο,αλλος βάζει λάμπες 650lumens και λέει είναι δυνατό άλλος αδύναμο
Questioner Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ερώτηση: Μιλάμε για την ίδια λάμπα με αυτή; Γιατί στο GB γράφει RGBW ενώ στο BG RGB.
lefta_yparxoun Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 "Συμβαίνουν αυτά" αλλα εγώ χθές κατάφερα επιτέλους να κάνω το dispute στο paypal και πάρω refund για την ίδια λάμπα που δεν ήρθε ποτέ απο τις 24 Αυγούστου. Έπρεπε να περάσουν δύο μήνες για να το δεχτεί το gearbest..Είναι πολύ γαϊδούρια στο gearbest και επειδή τζιράρουν πολλά χρήματα σου βγάζουν την πίστη. Εγώ έτσι την πάτησα με dash κάμερα xiaomi και δεν ξαναπαίρνω από αυτούς ούτε δωρεάν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις