Προς το περιεχόμενο

laptop με windows 7 και safe mode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον χαρισε καποιος στην μαμα μιας φιλης ενα λαπτοπ. μου ειπε οτι ειχε θεμα με τον ηχο. μπαινω με teamviewer (γιατι βρισκετε σε αλλη πολη) και η φιλη που μαζι της μιλησα, ειχε μπει σε ασφαλη λειτουργια. της ειπα οτι πρεπει να μπει σε κανονικη κλπ κλπ. της εστειλα και screenshot τι να επιλεξει.

Λοιπον μου λεει οτι στην εκινηση δεν της βγαζει να επιλεξει τπτ, γιατι απλα το λαπτοπ μπαινει απο μονο του απευθειας σε safe mode. δεν της βγαζει καθολου την κλασσικη μαυρη οθονη να επιλεξει πχ start windows normaly.

καμια ιδεα? δεν εχω ξαναδει ουτε ξανακουσει κανεναν να εχει τετοιο προβλημα. το λαπτοπ ειναι καθαρο. δεν εχει τπτ μεσα, ουτε antivirus ουτε προγραμματα. φρεσκο απο φορματ το εκοψα ετσι οπως το ειδα. τι μπορει να γινει, τι να δοκιμασω?

acer aspire E1 - 531 .

ευχαριστω.

Δημοσ.

με εκανες σκουπιδι τωρα! ενιωσα τοσο ασχετη! εντομεταξυ μαλλον για κακο λογο της το ρυθμισε ο προκατοχος ετσι. τρωει κατα διαστηματα τρελα κολληματα. δισκος οκ, ιο δεν βλεπω, δεν εχει και τπτ μεσα. θα βγαλω το microsoft essential μηπως την κανει αυτο τη δουλεια αν και τπτδεν φαινετε να τραβαει μνημη 'η cpu. thanks και παλι

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα :) .

ναι με σεντινελ. αλλα εβαλα και το hdtune για ενα speed test να δω τι σκαμπανεβασματα κανει, αλλα ολα σε λογικα πλαισια. bad sector δεν εψαξα, δεν εχει και νοημα.

γενικα την ωρα αυτη που εψαχνα δεν ηταν σε φαση κολληματος. τι να πω μου εχουν τυχει και να φταιει ο κοντρολλερ των δισκων. σε 2,3 λαπτοπ και εναν σταθερο. αλλα πετουσε και μπλε οθονη συνηθως. βεβαια ενα τοσιμπα θυμαμαι δεν πεταγε. 2 μηνες το ειχανε στην αντιπροσωπια μεχρι να βρουνε τι εχει και να το φτιαξουν...

τωρα θα μπορουσα να κανω και αλλα, αλλα δεν βολευει το teamviewer. θα το δουλεψει οσο μπορει αλλα σε καποια φαση τουλ θα χρειαστει να το παει για ενα φορματ. τοτε που θα το κοιταξει ατομο απο κοντα θα δει και τι παιζει. εχω χαρη κανω στην ουσια επειδη δεν ειναι απο τους εχοντες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...