Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ξερει καποιος να μ πει πως μπορω να καθαρισω πληκτρολογιο και ποντικη ??  και δευτερον υπαρχει καποιος τροπος τα καλώδια που εχω πισω απο την μοναδα του pc m na συγκεντροσω με καποιο τροπο καπου γ να μην ειναι χημα ??

Δημοσ.

τι εννοεις να καθαρισεις ποντικι-πληκτρολογιο; Εξωτερικα ειναι απλο, ιδιαιτερ το ποντικι.

Το πληκτρολογιο μπορεις να παρεις ενα σπρει πεπιεσμενου αερα και να το φυσηξεις με προσοχη, να βγει οτι σκονη κλπ εχει μεσα.

Αν επιχειρησεις να το ανοιξεις, αναλογα με το τι πληκτρολογιο εχεις, θελει προσοχη.

Δημοσ.

βασικα την βρωμια στα πληκτρα θελω να βγαλω και να καθαρισω την ροδελα και γυρο το ποντικι π εχει βρωμια 

Δημοσ.

Αν βγαίνουν τα πλήκτρα βγάλτα και άστα να μουλιάσουν σε νερό με σαπούνι πιάτων για κάνα μισάωρο. Μετά όπως τα ξεπλένεις απλά τρίβε τα λίγο με το χέρι. Θα εκπλαγείς με το πώς θα γίνουν.

Δημοσ.

Αν είναι να το καθαρισεις με τα πλήκτρα πανω θα σου πρότεινα το καθαριστικό να το βάλεις πανω στο πανι κ οχι στα πλήκτρα κ σταξει μεσα. Τώρα συγκεκριμένα για sif δεν ξέρω. Νομίζω αυτο ειναι για πλακακια κ μαλλον λιγο δυνατο για τα πλαστικά πλήκτρα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν βγαλεις τα πληκτρα να προσεχεις το spacebar ; ειναι δυσκολο να το ξανακουμπωσεις και μαλιστα μπορει να σπασεις το εσωτερικο σιδερακι του.

Δημοσ.

Αν εχεις ορεξη και δεν βαριεσαι παρε μπατονετα και οινοπνευμα και τριψε τα ενα ενα(λιγο οινοπνευμα καθε φορα μην το πνιξεις μεσα) κι ενα πανακι για να μαζευεις τα υπολοιμματα απο καθε πληκτρο που θα τελειωνεις. Εκτος κι αν εχουν πιασει τσιμεντοσκονη αρα παρε σκουβλο :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι φθηνά το πληκτρολόγιο και το ποντίκι βάλε τα στα σκουπίδια και πάρε αλλά.

Αν ειναι ακριβά καθάρισε τα με υπομονή

δεν θελω να τα πεταξω γτ το σετ αυτό πληκτρολογιο ποντικη της Logitech to πληρωσα 21 ευρω και λεφτα δν υπαρχουν αυτόν τον καιρο γ ξοδεμα !!

Δημοσ.

Προσωπικα εγω καθαριζω τα πληκτρα με υγρο πιατων μεσα σε μια λεκανη με νερο. Οσον αφορα τα σιδερακια πρεπει να εισαι πολυ βιαιος να σπασουν τα σιδερακια! Ειχα ριζει μπουνια στο πλητρολογιο εφυγαν γυρω στα 10 πληκτρα αλλα τα ξαναεβαλα και κανενα σιδερακι δεν ειχε σπασει!

Oσο για το cable management εκτος και εντος του κουτιου:

http://www.skroutz.gr/c/761/diaxieirish-kalodiwn.html?keyphrase=cable+ties

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...