noobogadgetakias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα στην παρεα.θελω να δω ποσο μηκος εχουν οι καρτες γραφικων για να δω αν χωρανε κουτι μου.το θεμα ειναι οτι μπαινω σε διαφορες καρτουλες αλλα δεν βλ3πω να αναγραφει πουθενα το μηκος τους.οταν λεω μπαινω εννοω στο σκρουτζ.πρεπει να μπω καπου αλλου;
pados1002 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δες την εκάστοτε κάρτα στο official site της... Στα specs θα το αναγράφει σίγουρα...
life is music Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 καταρχας μπενεις στην εταιρεια του κουτιου σου και στα σπεκς καπου λεει dimensions for vga card οταν δεις μεχρι τι διαστασεις χωραει το κουτι σου το επομενο βημα ειναι να πας στο σιτε της εταιρειας π βγαζει την καρτα και στην κααρτελα σπεκς να δει τα demensions της καρτας και αν δεις οτι τα demensions δηλαδη η διαστασεις ειναι οκ και δεν υπαρχε θεμα και με της διαστασεις του κουτιου τοτε περνεις την καρτα την τοποθετεις και εισαι οκ noobogadgetakias 2
noobogadgetakias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μαλιστα.εγω απλα εμπαινς στις περιγραφες των καρτων απο το σαιτ οωλησεων του σκρουτζ μηπως το ελεγε Σε ευχαριστω πολυ 1
life is music Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μαλιστα.εγω απλα εμπαινς στις περιγραφες των καρτων απο το σαιτ οωλησεων του σκρουτζ μηπως το ελεγε Σε ευχαριστω πολυ τπτ φιλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα