john_vtec Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Εδω και 1,5 μήνα είμαι κάτοχος ενός καταπληκτικού τηλεφώνου για σκληρή χρήση σε σπόρ και δουλειά. Ολα δουλέυουν μια χαρά ενω έχω φαει σκάλωμα στο να το ρυθμίσω ως ρούτερ να επέμπει ιντερνετ το οποίο γίνεται σίγουρα βαση κατασκευαστή. Με wifi και συνδέθηκα κανονικά. Με τα δεδομένα ανοικτα (Cosmote) δεν συνδέομαι καν στο ιντερνετ. Δυστυχώς δεν έχει και εγχειρίδιο για να με βοηθήσει. Μήπως το έχει πάρει καποιο παιδί απο το Forum εδω και να γνωρίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δεν χρειαζεσαι εγχειριδιο... Ρυθμισεις apn της cosmote χρειαζεσαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_vtec Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μην γελάσεις.... αλλα τί είναι το apn? Πρέπει να τα ρυθμίσω στην συσκευή, ή να παω σε καταστημα cosmote? Υ.Γ(Με την ίδια καρτα sim σε smartphone samsung τα δεδομένα δουλευαν κανονικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 http://www.naviphone-hellas.gr/showthread.php/649-Ρυθμίσεις-APN-Cosmote-Vodafone-Wind Μπες ρυθμισεις-δικτυα-περισσοτερα-δικτυα κινητης-ονοματα σημειου προσβασης και φτιαξε ενα apn με τα στοιχεια του λινκ.... Μην ξεχασεις να κανεις save Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_vtec Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Σε ευχαριστώ παρα πολύ!!! Μου δούλεψε μια χαρά και με συνδεση απευθείας στο ιντερνετ και ως ρούτερ!! Να είσαι καλά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα