AlienTechGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Nexus 5X και από μένα. Έχει κάμερα και SoC, επιπέδου high-end, μια πολύ καλή οθόνη και δεν κολλάει με τίποτα. Τα 2GB RAM να μη σε ανησυχούν. Με το καλογραμμένο λογισμικό της Google (το λεγόμενο καθαρό Android που φοράνε οι Neuxs συσκευές), δε πρόκειται να αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα ούτε τώρα, ούτε στο άμεσο μέλλον.
Jim Akos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλήξει κάπου. Ότι από τα δυο και αν επιλέξω ξέρω ότι θα λείπει κάτι από το άλλο κινητό που δεν επέλεξα. Μόλις είδα ότι η τιμή του μαύρου nexus 5x ανέβηκε στα 265ευρώ, ίσως τελικά η τιμή, όπως θα έχει διαμορφωθεί τη στιγμή της αγοράς, ίσως αποτελέσει τον παράγοντα που θα καθορίσει που θα γείρει η πλάστιγγα. Μια τελευταία διευκρίνηση αν ξέρετε για να έχω την πλήρη εικόνα. Το Huawei p9 lite 3gb έχει κάποια άλλη διαφορά από το 2gb μοντέλο εκτός από τη μνήμη; Το ρωτάω αυτό γιατί απ' ότι καταλαβαίνω έχει γίνει εισαγωγή από άλλη χώρα, μήπως εκεί χρησιμοποιούν π.χ. άλλες μπάντες για 3g/4g και κάτι του λείπει; Επίσης αυτό το vodafone welcome/operator welcom/branded ή διάφορα άλλα που αναφέρονται εδώ στην περιγραφή του κινητού τι ακριβώς είναι;
haHa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Το nexus 5x εχει πιο δυνατο επεξεργαστη, καλυτερη καμερα και καλυτερη οθονη. Φοραει πιο προσφατη εκδοση λογισμικου , ενω θα παιρνει αμεσα και τις επομενες αναβαθμισεις. Το p9 lite ειναι πιο ομορφο και πιο premium κατασκευη. Ζυγισε τα και αποφασισε τι θελεις.
redmanftw Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ακομα το ψαχνεις ρε φιλε? συμφωνω σε οτι ειπε ο haha απο πανω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα