Jim Akos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250€, αν μπορούμε και λιγότερα ακόμα καλλίτερα 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): πλοήγηση στο internet, κυρίως μέσω wifi, αρκετό youtube, ταινίες online, μερικές φωτογραφίες και κανένα παιχνιδάκι για όταν βαριέμαι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 ίντσες πιστεύω είναι καλά αν και κυρίως κοιτάζω στα χαρακτηριστικά το ύψος της συσκευής. Μέχρι 15cm πιστεύω παλεύεται. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Τίποτα, οτιδήποτε όμως υπάρχει αξιολογείται θετικά. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Θα ήθελα να είναι επιπέδου motorola moto g (3rd gen) τουλάχιστον. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με ενδιαφέρει. 8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να βγάζει τη μέρα, ακόμη καλλίτερα αν μπορεί παραπάνω. 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα, μόνο αν είναι super duper εξαιρετική προσφορά από εξωτερικό. 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι. 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο. Βλέποντας αρκετά κινητά προσανατολίζομαι περισσότερο μεταξύ Huawei p9 lite 3gb και Nexus 5X 32gb. Στην αρχή κοιτούσα και το moto g4 plus αλλά με φρέναρε το πρόβλημα με την υπερθέρμανση και ίσως λίγο το μέγεθός του και είπα να το αφήσω απ' έξω. Μεταξύ των άλλων 2 μου αρέσει το Nexus 5X για την κάμερα, soc και το γεγονός ότι κυκλοφορεί στην χώρα αυτή η έκδοση άρα λογικά δεν θα έχει κάποιο θέμα με την αντιπροσωπία αν χρειαστεί κάτι. Δεν μου αρέσει η μπαταρία του, τα 2gb ram, η απουσία ραδιοφώνου, η ψιλοπλαστική εμφάνιση και τα ελαφρώς χειρότερα οθόνη και ηχείο από το p9 lite (αν δεν κάνω λάθος). Από την άλλη ξεχωρίζω το p9 lite για τα 3gb ram, την εμφάνιση,τη μπαταρία, την ύπαρξη ραδιοφώνου, την ελαφρώς καλλίτερη απόδοση της οθόνης και του ηχείου. Ωστόσο απ' ότι έχω καταλάβει η έκδοση αυτή δεν κυκλοφορεί επίσημα στη χώρα άρα τι γίνεται με το service; Επίσης βλέπω στο skroutz όλα τα καταστήματα γράφουν κάτι για vodafone welcome, τι είναι αυτό; Επίσης σε χαρακτηριστικά επεξεργαστή είναι πιο κάτω από το nexus. Μεταξύ των δυο κλείνω περισσότερω προ το p9 lite 3gb αν και αλλάζω γνώμη κάθε 10 λεπτά. Καμιά γνώμη να με βοηθήσετε, είναι κάτι που δεν έχω σκεφτεί; Ή έστω μια άλλη καλή πρόταση;
stelios18120 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Πάρε και τα 2! Πλάκα κάνω Εγώ θα έπαιρνα το p9 lite μόνο και μόνο για τα 3gb ram και επειδή είναι λίγο δυνατότερο από το άλλο. 1
ziaba Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Πάρε και τα 2! Πλάκα κάνω Εγώ θα έπαιρνα το p9 lite μόνο και μόνο για τα 3gb ram και επειδή είναι λίγο δυνατότερο από το άλλο. δεν είναι δυνατότερο άπλα σαν σύνολο καλύτερή και αξιόπιστη πρότασή από το LG δες και το Ζ3
Belisarius Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Το P9 Lite γιατί έχει τόσο σαρ; Ψάχνεται ένας φίλος μου σε αυτές τις τιμές αλλά θέλει χαμηλό σαρ κι ετσι το P9 Lite βγαίνει off.
EvilEyes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Το sar του p9 lite αφορά τη μέγιστη τιμή που μπορεί να φτάσει, δηλαδή χρησιμοποιόντας 2 sim σε περιοχή με ελάχιστο σήμα και δουλεύουν και οι δύο κεραίες στο full, που και πάλι είναι μέσα στα όρια που θέτει η EU. Δε σημαίνει ότι με casual χρήση θα είναι τόσο υψηλό. Πλέον έχω βαρεθεί να ακούω συνεχώς για sar και mar, έλεος καθημερινά δεχόμαστε τόσες ακτινοβολίες, το sar του κινητού περιμένουμε να μας πεθάνει;
Jim Akos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 δεν είναι δυνατότερο άπλα σαν σύνολο καλύτερή και αξιόπιστη πρότασή από το LG δες και το Ζ3 Το είδα το Z3, δεν λέω καλό φαίνεται αλλά πάει περίπου 270€ και είναι κινητό του’14. Αν είχε κανένα 50άρικο λιγότερο μπορεί να το σκεφτόμουν. Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση. Πάρε και τα 2! Πλάκα κάνω Εγώ θα έπαιρνα το p9 lite μόνο και μόνο για τα 3gb ram και επειδή είναι λίγο δυνατότερο από το άλλο. Και εμένα τα 3gb είναι που με ψήνουν.
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Το sar του p9 lite αφορά τη μέγιστη τιμή που μπορεί να φτάσει, δηλαδή χρησιμοποιόντας 2 sim σε περιοχή με ελάχιστο σήμα και δουλεύουν και οι δύο κεραίες στο full, που και πάλι είναι μέσα στα όρια που θέτει η EU. Δε σημαίνει ότι με casual χρήση θα είναι τόσο υψηλό. Πλέον έχω βαρεθεί να ακούω συνεχώς για sar και mar, έλεος καθημερινά δεχόμαστε τόσες ακτινοβολίες, το sar του κινητού περιμένουμε να μας πεθάνει; Ναι δεν παει ετσι ομως.Και σε galaxy ή αλλες συσκευες(oneplus3 πχ) υπαρχει η επιλογη για 2sim αλλα ποτε μου δεν ειδα να αναφερονται τοσο υψηλα νουμερα στον δεικτη Sar. Στην τελικη ας το ξεκαθαριζει αυτο η Huawei και να αναφερει ξεχωριστα τον δεικτη Sar με 1 καρτα sim και με 2. Οκ αυτο δεν σημαινει οτι ολο το κινητο βγαινει μαπα αλλα αξιζει να αναφερθει για αυτο το μικρο ποσοστο που μπορει να τους ενδιαφερει περισσοτερο απο τους περισσοτερους.
dimitris_213 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Κάτοχος του nexus 5x 16gb εδώ και 2 μήνες. Απόλυτα ευχαριστημένος από τήν συσκευή και σαν μέγεθος αλλά και ταχύτητας
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Το πηρα στη γυναικα και εχω να πω να παρεις το nexus 5x.Update πρωτος απ ολους,υποστηριξει απο xda σε πολλες rom αν ασχολησε,καμερα απαιχτη,γρηγορο δεν υπαρχει η τιμη του στα 245 ευρω.
Jim Akos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Αυτά μου κάνετε και δεν μπρώ να καταλήξω . Και εμένα μου αρέσει αρκετά το nexus 5x, μόνο τα 2gb δεν ξέρω αν είναι αρκετά. Έχετε δει κάποιο περιορισμό μέχρι στιγμής; Και για το απόλυτο overkill, ψηφίστε. Vote for Trump, ωπ λάθος. http://www.strawpoll.me/11550273
leo066 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 δεν έχουν όμως δυο κεραίες όπως τα Huawei αν δεν κανω λάθος Ναι δεν παει ετσι ομως.Και σε galaxy ή αλλες συσκευες(oneplus3 πχ) υπαρχει η επιλογη για 2sim αλλα ποτε μου δεν ειδα να αναφερονται τοσο υψηλα νουμερα στον δεικτη Sar. Στην τελικη ας το ξεκαθαριζει αυτο η Huawei και να αναφερει ξεχωριστα τον δεικτη Sar με 1 καρτα sim και με 2. Οκ αυτο δεν σημαινει οτι ολο το κινητο βγαινει μαπα αλλα αξιζει να αναφερθει για αυτο το μικρο ποσοστο που μπορει να τους ενδιαφερει περισσοτερο απο τους περισσοτερους.
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 δεν έχουν όμως δυο κεραίες όπως τα Huawei αν δεν κανω λάθος Αυτο ακριβως λεω.Ας το ξεκαθαρισει η Huawei στα specs οσον αφορα το Sar,να μην καθεται ο κοσμος να το αναφερει/ασχολειται με αυτο. Ειναι καθαρα ευθυνη της εταιριας αυτο,εμεις σαν καταναλωτες δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να ψαχνουμε σε καθε κινητο τι παιζει πισω απο τον δεικτη Sar. Αυτά μου κάνετε και δεν μπρώ να καταλήξω . Και εμένα μου αρέσει αρκετά το nexus 5x, μόνο τα 2gb δεν ξέρω αν είναι αρκετά. Έχετε δει κάποιο περιορισμό μέχρι στιγμής; Και για το απόλυτο overkill, ψηφίστε. Vote for Trump, ωπ λάθος. http://www.strawpoll.me/11550273 Απο πλευρας αναβαθμισμεων σκεψου οτι το huawei p9 lite μετα απο καιρο θα παρει την Android 7 εκδοση και δεν θα εχει μεγαλη υποστηριξη.Ειναι απο τα αρνητικα των huawei συσκευων(και των περισσοτερων κινεζικων) οι ενημερωσεις και υποστηριξη. Προσωπικα θα διαλεγα P9 lite λογω ομορφιας,κατασκευης και αυτονομιας(πρεπει να ειναι λιγο καλυτερο απο το Nexus)και το Nexus για pure android,αξιολογη καμερα και ενημερωσεις. Ειναι καθαρα θεμα προτεραιοτητων.
Belisarius Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Σε θέμα ταχύτητας σε καθημερινή χρήση το 5x δεν έχει καμία διαφορά με το 6P. Απλώς το αναφέρω μιας και ασχολούμαι καθημερινά και με τις δύο συσκευές. Από εκεί και πέρα όπως σωστά ειπώθηκε είναι θέμα προτεραιοτήτων.
temitis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ως κάτοχος του 5x να πω κ εγώ με την σειρά μου ότι από ταχύτητα πάει σφαιρα αλλά η μπαταρία είναι λίγο τραγική..με λίγο πείραγμα rom + kernel κάτι γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα