Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγορασω το Iphone 7, κοίταξα και στα δυο site αναζήτης Skroutz,Bestprice.Εχετε να προτείνετε κανενα αξιόπιστο κατάστημα  εκτός απο τα μεγάλα Public κτλ;

PS : Εκανε αλλαγή το Bestprice και φαινεται αρκετά καλό.Πως σας φάνηκε εσας;

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγορασω το Iphone 7, κοίταξα και στα δυο site αναζήτης Skroutz,Bestprice.Εχετε να προτείνετε κανενα αξιόπιστο κατάστημα  εκτός απο τα μεγάλα Public κτλ;

PS : Εκανε αλλαγή το Bestprice και φαινεται αρκετά καλό.Πως σας φάνηκε εσας;

για το iphone δεν ξέρω ούτε θέλω να ξέρω .... το bestprice πάντως έγινε τέρμα gtp με την τελευταία αναβάθμισή

Δημοσ.

Θέλεις να το αγορασεις πολύ νωρίς και πολλά τα €€

Αν περιμένεις λίγο καιρό θα δώσεις πολύ λιγότερα,πλεον οι τιμές πέφτουν πιο γρήγορα απ ότι παλιά.

• Like 1
Δημοσ.

Παρτο από Σκρουτζ οποίο κατάστημα και να προτιμήσεις όλα καλά είναι δες και τις αξιολογήσεις τους και θα είσαι κομπλε. Όμως να ξέρεις θα πέσει η τιμή του πολύ από εδώ και πέρα σε διάστημα 1-2 μήνες θα δούμε πτώση 50€ περίπου πιστεύω άσε που τα Χριστούγεννα θα έρθουν οι υπερπροσφοράς από τις μεγάλες αλυσίδες σε τιμές κάτω του Σκρουτζ. Γύρω στο 500αρι παίζουν τότε τα τελευταία μοντέλα αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Καλα λογια εχουν γραφτει σιγουρα για kaizer και tokinito

Έχω αγοράσει και από mobilehellas αν υπάρχει για το 7 είναι πολύ καλό μαγαζί και αυτό. Επίσης γνωστή μου έχει πάρει κινητό από το cityshop αν το λέω σωστά, και έμεινε και αυτή πολύ ευχαριστημένη.. γενικά όλα είναι καλά στο Σκρουτζ θεωρώ.

Δημοσ.

Να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα σε κάθε περίπτωση , όπως σωστά σου λένε τα παιδιά , εξάλλου 1.1/2 μήνας είναι , οπότε το πεντακοάρικο το δίνεις  τότε , δεν χάλασε ο κόσμος.

Δημοσ.

Να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα σε κάθε περίπτωση , όπως σωστά σου λένε τα παιδιά , εξάλλου 1.1/2 μήνας είναι , οπότε το πεντακοάρικο το δίνεις  τότε , δεν χάλασε ο κόσμος.

Γιατι ποιος ειπε οτι τα Χριστουγεννα το iphone 7 θα κοστιζει 500ευρω.Το iphone 6s 16gb μπηκε σε εκπτωση πριν λιγους μηνες στα 479ευρω για 1μερα και μιλαμε για συσκευη πανω απο 1χρονου κυκλοφοριας στην αγορα. Δεν πιστευω να περιμενει κανεις το Iphone να πεσει δια μαγειας στα 500ευρω. 10ημερο εκπτωσεων υποτιθεται εχουν οι μεγαλες αλυσιδες και πουλανε το S7 600ευρω υποτιθεται με εκπτωση.....

Δημοσ.

Τα χριστούγεννα ούτε καν δεν θα έχει το iphone 7 στα 500€

Απλά θα πέσει ελάχιστα ή τιμή του,και πιο πολύ θα πέσει ή τιμή του 6 και 6s

Άρα και κάποιος που θέλει να πάει σε 6s αξίζει να περιμένει μέχρι τα χριστούγεννα σωστά;
Δημοσ.

Εγω γιατι θυμαμαι πέρυσι προσφορές Χριστουγέννων το 6s γύρω στο 500€?λετε να ήταν το απλό 6 και να μπερδεύτηκα? ούτε ας πούμε 550€ δεν ειχε παίξει σε μεγάλα πολυκαταστήματα?

Δημοσ.

λέω να σας ακουσω και θα περιμένω 1-2 μήνες.εβαλα και ειδοποιηση τιμής στο Bestprice σε περίπτωση που το βγάλει κανένα κατάστημα προσφορά καμια ακυρη μέρα να το τσιμπήσω.

Δημοσ.

Καλά κάνεις και περιμένεις , προιόντα πληροφορικής είναι , πάντα πέφτουν οι τιμές , άλλοτε πιο αργά άλλοτε πιο γρήγορα.Και ένα 50αρικο να κερδίσεις όφελος είναι . Δεν φεύγουν τα κινητά από την αγορά , εκεί ήταν πέρσι εκεί θα είναι και του χρόνου.

Δημοσ.

Μετα και την αποσυρση του note7 απο την αγορα πιστευω οτι το iphone7 δεν θα πεσει ουτε ευρο "που λεει ο λογος"

ειναι κυριολεκτικα χωρις αντιπαλο στα μεγαλα budget... ετσι πιστευω εγω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...