monoxromos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 παιδια κολλώ στο σημειο που έχει select (1) Παταω enter και μετα μου παει σε μια επιλογή force it παταω y or no? οταν επιλεγω y με πάει system 32 /config... τι γράφω απο εδω και κατω;
rfc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 καπου τα εχεις μπερδεψει, δεν υπαρχει f8 πια στα win 8 και μετεπειτα.
monoxromos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εντάξει δεν το γνώριζα πάντως όταν το πατάω ταυτοχρονα με το open λειτουργεί. Αλλα το ζητούμενο είναι οτι έχω κολλήσει και δεν μπορω να μπω στον υπολογιστή. Τελευταία σκέψη ειναι να τον κάνω δεύτερο δίσκο σε εναν αλλο υπολογιστή , να αντιγράφω ολα τα αρχεία σε ενα εξωτερικο σκληρό και να τον επαναφέρω στην αρχικη εργοστασιακη του μορφή. Τι άλλο;
Bspus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Η hackia που λεει ο rfc λειτουργει ακομα αλλα με παραλλαγη. Πλεον αντι να αλλαξεις το sethc αλλαζεις το utilman.exe Ειναι το utility manager που υπαρχει κατω δεξια στο login screen στα 10 και ισως και στα 8.1. Ειναι ουσιαστικα η μεθοδος που παραπεμπει ο corsair στο πρωτο του post (η τελευταια, "πολυπλοκη" μεθοδος) Δουλευει σιγουρα γιατι το εκανα προσφατα. Το hirens δεν ξερω αν θα δουλεψει στα 10 γιατι εχει καιρο να αναβαθμιστει. Αν ομως καποιος θελει να το δοκιμασει, ειδικα σε νεο laptop πρεπει να βεβαιωθει οτι εχει απενεργοποιηθει το secure boot διαφορετικα δεν θα bootαρει απο cd/usb 2
rfc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Αναλογως πως θα καψεις το usb ειναι, αν το καψεις gpt fat32 δουλευει
monoxromos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Φίλοι μου αγαπημένοι. Το έλυσα λιγάκι κοπιωδώς το θέμα αλλά δεν μπορουσα διαφορετικά. Επανεφερα στην αρχική εγκατάσταση τα windows τωρα είναι τα 7άρια και επανέφερα από έναν κλώνο που εχω πάντα ενημερωμένο στο partition D τα περισσότερα αρχεία και εφαρμογές. Ισως τα 7αρια να είναι καλύτερα απο τα 10ρια γιατι βλεπω τρέχει ταχύτερα το μηχάνημα samsung 5i Ειλικρινά σας ευχαριστω για την προθυμία,την αλληλεγγυη και την συνδρομή σας. Με εκτίμηση σε όλους σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα