Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλες και φίλοι.Αν είχα την βοηθεια σας θα το εκτιμουσα ιδιαιτέρως. Κάτι έγινε με τους χρήστες του laptop μου και δεν ξέρω κωδικό πρόσβασης.Εχω μείνει πίσω στην εργασία μου.Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Φίλες και φίλοι.Αν είχα την βοηθεια σας θα το εκτιμουσα ιδιαιτέρως. Κάτι έγινε με τους χρήστες του laptop μου και δεν ξέρω κωδικό πρόσβασης.Εχω μείνει πίσω στην εργασία μου.Σας ευχαριστώ πολύ.

εάν έχεις κάνει εγγραφή με το email κανε restore εάν όχι δες μήπως βάζεις τον κωδικό με ελληνικά γράμματα αλλιώς hirens 

Δημοσ.

Καλησπερα,

δυστυχως δεν θυμαμαι απολύτως τίποτα για κωδικο,ειναι αλλωστε απο το 2012.

Πατώντας το f6 ή το f8 μου βγάζει  κατι παράθυρα για επιδιόρθωση αλλά πάντα θέλει κωδικό.

Αν βγάλω τον σκληρό και τον βάλω ως δεύτερο σε άλλον υπολογιστή μπορω να μπω π.χ. στους χρήστες και να αλλάξω κάτι απο  εκεί; Μάλλον χλωμο το βλέπω....

Δημοσ.

Καλησπερα,

Πατώντας το f6 ή το f8 μου βγάζει  κατι παράθυρα για επιδιόρθωση αλλά πάντα θέλει κωδικό.

Αν βγάλω τον σκληρό και τον βάλω ως δεύτερο σε άλλον υπολογιστή μπορω να μπω π.χ. στους χρήστες και να αλλάξω κάτι απο  εκεί; Μάλλον χλωμο το βλέπω....

http://www.howtogeek.com/222262/how-to-reset-your-forgotten-password-in-windows-10/

Δημοσ.

https://www.pcsteps.gr/1383-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%89-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-windows/

Δημοσ.

Καλησπερα,

windows 10 απο το 2012? καλη φαση :)

• Like 1
Δημοσ.

Μην βιάζεσαι φίλε,ο υπολογιστης αγοράστηκε το 2012 ειχε win7 και αναβαθμίστηκαν όπως θα ξέρεις πέρισυ στα 10αρια. Να είμαστε σοβαροί ειδικά όταν καποιος θέλει μια βοήθεια.

Ειμαι αρκετά παλιός στο forum και ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο συφορίτη ειρωνικά γιατί καταλαβαίνω ότι για να ζητάει βοήθεια έχει κάποιο λόγο  σοβαρό.Αυτά. 

• Like 3
Δημοσ.

Μην βιάζεσαι φίλε,ο υπολογιστης αγοράστηκε το 2012 ειχε win7 και αναβαθμίστηκαν όπως θα ξέρεις πέρισυ στα 10αρια. Να είμαστε σοβαροί ειδικά όταν καποιος θέλει μια βοήθεια.

Ειμαι αρκετά παλιός στο forum και ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο συφορίτη ειρωνικά γιατί καταλαβαίνω ότι για να ζητάει βοήθεια έχει κάποιο λόγο  σοβαρό.Αυτά. 

σου δώσαμε τόσες λύσεις δοκίμασες καμιά ? 

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά (?) σε windows XP είχα το ίδιο πρόβλημα και μπήκα

στον υπολογιστή σε κατάσταση Safe mode οπότε μπόρεσα ν αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης.

Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια δοκιμή.

Δημοσ.

κατέβασε αυτό και δημιούργησε ένα bootable usb και κανε ακριβώς ότι δείχνει το βίντεο και θα είσαι οκ 

Αν θυμάμαι καλά (?) σε windows XP είχα το ίδιο πρόβλημα και μπήκα

στον υπολογιστή σε κατάσταση Safe mode οπότε μπόρεσα ν αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης.

Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια δοκιμή.

από τα 7 και μετά ζητάει password στην ασφαλή λειτουργία 

Δημοσ.

Υπαρχει απο παλια και η hackia μεθοδος βεβαια που δουλευει ανελλιπως.

Και μολις μπεις αλλαζεις κωδικο στο χρηστη ή κανεις οτι αλλο θες.

ουτε προγραμματα.... τπτ.

μαγκια μονο... λεμε.

Δημοσ.

γεια σας,

Εχω δοκιμασει του Αγγελου αλλά δεν τα κατάφερα,τωρα θα δω και του  corsair04 αλλά μου φαινεται πιο εύκολο το hackia.Ομωε πριν προχωρησω και στις δυο περιπτωσεις αν κατάλαβα η επεξεργασια πρεπει να γινει στον ίδιο υπολογιστη.Εδω ...κολλάω .Εχω win 10 πρεπει να εγκαταστησω  παράλληλα και  άλλο πχ.  win 7 και δεν θα μου σβήσει υπάρχοντα αρχεία;

Μια διευκρινιση και πολλες...πολλές ευχαριστίες.Αν τα καταφέρω ως το βράδυ που θέλω να συνεχίσω μια εργασία, κερνάω!

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να βαλεις αλλα windows. Καντο στα win 10 ετσι οπως εισαι, πατα ρετσταρτ με πατημενο το κουμπι shift θα σου ανοιξει σε λιγο το menu, πανε startup options και κανε start up repair, μετα ακολουθησε τον οδηγο.

Δημοσ.

Γεια σε όλους

Το hackia δεν λειτουργεί έτσι στα 10αρια μαλλον ειναι για τα w7.Τωρα πατώντας f8  φτανω ως το save mode αλλά και εκει μου ζητάει κωδικο. Φτου να πάρει....

Δημοσ.

Γεια σε όλους

Το hackia δεν λειτουργεί έτσι στα 10αρια μαλλον ειναι για τα w7.Τωρα πατώντας f8  φτανω ως το save mode αλλά και εκει μου ζητάει κωδικο. Φτου να πάρει....

δοκίμασε και την λύση με το hirens που πρότεινα πιο πάνω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...