gorath Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά, έχει κανένας να προτείνει docking station USB 3.0 που να υποστηρίζει δίσκους ακόμα και 8ΤΒ;
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Με απεριόριστη χωρητικότητα δίσκου. http://www.skroutz.gr/s/7609854/RaidSonic-Icy-Box-IB-124CL-U3.html 1
denis_kos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Και κάτι λίγο πιο οικονομικό μέχρι 8TB. http://www.skroutz.gr/s/7244149/Sharkoon-SATA-QuickPort-XT-USB3-0-V-2.html#sku-info Το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό χωρίς πρόβλημα. Αν έχεις πολλούς πάντως το παραπάνω του Blue είναι μπομπα. 2
gorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Denis και Blueblood ευχαριστώ για τις απαντήσεις! 1
gdriver Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 +1 για το sharkoon. συν και το ότι όλες οι θήκες ή docking της sharkoon κάνουν spindown τους δίσκους όταν τους κάνεις eject ή κλείνεις το pc. επίσης φίλε gorath, όπως έγραψα στην προηγούμενη σελίδα πρόσεχε τo docking που θα πάρεις να υποστηρίζει uasp. βέβαιως και το raidsonic έχει και cloning που είναι πάρα πολύ σημαντική λειτουργία αν θες και αυτό. 1
slr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Καλύτερο από docking station (μιας και ποιάνει χώρο και θέλει και τροφοδοτικό άρα καλώδια χύμα) είναι το hotswap.Αν έχεις χώρο για μια θέση 3,5 βάλε αυτό.Το χρησιμοποιώ χρόνια και μου εχει λύσει τα χέρια. Να ρωτήσω για διευκρίνηση, μπορείς ανά πάσα στιγμή να βγάλεις τον σκληρό και να βάλεις κάποιον άλλο; Γίνεται ακόμα και αν ο σκληρός είναι σε λειτουργία; Θέλει κάποιες ειδικές ρυθμίσεις στο sata; Δεν χρειάζεται ασφαλή κατάργηση όπως το usb flash disk; Το ξέρω ρωτάω πολλά, αλλά δεν θέλω να βρεθώ με χαμένα αρχεία στους σκληρούς....
denis_kos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Κανεις ασφαλη καταργηση και το sharkoon εχει διακοπτη να το κλεισεις μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα