Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυριο να διενεργησω υπουργειο-εφορια, για να μεταβιβασω (αγορασω) ενα ΙΧ το οποιο εχει αρση παρακρατησης και παραδομενες πινακιδες. Με ποια σειρα θα γινει η διαδικασια για να μη τρεχω απο τη μια υπρεσια στην αλλη λες κια παιζω μπασκετακι στο διπλο.

Εχω κανει την ασφαλεια που απαιτειται, εχω τα χαρτια της αρσης και την υπεθυνη του πωλητη οτι διενεργω για τις απαραιτητες ενεργειες.

Μπορω να παρω αδεια-πινακιδες και να πληρωσω τελη εφορια πριν γινει η Αρση? Δλδ πρωτα εφορια τελιων αυτα, και μετα υπουργειο να μου αναγνωρισουν την αρση και πληρωνω παραβολο για να κανω μεταβιβαση?

Η πρωτα υπουργειο για την αρση, μετα εφορια και πισω υπουργειο για τη μεταβιβαση

Δημοσ.

Η αρση παρακράτησης δεν ειναι δικη σου δουλειά, την κάνει αυτος που εχει το αυτοκίνητο και οταν, και αν αρθεί, τοτε κάνεις την μεταβίβαση και τις πινακίδες

Δημοσ.

Η αρση παρακράτησης δεν ειναι δικη σου δουλειά, την κάνει αυτος που εχει το αυτοκίνητο και οταν, και αν αρθεί, τοτε κάνεις την μεταβίβαση και τις πινακίδες

Μπορει να γινει και απο τον αγοραστη με εξουσιοδοτηση θεωρημενη απο αυτον που την εχει .

Δημοσ.

Αν ο πωλητής χρωστάει και της μιχαλους δεν θα γίνει ποτέ η άρση, ας εχει και 10 εξουσιοδοτήσεις

Τι εννοεις ..της Μιχαλους ??? Το Δημοσιο ? Δεν νομιζω να θελει φορολογικη ενημεροτητα η πωληση αυτοκνητου .

Δημοσ.

Γιαννη αν χρωστάει στην τράπεζα θα πάρει άρση; και δεν εχω καταλάβει γιατι πρέπει να τρέχει ο αγοραστής

Αν χρωσταει το αυτοκινητο φυσικα και δεν θα παρει αλλα αν χρωσταει για αλλο λογο δεν νομιζω να μην μπορει να παρει . Σαφως και ειναι δουλεια του πωλητη να κανει την αρση αν θελει να το πουλησει  .

Πριν λιγες μερες εξοφλησα δυο γραμματια πριν την ληξη τους σε εμπορο  και μου εδωσε υπεθυνη δηλωση οτι κανει αρση παρακρατησης και πηγα και αλλαξα την αδεια κυκλοφοριας εγω.

Μονο που η αλλαγη  γινεται μονο εκει που ειναι ο φακελος του αυτοκινητου και οχι οπουδηποτε οπως η μεταβιβαση .

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια αφου λεω εχω ολα τα χαρτια. Μου εδωσε το χαρτι που η αντιρποσωπια εχει υπογραψει " Ο ταδε εχει ξοφλησει το συνολικο τιμημα του αριθμου ταδε μαρκας ταδε ιχ και κατα συνεπεια του χορηγειται η πληρης κυριοτητα". Και εχω και την εξουσιοδοτηση να κανω εγω την αρση στο υπουργειο.

Απλα την σειρα με την οποια θα γινει η διαδικασια ρωταω. Στην εφορια για να παρω πινακιδες και να πληρωσω τελη πρεπει να εχει προηγηθει η αρση η δε τους νοιαζει

Δημοσ.

Ωραια. Τοτε το μονο ασχημο που μπορω να σκεφτω ειναι να παρω πινακιδες-αδεια απο εφορια και οταν παω υπουργειο για καποιο λογο να μη προωραει η αρση (αρα και η μεταβιβαση) και να χω πληρωσει τσαμπα τα τελη αυτου του ετους

Δημοσ.

Ωραια. Τοτε το μονο ασχημο που μπορω να σκεφτω ειναι να παρω πινακιδες-αδεια απο εφορια και οταν παω υπουργειο για καποιο λογο να μη προωραει η αρση (αρα και η μεταβιβαση) και να χω πληρωσει τσαμπα τα τελη αυτου του ετους

Για να σου δωσουν τις πινακιδες σου δινουν πρωτα ενα χαρτι να το ασφαλισεις και μετα στις δινουν .Το ειδα στον μπροστινο μου προ ημερων

Δημοσ.

Το ξερω, το χω ασφαλισει

Εχω αυριο να διενεργησω υπουργειο-εφορια, για να μεταβιβασω (αγορασω) ενα ΙΧ το οποιο εχει αρση παρακρατησης και παραδομενες πινακιδες. Με ποια σειρα θα γινει η διαδικασια για να μη τρεχω απο τη μια υπρεσια στην αλλη λες κια παιζω μπασκετακι στο διπλο.

Εχω κανει την ασφαλεια που απαιτειται, εχω τα χαρτια της αρσης και την υπεθυνη του πωλητη οτι διενεργω για τις απαραιτητες ενεργειες...

Δημοσ.

Απλα την σειρα με την οποια θα γινει η διαδικασια ρωταω. Στην εφορια για να παρω πινακιδες και να πληρωσω τελη πρεπει να εχει προηγηθει η αρση η δε τους νοιαζει

Πρώτα πας στην εφορία για να κάνεις άρση ακινησίας, για να μπορέσεις να την κάνεις θα πρέπει και να δείξεις ασφαλιστήριο και να πληρώσεις ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα τέλη του 2016.

Μετά με την άδεια και το χαρτί της αντιπροσωπείας στο χέρι πας στο υπουργείο και ζητάς άρση παρακράτησης. Θα βγει νέα άδεια η οποία ΔΕΝ θα γράφει πάνω "παρακρατείται η κυριότητα" όπως γράφει η παλιά.

Και τέλος στο υπουργείο ξανά για να γίνει η μεταβίβαση χρειάζεσαι την νέα άδεια μαζί με δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ.

Όλα αυτά όπως βλέπεις είναι 3 διαφορετικές διαδικασίες, και πρέπει να τις κάνεις με τη σειρά που έγραψα.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχας τον Γιγαντα που λεγεται ελληνικο δημοσιο.

Τελιωνω με ολα εφορια, μπαινω υπουργειο πληρωνο παραβολα μεταβιβασης παω γκισε... Α εδω λεει πρωτη αδεια στο Μπραχαμι, εκει πρεπει να πας. Σκοτωθηκα να παω εκει, αριθμο πρτεραιοτητας 149 εξυπερετουσε 89. Τα μαεζψα και εφυγα.

Σκεφτομαι να μη ξαναπαω αυριο και να παω τις εξουσιοδοτησεις για αρση και μεταβιβαση στα ΚΕΠ και ας την παρω σε 2 μηνες..

Πρώτα πας στην εφορία για να κάνεις άρση ακινησίας, για να μπορέσεις να την κάνεις θα πρέπει και να δείξεις ασφαλιστήριο και να πληρώσεις ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα τέλη του 2016.

Μετά με την άδεια και το χαρτί της αντιπροσωπείας στο χέρι πας στο υπουργείο και ζητάς άρση παρακράτησης. Θα βγει νέα άδεια η οποία ΔΕΝ θα γράφει πάνω "παρακρατείται η κυριότητα" όπως γράφει η παλιά.

Και τέλος στο υπουργείο ξανά για να γίνει η μεταβίβαση χρειάζεσαι την νέα άδεια μαζί με δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ.

Όλα αυτά όπως βλέπεις είναι 3 διαφορετικές διαδικασίες, και πρέπει να τις κάνεις με τη σειρά που έγραψα.

Τα βηματα 2 και 3 γινονται σε πρωτο χρονο (Ιδια μερα)? Η πρεπει να κανω την αρση να ξαναπερασω μετα απο μερικες μερες και τοτε να γινει η μεταβιβασει? Δεν μπορ να καταλαβω εφοσον γινεται η μεταβιβαση για πρεπει η αδεια απο προσωρινη να βγει μονιμη πρωτα στον ιδιοκτητη και μετα σε μενα και να μην βγει απευθειας σε μενα σαν νεο ιδιοκτητη

Δημοσ.

Τα βηματα 2 και 3 γινονται σε πρωτο χρονο (Ιδια μερα)? Η πρεπει να κανω την αρση να ξαναπερασω μετα απο μερικες μερες και τοτε να γινει η μεταβιβασει? Δεν μπορ να καταλαβω εφοσον γινεται η μεταβιβαση για πρεπει η αδεια απο προσωρινη να βγει μονιμη πρωτα στον ιδιοκτητη και μετα σε μενα και να μην βγει απευθειας σε μενα σαν νεο ιδιοκτητη

Αν δεν έχουν πολύ φόρτο εργασίας και ετοιμάζουν τις νέες άδειες γρήγορα, ναι, μπορεί να γίνουν όλα σε μια μέρα.

Όσο για το άλλο που ρωτάς, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...