vrwmiaris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Διάβασα ότι υπάρχουν καλώδια εθερνετ διαφόρων κατηγοριών,πχ cat5/6/7.έχω κάτι σάπια που δίνουν με τα ρούτερ, Εάν πάρω πχ cat 6 θα δω διαφορά σε ταχύτητα; δεν λέω κάτι το συντακτικό απλά Εάν ξεμπουκώσει κάπως.Επίσης παίζει ρόλο το μήκος;θενξ
vrwmiaris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 τι αποστασεις εχεις? Τι εννοείς δηλαδή; τα διαθέσιμα που βρήκα είναι μισό μέτρο, για το tv box και το ps4 και ένα καβάντζα όταν ανοίγω τον σταθερό.ξέρω μικρό μήκος έχουν αλλά ντάξει
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 ρωταω επειδη εγραψες για τυχον απωλειες λογο αποστασης αν καταλαβα σωστα στο πρωτο μυνημα..? αν ειναι να καλυψεις ενα "σαλονι' για παραδειγμα? μια χαρουλα εισαι και με το 6.. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BF_CAT7
vrwmiaris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Με το 7 ,εκτος απο μελλοντικη καλυψη εχω να κερδισω κατι παραπανω; ρωταω επειδη εγραψες για τυχον απωλειες λογο αποστασης αν καταλαβα σωστα στο πρωτο μυνημα..? αν ειναι να καλυψεις ενα "σαλονι' για παραδειγμα? μια χαρουλα εισαι και με το 6.. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BF_CAT7 Για την αποσταση αναφέρεσαι;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι εαν ειναι μεγαλα σε μηκος τα καλωδια αλλα αν καταλβα καλα δε ειναι οποτε δεν νομιζω να δεις διαφορα με cat6 ή cat7+ οτι τα θελεις για εσωτερικο χωρο, αλλα δωσε χρονο καποιος μπορει να χει κατι παραπανω να σου προτεινει.. ισχυει η διαφορα σε μενα σε αποκριση στο δικτυο σε μικρες αποστασεις μεχρι 2 μετρα εαν ειναι για τετοια καλωδια καντο σε cat 7.. και γω δοκιμαστηκα απο σενα το κανα.. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2016 από Επισκέπτης
vrwmiaris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Άρα αξίζουν σε σχέση με τα σάπια cat 5
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Άρα αξίζουν σε σχέση με τα σάπια cat 5 ακριβως και αν δεν se φρεναρει το κοστος που δεν νομιζω για αυτο που θες try it.. οπως και αυτο για παραδειγμα ασχετο με το cat .. εχει διαφορα επισης http://www.e-shop.gr/cablexpert-pp22-2m-r-red-ftp-patch-cord-molded-strain-relief-50u-plugs-2m-p-PER.584522
vrwmiaris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Κοίτα βρήκα 3 του ενός μέτρου UGreen cat 7, από gear best.Ελλάδα δεν έχουν και από άμαζον τόσο με βγαίνουν το ζεύγος.αυτό που έδωσες στο λινκ τι προσφέρει;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Σε μενα στην αποκριση βελτιωθηκε στο προφιλ που ειμαι σε σχεση με αυτο που εστειλα.. σαν να κατεβαζεις απο σερβερ που εχει αλλαξει το "bandwith" ενω δεν εχει αλλαξει η ταχυτητα στη γραμμη σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα