Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε και λεμε, εκτος της βασικης οθονης μου εχω συνδεσει ενα hdmi σε μια αλλη οθονη οπου εκει παιζω μονο παιχνιδια, καθε φορα ομως που επιλεγω να ειναι ανοιχτη η οθονη για τα games η αλλη οθονη σβηνει, θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε πως γινετε και αν γινετε στη μια οθονη να παιζω παιχνιδια και στην αλλη στην βασικη οθονη δηλαδη να εχω το youtube να παιζει μουσικη ταυτοχρονα ή να μπορω να σερφαρω ξερω γω ενω καποιος αλλος παιζει κανονικα στην αλλη οθονη χωρις να επηρεαζετε και πως μπορω να το πετυχω αυτο με τα windows 10? Εχω φαει το τοπο αλλα δε το βρισκω. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θελεις δυο διαφορετικα συστηματα να τρεχουν εαν εισαι σε windows και οθονη 1 παιχνιδι και στην αλλη οθονη 2 you tube..browsing..etc

αλλιως αν δεν κανω λαθος μεχρι εδω.."Εχουμε και λεμε, εκτος της βασικης οθονης μου εχω συνδεσει ενα hdmi σε μια αλλη οθονη οπου εκει παιζω μονο παιχνιδια, καθε φορα ομως που επιλεγω να ειναι ανοιχτη η οθονη για τα games η αλλη οθονη σβηνει, θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε πως γινετε και αν γινετε στη μια οθονη να παιζω παιχνιδια και στην αλλη στην βασικη οθονη δηλαδη να εχω το youtube να παιζει μουσικη ταυτοχρονα."

σε ικανοποιεί να την κάνεις https://support.microsoft.com/en-us/kb/976064

Δημοσ.

Ναι το ειδα αν δε κανω λαθος περα απο οτι εχει win 10 εγω ανεφερα το παραπανω για το λειτουργικο win 7 (λαθος μου) αλλα δε καταλαβαινω απο αυτο(βιντεο) αν μπορεις να παζεις και παραλληλα στην αλλη να κανεις τις εργασιες που θελεις αφορα το "snap" που αναφερει.. ολες τις αλλες επιλογες τις εχω δει μεχρι τωρα στα windows + οτι θα πρεπει να εχεις περιφερειακα ποντικι/πληκτρολογιο ή.. παραλληλα δεν το εχω δει αυτο.? :huh:

Δημοσ.

δεν γίνεται στη μια οθόνη να παίζεις και στην αλλη να σερφάρεις.

1 χρήστης μπορεί να χειρίζεται τον υπολογιστή.

Αν παίζεις στη μια οθόνη για να πας στην αλλη θέλει alt+tab για να βγει απ το fullscreen και την εστίαση στο παιχνίδι και να δουλέψεις στην άλλη.

για να έχεις 2 μόνιτορ ανεξάρτητα θα επιλέξεις επέκταση οθονών ενώ έχεις και τις 2 συνδεδεμένες πάνω και μετά εκει που αλλάζεις ανάλυση θα ορίσεις ποια ειναι η 1η οθόνη κλπ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...