spyros__ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα, ο υπολογιστης ειναι αυτος που φαινεται στην υπογραφη μου και πιστευω οτι ηρθε (ή μαλλον εχει ερθει εδω και πολυ καιρο) η ωρα για μια αναβαθμιση. i) Το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι γυρω στα 300-350 ευρω. ii) Κυριως για απλη χρηση, χωρις καποιο ειδικο προγραμμα, αντε και κανα παιχνιδι χωρις πολυ μεγαλες απαιτησεις (βλεπε pro) iii) Θα αλλαξω επεξεργαστη, μητρικη, ραμ, τροφοδοτικο και θα προσθεσω εναν ssd. Καρτα γραφικων πιστευω πως αξιζει να μεινει για λιγο ακομα. iv) Δεν χρειαζεται να ειναι ολα απο ενα καταστημα και η συναρμολογηση θα γινει απο εμενα. Μερικες επιλογες που εχω σκεφτει ειναι οι παρακατω: Μητρικη http://www.skroutz.gr/s/5239950/Asrock-H97M-Anniversary.html ~60 ευρω Ram στα 8 giga λογικα θα παει γυρω στα 40 ευρω. Τροφοδοτικο http://www.skroutz.gr/s/4055441/Silverstone-Strider-Essential-500W-ST50F-ES.html ~60 ευρω SSD στα 120 giga λογικα θα παει γυρω στα 50 ευρω. Επεξεργαστης αναμεσα σε AMD FX 8320 ~135 ευρω Intel i3 6100 ~115 ευρω Θελω επισης να ειναι αρκετα αθορυβο και ο επεξεργαστης να μην ειναι μεγαλη υπερβολη για την τωρινη μου καρτα γραφικων. Περιμενω τα φωτα σας! Ευχαριστω!
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Έχεις μείνει λίγο πίσω φίλε μου. Η μητρική που κοιτάς δεν ταιριάζει με κανέναν επεξεργαστή που έβαλες. Η φόρμα συμπληρώνεται εξ ολοκλήρου και όχι 4-5 σημεία της. 1
spyros__ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Έχεις μείνει λίγο πίσω φίλε μου. Η μητρική που κοιτάς δεν ταιριάζει με κανέναν επεξεργαστή που έβαλες. Η φόρμα συμπληρώνεται εξ ολοκλήρου και όχι 4-5 σημεία της. Γι αυτο ζητησα και τη βοηθεια σας! Δε συμπληρωσα ολοληρη τη φορμα γιατι στην ουσια στα 4-5 αυτα σημεια πιστευω οτι εξηγω το τι θελω, μη διαβαζετε δεκα σειρες χωρις να λεω ουσιαστικα τιποτα, αν σας βοηθαει καλυτερα ετσι ομως, εννοειται να τη συμπληρωσω.
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Προφανώς και βοηθά να συμπληρώνεται ολόκληρη η φόρμα.
lionheart82 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Καλο ειναι να συμπληρώσες ολοκληρη την φόρμα. Για τον ssd παντως εφοσον υπολογίζεις 50 ευρώ δώσε 60-70 να πας στα 250gb και οχι στα 120
spyros__ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 i) 300-350 ευρω ii) Κυριως για απλη χρηση, χωρις καποιο ειδικο προγραμμα, αντε και κανα παιχνιδι χωρις πολυ μεγαλες απαιτησεις (βλεπε pro) iii) Κανενα ειδικο προγραμμα iv) Οχι οθονη v) Οχι περιφερειακα vi) Οχι καποιο συγκεκριμενο καταστημα vii) Η συναρμολογηση θα γινει απο εμενα viii) Οχι συγκεκριμενο καταστημα ix) Αν αλλαξει κατι μονο η καρτα γραφικων, οχι διπλη παντως x) οχι oc σε επεξαργαστη xi) οχι oc σε καρτα γαρφικων xii) Θα αλλαξω επεξεργαστη, μητρικη, ραμ, τροφοδοτικο και θα προσθεσω εναν ssd. Καρτα γραφικων πιστευω πως αξιζει να μεινει για λιγο ακομα. Μερικες επιλογες που εχω σκεφτει ειναι οι παρακατω: Μητρικη http://www.skroutz.g...niversary.html ~60 ευρω Ram στα 8 giga λογικα θα παει γυρω στα 40 ευρω. Τροφοδοτικο http://www.skroutz.g...W-ST50F-ES.html ~60 ευρω SSD στα 120 giga λογικα θα παει γυρω στα 50 ευρω. Επεξεργαστης αναμεσα σε AMD FX 8320 ~135 ευρω Intel i3 6100 ~115 ευρω Θελω επισης να ειναι αρκετα αθορυβο και ο επεξεργαστης να μην ειναι μεγαλη υπερβολη για την τωρινη μου καρτα γραφικων. Περιμενω τα φωτα σας! Ευχαριστω!
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχεις γράψει ποια κομμάτια θα κρατήσεις από παλιό pc. Αν θα κρατήσεις βέβαια κάποιο.
spyros__ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχεις γράψει ποια κομμάτια θα κρατήσεις από παλιό pc. Αν θα κρατήσεις βέβαια κάποιο. Εγραψα ποια θα αλλαξω, ολα τα αλλα θα μεινουν ιδια.
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι το ίδιο ρε συ. Τι σκληρούς έχεις, ποιο κουτί έχεις, αν χρειάζεσαι dvd κλπ. 1
StormGr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 και ο επεξεργαστης να μην ειναι μεγαλη υπερβολη για την τωρινη μου καρτα γραφικων. Περιμενω τα φωτα σας! Ευχαριστω! ΡΕ φιλε η εγω ειμαι πολυ μεθυσμενος ή εσυ μου εχεις καψει τον εγκεφαλο. Ποια ειναι αυτη η καρτα γραφικων που εχεις και δεν πρεπει να ειναι μεγαλη υπεβολη; Ακυρο τωρα ειδα την υπογραφη σου.... Για αυτο σου λενε οι αλλοι να γραψεις τα παντα. Δεν ειμαστε sherlock εδω περα...
spyros__ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Κουτι να σας πω την αληθεια δεν ξερω ποιο ακριβως ειναι, αλλα θα μεινει το ιδιο, μοναδα dvd-rom υπαρχει, οι σκληροι που υπαρχουν ειναι δυο western gigital 1T και 500G. WD1002FAEX-007BAO και WD5000AAKS Θεωρειτε καλυτερο να παω σε DDR4;
cabdik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Εγραψα ποια θα αλλαξω, ολα τα αλλα θα μεινουν ιδια. φιλε μου σε περιπτωσεις αναβαθμισης υπολογιστη, τα πραγματα ειναι πιο περιπλοκα απο την αγορα εντελως νεου. πρεπει να ξερουμε ακριβως τι κομματια εχεις, ωστε να δουμε αν αξιζει να κρατησεις καποιο η οχι...!! στην υπογραφη σου εχεις μονο CPU-RAM(στο περιπου)- VGA. εμεις δεν μπορουμε να κανουμε το μεντιουμ καθε φορα που καποιος ζηταει βοηθεια για αναβαθμιση...!!! πρεπει να γραψεις ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ και απο τι αποτελειται το υπαρχων πισι. KOYTI ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΣΚΟΥΣ και για να καταλαβεις γιατι στα λεμε ολα αυτα...... Π.Χ, αν εχεις μια καλη μητρικη, υπαρχει SOCKET ADAPTER στο 775, που βαζεις εναν XEON επανω και δεν χρειαζεται να πας σε νεα πλατφορμα καθως χωρις αλλαγη μητρικης ανεβαινεις πολυ σε επιδοσεις. παντως με το μπατζετ σου καλυτερα να πας σε νεα πλατφορμα, εκτος κι αν θες να αλλαξεις και καρτα γραφικων...!! με ~€350~ μπορεις να πας σε i5 6400 + μητρικη H110 + 8gb DDR4 + OCZ TRION 240Gb. αν ομως χρειαζεσαι και τροφοδοτικο (ειδες γιατι θα επρεπε να το αναφερεις..?) θα πρεπει αναγκαστικα να κοψεις ενα 50αρι για το PSU και να πας σε μια συνθεση οπως του jeandoumpier απο πανω.....
spyros__ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 φιλε μου σε περιπτωσεις αναβαθμισης υπολογιστη, τα πραγματα ειναι πιο περιπλοκα απο την αγορα εντελως νεου. πρεπει να ξερουμε ακριβως τι κομματια εχεις, ωστε να δουμε αν αξιζει να κρατησεις καποιο η οχι...!! στην υπογραφη σου εχεις μονο CPU-RAM(στο περιπου)- VGA. εμεις δεν μπορουμε να κανουμε το μεντιουμ καθε φορα που καποιος ζηταει βοηθεια για αναβαθμιση...!!! πρεπει να γραψεις ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ και απο τι αποτελειται το υπαρχων πισι. KOYTI ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΣΚΟΥΣ και για να καταλαβεις γιατι στα λεμε ολα αυτα...... Π.Χ, αν εχεις μια καλη μητρικη, υπαρχει SOCKET ADAPTER στο 775, που βαζεις εναν XEON επανω και δεν χρειαζεται να πας σε νεα πλατφορμα καθως χωρις αλλαγη μητρικης ανεβαινεις πολυ σε επιδοσεις. παντως με το μπατζετ σου καλυτερα να πας σε νεα πλατφορμα, εκτος κι αν θες να αλλαξεις και καρτα γραφικων...!! Τωρα παρατηρησα κι εγω οτι δεν εχω μητρικη στην υπογραφη μου, λαθος μου, ειναι μια παλια asus P5Q, γι αυτο δεν εγραψα κατι αλλο, καθως οταν την αλλαξω αναγκαστικα θα αλλαχτει και ram, cpu.
jeandoumpier Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Κουτι να σας πω την αληθεια δεν ξερω ποιο ακριβως ειναι, αλλα θα μεινει το ιδιο, μοναδα dvd-rom υπαρχει, οι σκληροι που υπαρχουν ειναι δυο western gigital 1T και 500G. WD1002FAEX-007BAO και WD5000AAKS Θεωρειτε καλυτερο να παω σε DDR4; Απ' την στιγμή που οι τιμές ddr3-ddr4 κοστολογούνται σχεδόν το ίδιο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας (απ' την στιγμή που έτσι κι αλλιώς αλλάζεις πακέτο cpu-ram-μητρική) σε ddr3 και παλαιότερο socket. Φυσικά είναι προτιμότερο να πας κατευθείαν σε ddr4 και socket 1151, που αυτό συνεπάγεται με επεξεργαστές 6ης γενιάς (όπως ο i3 6100 που σου πρότεινα-αλλά και άλλους δυνατότερους επεξεργαστές σε κάποια πιθανή μελλοντική αναβάθμιση). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα