Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι καινούργιος στην σελίδα σας σήμερα ήθελα να ρωτήσω ένα θέμα με τα windows. Καταρχάς έχω windows 7 και όλα ξεκίνησαν όταν αγόρασα αυτόν τον μεταχειρησμένο υπολογιστή. Της πρώτες μερες έπαιζε πολύ καλά αλλά σαν χαζός που ήμουν βλέποντας πόσο ωραία πήγενε είπα να κατεβάσω και εγώ το league of legends. Εκεί χαρούμενος που κατέβηκε παίζω ενα game και μετά το κλείνω. Την επόμενη μερα το ανοίγω και τα windows απέτυχαν να ανοίξουν. Δηλαδή ανοίγη κανονικά βγενει το logo και μετα χτυπαει δυο φορές και λεει οτι τα windows απέτυχαν να ανοίξουν και απο κάτω μου εχει δύο επιλογές επιδιόρθωση και κανονικη εκκίνησει. Πατάω την επιδιόρθωση βγένουν τα αρχεία κανονικα και μετα μου βγένη το κανονικό backround των windows 7 και τιποτε άλλο. Προσπάθησα να μπω σε ασφαλή λειτουργεία τιποτα. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.το εχω πάει σε ειδικό μου το έφτιαξε και μου πήρε 30 ευρώ αλλα με αλλη βλακεια δικία μου  το ξανάπαθα ? Ευχαριστώ.

μια ιδεα δεν ειναι ακριβος το προβλημα αλλα παρομιο 
Δημοσ.

ο τεχνικός όταν το έφτιαξε μου είπε ότι μπορει να το ξαναπάθει. Η  μόνη λύση ειναι αλλαγή  δίσκου?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδη δουλεψε το μηχανημα??

εφοσον εχεις καταφερει να μπεις στα windows κανε ενα ελεγχο στο λειτουργικο

ανοιξε το cmd απο την εναρξη σαν διαχειριστης  και τρεξε την εντολη sfc /scannow

περιμενε να κανει τη δουλεια του και αν εχει ακομα θεματα τρεξε την παλι στην επομενη επανεκιννηση που θα κανεις

αν δεν καταφερει και τη δευτερη φορα να επιδιορθωση αρχεια τοτε επομενο option ειναι να τρεξεις αυτη την εντολη παλι σαν διαχιρηστης DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

δωστου χρονο και παρε το αποτελεσμα..

Εφοσον καταφερεις να παρεις αυτο το αποτελεσμα-->> οτι δεν βρηκε καμια παραβιαση στα αρχεια του συστηματος 

τοτε και μονο απο την εναρξη πηγαινε στο πινακα ελεγχου--συστημα και ασφαλεια--αντιγραφα ασφαλειας και επαναφορα--αριστερα δημιουργια δισκου επιδιορθωσης.. "καψε" ενα cd και θα το εχεις οταν παθαινεις τετοια θεματα για να το επαναφερεις..

Αν θελεις να δεις τη κατασταση του δισκου σου μπορεις με καποιο προγραμμα να τη δεις μια εκτιμηση .. επειδη ειναι μεταχειρισμενο αν ειδα στο πρωτο μυνημα σου

Για να μην πληρωνεις 30-+ οταν συμβαινει αυτο..

αν ειναι κατι αλλο γραψε πισω και θα σε βοηθησουν εδω..

Δημοσ.

Για το δίσκο βάλε το hdsentinel (ας είναι και trial, δεν πειράζει) και δες τι σου δίνει για υγεία και επιδόσεις. Ιδίως στην υγεία θα πρέπει να είναι 100%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...