d4mage Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Είναι να πάρω ένα μεταχειρισμένο αμαξάκι άλλα το immobilizer λειτουργεί μόνο στο κλείδωμα. Στο ξεκλείδωμα ο τύπος μου είπε πως έκανε άλλα τώρα δεν λειτουργεί. Εκτός από μπαταρία που θα επιχειρήσω να αλλάξω,το άλλο θα μπορούσε να είναι και πόσο κοστίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μηπως εννοεις το κεντρικο κλειδωμα και όχι το immobilizer? με χαλασμένο immobilizer δε παιρνει μπροστα το αμαξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μηπως εννοεις το κεντρικο κλειδωμα και όχι το immobilizer? με χαλασμένο immobilizer δε παιρνει μπροστα το αμαξι Ναι,αυτό εννοώ απλά το εξήγησα λάθος. Το κεντρικό κλείδωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ναι,αυτό εννοώ απλά το εξήγησα λάθος. Το κεντρικό κλείδωμα. vw ή ιταλο/γαλλο θα παρεις ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Κοιταξε είναι θέμα, λειτουργικά εφόσον εχει κλειδαριά ανοιγεις και κλεινεις κανονικά αλλα πρακτικά θα πρεπει να αλλαξεις κλειδι. Το 2ο κλειδι του αυτοκινητου ειναι και αυτό χαλασμένο; Εναλλακτικά μπορεις να βάλεις εαν το πάρεις εναν φθηνο συναγερμο με εξτρα τηλεχειριστηριο και καθαρισες... vw ή ιταλο/γαλλο θα παρεις ετσι? τι εχεις παθει ρε παιχτη; τι εμπαθεια ειναι αυτή; Εγω εχω δει γερμανικό ακριβο (25Κ €) να εχει θεματαρα με εγκεφαλο κεντρικου κλειδώματος, να μη λυνεται με τιποτα και να μην κλειδωνει με τιποτα και να το σκοτώνουν στα 7Κ στους 29 μήνες (ειχε τελειωσει η εγγυηση), μην τα τσουβαλιάζουμε όλα... (ειχα σκεφτεί μαλιστα να το πάρω και να βαλω δικο μου συστημα κεντρικου κλειδώματος όπως θα εβαζα σε ενα αμαξι του 80 αλλα ειπα να μη μπλεξω γιατι δε ξερεις που αλλου μπορει να ποναει στα ηλεκτρικά του) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Seat ibiza 1.2 και συγκεκριμένα 2005 μοντέλο. Το σκέφτηκα αυτό με τον συναγερμό ώστε να έχω έξτρα τηλεχειριστήριο άλλα για την ώρα δεν με παίρνει να ρίξω ούτε ευρώ και έλεγα Μήπως είναι κάτι που δεν κοστίζει πολύ. Για το δεύτερο κλειδί δεν είμαι σίγουρος άλλα δεν πρέπει να έχει κεντρικό κλείδωμα επάνω ( απλό κλειδί ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Για αρχη ,Απο μεσα κλειδωνει/ξ εκλειδωνει απο την κονσολα στη πορτα του οδηγου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Κοιταξε είναι θέμα, λειτουργικά εφόσον εχει κλειδαριά ανοιγεις και κλεινεις κανονικά αλλα πρακτικά θα πρεπει να αλλαξεις κλειδι. Το 2ο κλειδι του αυτοκινητου ειναι και αυτό χαλασμένο; Εναλλακτικά μπορεις να βάλεις εαν το πάρεις εναν φθηνο συναγερμο με εξτρα τηλεχειριστηριο και καθαρισες... τι εχεις παθει ρε παιχτη; τι εμπαθεια ειναι αυτή; Εγω εχω δει γερμανικό ακριβο (25Κ €) να εχει θεματαρα με εγκεφαλο κεντρικου κλειδώματος, να μη λυνεται με τιποτα και να μην κλειδωνει με τιποτα και να το σκοτώνουν στα 7Κ στους 29 μήνες (ειχε τελειωσει η εγγυηση), μην τα τσουβαλιάζουμε όλα... (ειχα σκεφτεί μαλιστα να το πάρω και να βαλω δικο μου συστημα κεντρικου κλειδώματος όπως θα εβαζα σε ενα αμαξι του 80 αλλα ειπα να μη μπλεξω γιατι δε ξερεις που αλλου μπορει να ποναει στα ηλεκτρικά του) οχι εμπαθεια φιλε, κουβεντα κανουμε.. δεν ειχε ειρωνια το μηνυμα, απλα σε αυτες τις "σχολες " συμβαινουν συχνοτερα τα ηλεκτρολοιγικα θεματα, σε σχεση πχ με χοντα... για την ιστορια εχω σεατ/σκοντα και τογιοτα στην οικογενεια τελικα τι ειναι δεν μαθαμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 οχι εμπαθεια φιλε, κουβεντα κανουμε.. δεν ειχε ειρωνια το μηνυμα, απλα σε αυτες τις "σχολες " συμβαινουν συχνοτερα τα ηλεκτρολοιγικα θεματα, σε σχεση πχ με χοντα... για την ιστορια εχω σεατ/σκοντα και τογιοτα στην οικογενεια τελικα τι ειναι δεν μαθαμε ? Εχω δεi rx8 να μην δουλευει το Lock ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά πήρα το αυτοκίνητο πριν μερικές ώρες. Τελικά άνοιξα το κλειδί για να το καθαρίσω από σκόνες κ.λ.π και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Πιάνει κι από μακρινή απόσταση. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει πάντως καλού κακού θα αλλάξω και μια μπαταρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Εχω δεi rx8 να μην δουλευει το Lock ... μακαρι να ηταν το μοναδικο ""προβλημα"" του ρχ8 αυτο :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα