Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω εναν αξιόπιστο gsm συναγερμο. Είχα πάρει έναν κινέζικο noname, που βγηκε σκάρτο. Μια στελνει, μια δεν στέλνει κλπ. Πήρε το μάτι μου τον chuango g5. Εχει κανείς εμπειρία από αυτόν ή κάποιο άλλο αξιόπιστο σύστημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να πάρω εναν αξιόπιστο gsm συναγερμο. Είχα πάρει έναν κινέζικο noname, που βγηκε σκάρτο. Μια στελνει, μια δεν στέλνει κλπ. Πήρε το μάτι μου τον chuango g5. Εχει κανείς εμπειρία από αυτόν ή κάποιο άλλο αξιόπιστο σύστημα;

εγώ πρόσφατα είδα αυτόν καλός συναγερμός και με εφαρμογή για iphone-android μου άφησε θετικές εντυπώσεις και πολύ εύκολο να το σετάρεις και μπορείς να βάλεις και άλλες παγίδες (πόρτες-παράθυρα) και ανιχνευτές κίνησης 

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ενσύρματο γιατί δεν ψάχνεις ;;

200 ευρώ για ενσύρματο και μάρκα μ'έκαψες. 

ποτέ δεν τα εμπιστεύτηκα..

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Έχω πάρει αυτόν http://www.banggood.com/KERUI-G18-Wifi-Phone-APP-GSM-Alarm-Home-Security-System-99-Wireless-Zone-TFT-Color-Built-in-Siren-p-1043829.html σε γενικές γραμμές είναι πολύ αξιόπιστος αλλά δεν έχει δυνατή σειρήνα και το καλοκαίρι χτύπησε δύο φορές χωρίς λόγο, μάλλον από την ζέστη. Μαζί με μια Καμερούλα είναι όμως κάνει vfm συνδυασμό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...