Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια,

δεν παίρνω συχνά mouse οπότε δεν ξέρω πως εξελίσσονται οι τιμές τους και ήθελα να ρωτήσω την πιτσιρικαρία που από ότι έχω παρατηρήσει αγοράζει ακριβά mouse αρκετά συχνά (ίσως σε υπερβολικό βαθμό αλλά τέλος πάντων γούστο και καπέλο τους)

έχω βάλει στο μάτι κανά δυο μοντέλα αλλά είναι πανάκριβα, 80-120 ευρώ αυτή τη στιγμή

αν περιμένω κανά χρόνο λέτε να πέσουν οι τιμές και αν ναι, τότε χοντρικά τι πτώση μπορώ να περιμένω ρεαλιστικά;

θα μπορέσω να βρω το 80άρι στα 50 ευρώ πχ ή να μην ελπίζω;

- μιλάμε για καινούργια όχι μεταχειρισμένα

ευχαριστώ

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ πολύ αλλά δεν είμαι καθόλου αρχάριος οπότε δεν χρειάζεται συζήτηση για το τι πρέπει να αγοράσω

ξέρω τα τεχνικά χαραχτηριστικά μέχρι αηδίας αλλά ακόμη περισσότερο ξέρω ποια από αυτά μου χρειάζονται πραγματικά και ποια όχι, ας μην ασχοληθούμε με αυτό

αυτό που δεν παρακολουθώ όμως είναι οι τιμές, παραμένουν σταθερές γενικά στα mouse ή πέφτουν χρόνο με το χρόνο;

ευχαριστώ

Δημοσ.

σε 1 χρόνο το ποντίκι που κοιτάς ενδέχεται να μην υπάρχει στην αγορά (την ελληνική τουλάχιστον) Και όσα μένουν είναι απο τα ακριβά που συνεχίζουν να υπάρχουν.

συνήθως στα ποντίκια η τιμή δεν πέφτει και τόσο,η αν πέσει ειναι για να φύγει το παλιό καθώς βγήκε το νέο.

Επίσης,αν υπάρχει απόθεμα απο ποντίκια,τα βάζουν μισοτιμή και όποιος προλάβει(όπως είχε γίνει και με το δικό μου)

Δημοσ.

ok ευχαριστώ πολύ xristaras12

τελικά βρήκα κάποια παραδείγματα στο skroutz που να έχουν ιστορικό εξέλιξης τιμής για αρκετό καιρό, περίπου στα 2 χρόνια αλλά να υπάρχουν και σε πολλά καταστήματα ώστε να μπορώ να βγάλω κάποια συμπεράσματα

γενικά δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει ουσιαστικά οι τιμές από τα τέλη 2014 και οι τιμές στο amazon.de κυμαίνονται σε αναμενόμενα επίπεδα δηλαδή λίγο χαμηλότερα

αλλά βρήκα και κάποια άλλα mouse που εδώ δεν είναι διαθέσιμα αλλά στο amazon.de έχει πέσει η τιμή τους πολύ

νομίζω πως θα κάνω υπομονή μέχρι και του χρόνου και αν αυτά που θέλω υπάρχουν ακόμη, θα δω μήπως προχωρήσω αλλά παίζει και να μην το κάνω γιατί είναι πολλά λεφτά για ένα mouse

ευχαριστώ

Δημοσ.

πάντως αν δεν παίζεις παιχνίδια που να χρειάζονται καλό ποντίκι η πολλά κουμπιά στο ποντίκι για εντολές κλπ,δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτείς.

Εν ανάγκη δες για cm xornet II,είχα το παλαιότερό του πριν το σπάσω(BF4+νεύρα)και ήταν άψογο για τα χρήματά του.

το Savu που έχω τώρα είναι ενα επίπεδο πιο πάνω σε όλα και με έχει βολέψει απίστευτα καθώς έχει το easyShift όπου πατώντας το κουμπάκι για μπρος ντουμπλάρονται οι επιλογές στα κλικ του ποντικιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...