lalou78 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 καλη<σπέρα 'ο<πως βλέπεται γ<ράφω και βγ<αίνουν αυτά τα σύμβολα συνέχεια ...... τι φταίει΅????? μπορεί να συνεχιστεί και σε όλο το έγ<γ<ραφο συνεχόμενα , γ<ια παράδειγ<μα ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 'ο<ποιος γ<νωρίζει ας με βοη<θή<<<<<<<<<<σει γ<<<ιατί έχω εργ<ασία να κάνω και δε μπορώ Εχω φορη<τό |Lenovo G50
Sheogorath Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Υγρασία ή κολλημένο πλήκτρο. Κοπάνα το λίγο μπας και ξεκολλήσει. Και σε μένα έτσι έφτιαξε. Είχε βρωμίτσα απο κάτω. 1
corsair04 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 καλη<σπέρα 'ο<πως βλέπεται γ<ράφω και βγ<αίνουν αυτά τα σύμβολα συνέχεια ...... τι φταίει΅????? μπορεί να συνεχιστεί και σε όλο το έγ<γ<ραφο συνεχόμενα , γ<ια παράδειγ<μα ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 'ο<ποιος γ<νωρίζει ας με βοη<θή<<<<<<<<<<σει γ<<<ιατί έχω εργ<ασία να κάνω και δε μπορώ Εχω φορη<τό |Lenovo G50 είναι laptop η απλό keyboard
lalou78 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 einai laptop!! είναι laptop η απλό keyboard einai laptop!!
visualizer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Τρως - καπνίζεις - πίνεις πάνω από το πληκτρολόγιο ; Αν ναι τότε θα έχει μαζέψει χαλάκι βρώμας από κάτω . 1
corsair04 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 einai laptop!! einai laptop!! πας για αλλαγή αναγκαστικά και να ξεκολλήσει κάποια στιγμή θα σε αφήσει όποτε είτε βάζεις ένα φτηνό εξωτερικό (χάνεις την έννοια τοu laptop) η άπλα παίρνεις το κανονικό πληκτρολόγιο μου είχε συμβεί κάτι ανάλογο σε ένα dell το καθάρισα έπαιξε για μια-δυο εβδομάδες και μετά άπλα δεν δούλευαν τα πλήκτρα και αγόρασα ένα καινούριο
lalou78 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Τρως - καπνίζεις - πίνεις πάνω από το πληκτρολόγιο ; Αν ναι τότε θα έχει μαζέψει χαλάκι βρώμας από κάτω . Σε ευχαριστώ , και πως μπορώ να το καθαρίσω;;; πας για αλλαγή αναγκαστικά και να ξεκολλήσει κάποια στιγμή θα σε αφήσει όποτε είτε βάζεις ένα φτηνό εξωτερικό (χάνεις την έννοια τοu laptop) η άπλα παίρνεις το κανονικό πληκτρολόγιο μου είχε συμβεί κάτι ανάλογο σε ένα dell το καθάρισα έπαιξε για μια-δυο εβδομάδες και μετά άπλα δεν δούλευαν τα πλήκτρα και αγόρασα ένα καινούριο ωχ.... οκ θα δοκιμάσω να το καθαρίσω και θα δούμε πως θα πάει... σε ευχαριστώ γ<ια τη<ν απάντη<ση<
visualizer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Mε μια οδοντογλιφιδα βγάλε το πλήκτρο καθάρισε και ξαναβάλτω .. πρόσεχε μην το διαλύσεις.
corsair04 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Σε ευχαριστώ , και πως μπορώ να το καθαρίσω;;; ωχ.... οκ θα δοκιμάσω να το καθαρίσω και θα δούμε πως θα πάει... σε ευχαριστώ γ<ια τη<ν απάντη<ση< θέλει προσοχή και εννοείται ότι θα το απεγκαταστησεις για να το καθαρίσεις ισοπροπυλικη αλκοόλη (πουλούν στα φαρμακεία ) εάν δεν βρεις οινόπνευμα άλλα λίγο σε βαμβάκι η σε πανάκι όχι πάνω στο κουμπί και σε καμιά περίπτωση καθαριστικά θα το χαλάσεις Υ.Γ Γνώμη μου εάν δεν έχεις ξαναβγάλει πλήκτρο θα κανείς ζημιά έχει πολύ μικρά ελάσματα πλαστικά και πρέπει να βγει με τρόπο και να μπει με τρόπο μακάρι να τα καταφέρεις 1
oneofthem Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 απλά κοίτα στο youtube με ποιο τρόπο βγαίνουν τα πλήκτρα ανάλογα με το τι πλήκτρα έχεις και καθαρισέ το τα πληκτρολόγια δεν χαλάνε με ένα καθάρισμα, ο φίλος πιο πάνω ή κάπου έκανε κάποιο χοντρό λάθος ή απλά έτυχε να χαλάσει το πληκτρολόγιό του συμπτωματικά μετά το καθάρισμα, εντάξει μπορεί να έτυχε κατά τα άλλα μην φοβάσαι, εγώ τα παλιού τύπου πληκτρολόγια τα καθαρίζω τακτικά
corsair04 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 απλά κοίτα στο youtube με ποιο τρόπο βγαίνουν τα πλήκτρα ανάλογα με το τι πλήκτρα έχεις και καθαρισέ το τα πληκτρολόγια δεν χαλάνε με ένα καθάρισμα, ο φίλος πιο πάνω ή κάπου έκανε κάποιο χοντρό λάθος ή απλά έτυχε να χαλάσει το πληκτρολόγιό του συμπτωματικά μετά το καθάρισμα, εντάξει μπορεί να έτυχε κατά τα άλλα μην φοβάσαι, εγώ τα παλιού τύπου πληκτρολόγια τα καθαρίζω τακτικά εάν έχει αρχίσει η οξείδωση το καθαρίσεις - δεν το καθαρίσεις θέλει αλλαγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα