Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον τσεκαρα στο cpuz και μου βλέπει και τα 8GB. Πριν είχα την HD του 6700 και απο driver έβαλα κατευθείαν τους τελευταίους απο την nvidia... Απλα με προβλημάτισε που είδε μονο τα 4GB...

Δημοσ.

Λοιπον τσεκαρα στο cpuz και μου βλέπει και τα 8GB. Πριν είχα την HD του 6700 και απο driver έβαλα κατευθείαν τους τελευταίους απο την nvidia... Απλα με προβλημάτισε που είδε μονο τα 4GB...

ΤΣΟΥ

κατεβάζεις DDU

σε βάζει safe mode

ΞΗΛΩΝΕΙΣ τα πάντα απο AMD και NVIDIA και πέρνα ξανά τον τελευταιο nvidia driver.

επίσης φαντάζομαι δεν σε απασχολεί το DX12 και μένεις στα 7αρια;

• Like 1
Δημοσ.

ΤΣΟΥ

κατεβάζεις DDU

σε βάζει safe mode

ΞΗΛΩΝΕΙΣ τα πάντα απο AMD και NVIDIA και πέρνα ξανά τον τελευταιο nvidia driver.

επίσης φαντάζομαι δεν σε απασχολεί το DX12 και μένεις στα 7αρια;

Προς το παρών δε με βλέπω να πηγαίνω σε win 10. Όσο για το driver έβαλα κατευθείαν αυτον απ την nvidia... Για ποιο λογο να τον ξηλωσω και τον ξαναβαλω... Πρωτη φορά περαστηκε...
Δημοσ.

Προς το παρών δε με βλέπω να πηγαίνω σε win 10. Όσο για το driver έβαλα κατευθείαν αυτον απ την nvidia... Για ποιο λογο να τον ξηλωσω και τον ξαναβαλω... Πρωτη φορά περαστηκε...

Δεν έχεις βγάλει πλήρως τον amd driver.

Πιθανότατα θα υπάρξει κάπου conflict με τους drivers amd/nvidia

Τουλάχιστον ριξε ddu στους amd.

Δημοσ.

Πας να βγάλεις βρώμα ότι η κάρτα δεν έχει 8GB, αλλά μόνο 4 ; :P

Μην κοιτάς το dxdiag, εμένα μου αναφέρει 16318MB(16GB) μνήμη. Προφανώς γιατί αναφέρει το σύνολο(Total available graphics memory). Κοίτα το system information στο NV CP ή το GPU-z όπως σου είπαν και οι από πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχεις βγάλει πλήρως τον amd driver.

Πιθανότατα θα υπάρξει κάπου conflict με τους drivers amd/nvidia

Τουλάχιστον ριξε ddu στους amd.

Μα AMD απο που κ ως που να υπάρχει??? Intel και Nvidia μονο έχει μπει πανω...

Πας να βγάλεις βρώμα ότι η κάρτα δεν έχει 8GB, αλλά μόνο 4 ; :P

Μην κοιτάς το dxdiag, εμένα μου αναφέρει 16318MB(16GB) μνήμη. Προφανώς γιατί αναφέρει το σύνολο(Total available graphics memory). Κοίτα το system information στο NV CP ή το GPU-z όπως σου είπαν και οι από πάνω.

Ναι εντάξει αφού συνήλθαν απ το shock έβαλα gpu-z και τα συναφή και όλα ok απλα με μπέρδεψε που το δείχνει λάθος... Τεσπα όλα καλά παρόλα αυτά!
Δημοσ.

Μα AMD απο που κ ως που να υπάρχει??? Intel και Nvidia μονο έχει μπει πανω...

Ναι εντάξει αφού συνήλθαν απ το shock έβαλα gpu-z και τα συναφή και όλα ok απλα με μπέρδεψε που το δείχνει λάθος... Τεσπα όλα καλά παρόλα αυτά!

Νταξ,δίκιο έχεις,διάβασα την HD του 6700 ως HD6700(aka randeon 6700 series)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...