Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Εχω μια απορία και θα ήθελα τα φώτα σας.
Στον υπολογιστή μου δεν εχει φυσική πρόσβαση κανεις εκτός από εμένα. Υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να παρακολουθεί την δραστηριότητά μου μέσω του wifi?. Το wifi είναι κλειδωμένο και μάλιστα με δικό μου pin και όχι το αρχικό που είχε το router.
Αν η απάντηση είναι ναι τότε μέχρι ποιο σημείο μπορεί να δεί κάποιος την δραστηριότητά μου; βλέπει απλά τις σελίδες που επισκέπτομαι ή μπορεί να δει και το περιεχόμενο μιας συνομιλίας που έχω σε Chat?
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου δείξει την ύπαρξη αυτής της παρακολούθησης?

Δημοσ.

έχεις κάποια υποψία και το λες ή κουβέντα να γίνεται...;

αν κάποιος σου έχει βάλει trojan / keylogger, μπορεί.

οπότε θεωρητικά, ναι μπορεί να τα δει όλα

Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο με το που ενεργοποιώ τον υπολογιστη μου, το ρουτερ κανει επανεκκινηση και λεω μηπως φταιει κατι τετοιο.

Μπορει δηλαδή καποιος που δεν εχει φυσικη προσβαση στον υπολογιστη μου, να εχει σπασει τον κωδικο του wifi και να μου εχει βαλει καποιο trojan/keylogger? Πως μπορώ να το ψαξω

Δημοσ.

Θα βαλεις στον browser την lan ip του router και θα μπεις στα wlan settings. Δεν θα επιλεξεις ουτε wep ουτε wpa-psk tkip ουτε σκετο wpa2-psk aes. Θα επιλεξεις διπλη κρυπτογραφηση wpa/wpa2-psk tkip/aes. Θα βαλεις κλειδι πολλων χαρακτηρων με κεφαλαια πεζα νουμερα και συμβολα. Η aes ειναι μια προστασια που ειναι απολυτα ασφαλης παροτι σαν κρυπτογραφηση μετραει πολλα χρονια. Την χρησιμοποιουν κυβερνησεις οποτε κομματακι δυσκολο να την χακαρε φιλος σου για να σου βαλει δουρειο ιππο στο πισι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...