Sheogorath Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μην πας σε H110, έχει κάποιους "χαζούς" περιορισμούς από την Intel. Μάλλον είναι καλύτερα το H170. Πάνω σε τι αναφέρεσαι συγκεκριμένα? Αν δεν τα χρειάζεται τα έξτρα, γιατί να μην πάει? Απο περιέργεια κυρίως.
NT1G Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 2 υποδοχές μνήμης μόνο, 6lanes pci-e 2.0 από chipset αντί για 16lanes pci-e 3.0, λιγότερα usb και sata, άντε πες αυτά είναι αρκετά, μη υποστήριξη m.2 ή υποστήριξη μόνο pci-e 2.0 x2/x4 δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Για καινούριο μηχάνημα που προορίζεται για gaming μεταξύ αυτών των επιλογών που έθεσες ts η καλύτερη δυνατή επιλογή είναι ο i5 6500, προσφέρει λίγο υψηλότερο clockspeed σε σχέση με τον i5 6400 και λίγο καλύτερη απόδοση με το τίμημα βέβαια ότι κοστίζει 30 ευρώ παραπάνω από τον 6400. Τώρα όσον αφορά τους fx πολυσυζητημένο κεφάλαιο και όλο σε vs καταλήγουμε, πιο συμφέρουσα επιλογή για gaming είναι ο i5 6500 χωρίς δεύτερη σκέψη, δίχως να σημαίνει όμως ότι οι fx 83xx είναι χάλια, απλά αυτό το κάτι παραπάνω και ειδικότερα στα minimum fps το δίνει ο i5. Εν έτει 2016 οι μόνοι που θα στραφούν σε fx 83xx είναι όσοι θέλουν ένα budget cpu που να κάνει streaming, recording και editing συν πολλαπλά tasks δίχως να χωλαίνει κάτι που εκεί οι i5 υστερούν, εκεί οι fx δεν μασάνε, αλλά στην περίπτωση αυτή που θέλετε καθαρά ένα gaming cpu δεν αξίζει η λύση fx. 1
KNSM Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Καλοι, χρυσοι οι FX (κι εγω τετοιον εχω) αλλα φτανουμε σχεδον στο 2017 και δεν ειναι λογικο να πας σε τοσο παλιο επεξεργαστη. Οτι λενε τα παιδια απο πανω ειναι και το απολυτως λογικο. i5 με μια απλη μητρικη αλλιως περιμενε τους Zen. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα