clayman83 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα. Πρόσφατα μετακόμισα στο πατρικό μου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Είναι μονοκατοικία που αποτελείται απο 2 ορόφους. Μένω ισόγειο ενώ απο πάνω μου υπάρχει το κεντικό pc με router και την γραμμή τηλεφώνου. Εγώ έχω ενσυρματο internet μέσω απο κάτι ειδικές πρίζες που πήρα απο Γερμανό http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/powewrlines/TP-Link-Powerline-TL-PA4010P-KIT.htm . το ΄θέμα είναι, πώς μπορώ να έχω και wifi? το σήμα απο τον πάνω όροφο δεν φτάνει μέχρι εδώ. υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Αν έχεις εφεδρική συσκευή από κάποιον πάροχο, σου κάνει. Διαφορετικά θέλεις ένα οποιοδήποτε ΑΡ με πολλαπλές θύρες LAN ή ένα σκέτο ασύρματο router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clayman83 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 καλησπέρα και πάλι. μετα απο σχετικό ψάξιμο κατέληξα σε κάτι τέτοιο. http://www.skroutz.gr/c/125/access_points/m/5702/TP-LINK.html?from=subcats το θέμα είναι, θα μπορέσω να βγάλω σήμα δυκτίου ενσύρματα απο την πρίζα που αναφέρω παραπάνω και να το μετατρέψω σε wi-fi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prixtis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Σε καλύπτει. Το κουμπώνεις στο powerline, από κει καλώδιο στον υπολογιστή και ρυθμίζεις το AP για wifi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 ναι το 701Nd ειναι access point και μπορει να μπει πανω σε Powerline εκτος αν θες να παρεις ασυρματο Powerline. β.καλυτερα παρε το 801Nd. γ.οτι και να παρεις πρωτα κανε Firmware update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clayman83 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 αν πάρω ασύρματο powerline θα συναργάζεται με το ήδη υπάρχον που έχω στον πάνω όροφο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Εξαρτάται, αλλά γιατί να το κάνεις?Δεν είναι πιό εύκολο να αγοράσεις ενα Access Point και να κάνεις τη δουλειά σου?Πιό σίγουρο και φθηνότερο είναι το Access Point σαν λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εξαρτάται, αλλά γιατί να το κάνεις? Δεν είναι πιό εύκολο να αγοράσεις ενα Access Point και να κάνεις τη δουλειά σου? Πιό σίγουρο και φθηνότερο είναι το Access Point σαν λύση. το access point θα πρεπει να το βαλει πανω στο Powerline εκτος αν λες για Repeater. αν πάρω ασύρματο powerline θα συναργάζεται με το ήδη υπάρχον που έχω στον πάνω όροφο? καλο θα ηταν να ειναι ιδιας μαρκας για να εχεις το δυνατον λιγοτερες πιθανοτητες να μην παιξει.παραθετω απαντηση απο tp link στο site της. Q: Are TP-Link AV200, AV500, AV600, AV1200 Powerline adapters compatible with each other? Are TP-Link PLC adapters compatible with adapters of other Brands? A: All TP-Link Powerline adapters are backwards compatible. However, if two different adapters are being used with each other, the Powerline rate will automatically run at the lowest adapter’s settings. If using an adapter from a different brand, they should be compatible with TP-Link adapters if they’re using the same standard. However, the pairing and configuration methods for other adapters will be different and not supported by TP-Link software. We recommend all adapters used on a network be the same brand. αν εχεις παλιο ρουτερ μπορεις να το βαλεις πανω στο Powerline για να παιξει σαν access point. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaraD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Επαναφέρω παλιό θέμα για να μην ανοίγω πανομοιότυπο. Έχω σεταρισμένο 2ο routerακι ως επέκταση του δικτύου σε άλλο όροφο. Γνωρίζει κανείς αν τα repeater μπορούν να παίξουν ΑΠΟ Ethernet ΣΕ WiFi? Λειτουργούν δηλαδή ως AP? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Τα περισσότερα ναι. Πρέπει να δεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους για να το επιβεβαιώσεις. Έχεις κάποιο υπόψη να το κοιτάξουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaraD Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, jkoukos είπε Τα περισσότερα ναι. Πρέπει να δεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους για να το επιβεβαιώσεις. Έχεις κάποιο υπόψη να το κοιτάξουμε; Όχι κανένα. Απλά είπα να ρωτήσω μήπως έχει δοκιμάσει κανείς να δω τι παίζει. Θα ζητήσω δανεικό από κανένα φίλο να δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Τότε γιατί δεν πας σε κανονικό ΑΡ και ρωτάς για repeater; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaraD Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Τότε γιατί δεν πας σε κανονικό ΑΡ και ρωτάς για repeater; Επειδη θέλω φθηνή λύση, χωρίς καλώδια τροφοδοσίας και δέσμευση χώρου.. Τα repeater "κρύβονται" σε μια πρίζα και κάνουν τη δουλειά που θέλω (ελπίζω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 On 10/12/2019 at 22:57, KaraD said: Επειδη θέλω φθηνή λύση, χωρίς καλώδια τροφοδοσίας και δέσμευση χώρου.. Τα repeater "κρύβονται" σε μια πρίζα και κάνουν τη δουλειά που θέλω (ελπίζω). tp link 850re 860re κτλ.επισης τα fritz!repeater πχ to 1200 το 2400 το 600. On 09/12/2019 at 21:04, KaraD said: Επαναφέρω παλιό θέμα για να μην ανοίγω πανομοιότυπο. Έχω σεταρισμένο 2ο routerακι ως επέκταση του δικτύου σε άλλο όροφο. Γνωρίζει κανείς αν τα repeater μπορούν να παίξουν ΑΠΟ Ethernet ΣΕ WiFi? Λειτουργούν δηλαδή ως AP? σε tp link εχω δει να δινουν τετοια λειτουργια.στο Manual και στο site συνηθως το αναφερουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaraD Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Στις 2/1/2020 στις 4:51 ΜΜ, poulinos είπε tp link 850re 860re κτλ.επισης τα fritz!repeater πχ to 1200 το 2400 το 600. Τα TP Link θα τα κοιτάξω. Τα fritz ωραία αλλά ανεβαίνουν σε τιμή. Αναφορά σε κείμενο σε tp link εχω δει να δινουν τετοια λειτουργια.στο Manual και στο site συνηθως το αναφερουν. Είδα 1-2 manual (installation manual), αλλά δεν είδα κάτι. Ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα