Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες. Οι γνώστες περί οθονών, θα μπορούσατε να προτείνετε μια οθόνη στις 26-27'' (δεν θέλω μεγαλύτερη) στα 400-500€ για να την συνδιάσω όσο γίνεται καλύτερα με την 1070 strix oc της asus για gaming?

Το g-sync νομίζω πως δεν το φθάνω με το budget που διαθέτω, οπότε τουλάχιστον μπορούμε να βρούμε κάποια με 144hz και ips φυσικά,άν αξίζει; Γενικότερα, η καλύτερη πρόταση σε αυτά τα χρήματα για την συγκεκριμένη gpu;

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από jeandoumpier
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

@jeandoumpier επιδη και εγω είμαι ακριβώς στην ίδια φάση και μάλιστα  με την ίδια κάρτα γραφικών  και εγώ έχω καταμπερδευτει  θα περιμένω  σίγουρα τις απαντήσεις  των ινσομνιακς μπας και βγει καμιά άκρη.. τα 400€-500€ σίγουρα θα γίνουν 500€-600€ αν αξίζει !

• Like 1
Δημοσ.

Ασχετο η Asus που εχεις ειναι με Micron η με Samsung μνημες;

Σε περιπτωση που εχεις Micron εχεις βαλει το τελευταιο bios update για την καρτα σου;

Δημοσ.

Νομιζα οτι την ειχες γιατι την εχω με micron μνημες και εχει βγει bios update για τις καρτες με micron γιατι καποιο προβλημα εχουν (δεν ξερω ακριβως) και ηθελα να σε ρωτησω αν το περασες γιατι εγω δεν μπορω να το περασω μου γραφει update failed

Δημοσ.

Νομιζα οτι την ειχες γιατι την εχω με micron μνημες και εχει βγει bios update για τις καρτες με micron γιατι καποιο προβλημα εχουν (δεν ξερω ακριβως) και ηθελα να σε ρωτησω αν το περασες γιατι εγω δεν μπορω να το περασω μου γραφει update failed

Σε μένα το update δε βοήθησε καθόλου μπορώ να πω. Οπότε μη σκας άδικα. Ήμουν στα 300Mhz σταθερός και μετά το bios είμαι στα 290 (memory πάντα).

Δημοσ.

Σε μένα το update δε βοήθησε καθόλου μπορώ να πω. Οπότε μη σκας άδικα. Ήμουν στα 300Mhz σταθερός και μετά το bios είμαι στα 290 (memory πάντα).

Αυτό με τις μνήμες παιδιά έχει να κανει μονο με την Asus ή γενικότερα? Γτ η Zotac μου έχει micron επίσης...
Δημοσ.

Στα +300 σταθερος ειμαι και εγω απλα μου φανηκε παραξενο που δεν μπορει να κανει την αναβαθμιση.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Οι γνώστες περί οθονών, θα μπορούσατε να προτείνετε μια οθόνη στις 26-27'' (δεν θέλω μεγαλύτερη) στα 400-500€ για να την συνδιάσω όσο γίνεται καλύτερα με την 1070 strix oc της asus για gaming?

Το g-sync νομίζω πως δεν το φθάνω με το budget που διαθέτω, οπότε τουλάχιστον μπορούμε να βρούμε κάποια με 144hz και ips φυσικά,άν αξίζει; Γενικότερα, η καλύτερη πρόταση σε αυτά τα χρήματα για την συγκεκριμένη gpu;

Ευχαριστώ.

Καλησπερα.

Η πρωτη επιλογη ειναι η Acer XF270HU. 144Ηz AHVA panel

https://geizhals.eu/...hloc=uk&hloc=eu

Χανεις το Freesync, αλλα ετσι κι αλλιως το Freesync σε αυτη την οθονη ειναι λιγο προβληματικο. Κατα τα αλλα ειναι καλη οθονη.

Iδια και λιγο καλυτερη η Αsus MG279Q. Δεν εχει προβληματικο Freesync, αλλα αυτο δε σε ενδιαφερει προς το παρον. Προτιμησε την αν ειναι στην ιδια τιμη με την Acer, αλλα συνηθως ειναι λιγο ακριβοτερη.

https://geizhals.eu/...hloc=uk&hloc=eu

Επομενη επιλογη ειναι η Crossover 27100Q. 100Ηz AHVA panel. Πολυ καλη οθονη συνολικα, αλλα αγοραζεται μονο μεσω  e-bay.

http://www.ebay.it/i...gAAOSwawpXtqv7 

• Like 2
Δημοσ.

Χmors για το σύστημα της υπογραφής μου 4κ _Samsung 6000?,πως θα βγάλω 60hz?

Αν δεν εχεις παρει την τηλεοραση μην την παρεις. Δεν κανει καλη οθονη οθονη υπολογιστη.

Απο εκει και περα, δε νομιζω οτι πρεπει να κανεις κατι ιδιαιτερο. Βαλε τον τυπο του ΗDMI σε PC mode.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...