the greek Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα σας. Εχω ενα huawei Y625 στα χερια μου το οποιο δεν φορτωνει το λειτουργικο (μαλλον). Μετα το μυνημα εκκινησης με το λογοτυπο της huawei με πεταει στο εξης μυνημα Encryption unsuccesfull Encryption was interrupted and cant be completed. As a result,the data on your phone is no longer accessible. To resume using your phone,you need to perform a factory reset. When you set up your phone after the reset, you will have an opportunity to restore any data that was backed up to your Google Account. Reset phone Πατατωντας την επιλογη reset phone με πεταει στην ακολουθη οθονη Anroid system recovery <Y625-U51V100R001C577B108 Volume up/down to move Hi enter button to select Reboot system now Apply update from ADB apply update from external Apply update from internal Wipe data/factory reset Wipe cache partition Οταν πατησω την επιλογη reboot system now ξανακανει το ιδιο απο την αρχη. Τις υπολοιπες επιλογες δεν τις εχω επιλεξει. Τι παιζει κ τι μπορω να κανω μπας κ δουλεψει?
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Οπως σου λεει το μνμ τα αρχεια σου τα εχεις ηδη χασει και πρεπει να κανεις φακτορυ ριζετ. Κανε πρωτα το wipe cache και μετα wipe data-factory reset και δες αν θα στρωσει. Αν και παω με failure της emmc.
the greek Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Τα εκανα αυτα που ειπες κ τιποτα! Μετα την επανεκινηση μου ξαναβγαζει συο πρωτο μυνημα που παρεθεσα. Οταν λες emmc failure τι εννοεις?
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Αρα μαλλον εχω δικιο. Αυτο το μνμ συνηθως το βγαζουν οταν η emmc(μνημη κινητου χοντρικα) τα εχει "παιξει". Αν εχεις εγγυηση καλως. Ειδ'αλλως θες μητρικη φιλε μου. Παντως ας το δει ενας τεχνικος...
the greek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Εγγυηση δεν εχει οποτε αν εχεις δικιο κ παει για μητρικη το θεμα δεν νομιζω να αξιζει η επισκευη. Ευχαριστω για τη βοηθεια.
saruman123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αν το βλεπει το PC μπορει(λεω τωρα) να περασης το λειτουργικο
dancer_69 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Όταν υπάρχει πρόβλημα στην είσοδο του λειτουργικού, πρώτα βεβαιωνόμαστε ότι δεν είναι θέμα software. Γι' αυτό κάνουμε πρώτα τα wipe cache/dalvic cache, αν δε διορθωθεί, πάμε σε factory reset και τέλος δοκιμάζουμε να φλασάρουμε την επίσημη ρομ της συσκευής(αφού πρόκειται για huawei συσκευή κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει στο site της). Αν το πρόβλημα παραμένει αφού ξαναεγκατασταθεί η ρομ, τότε πιθανότατα υπάρχει hardware πρόβλημα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πιθανόν να μην είναι αναγνώσιμο κάποιο διαμέρισμα της μνήμης της συσκευής. Αυτό δε σημαίνει κατ' ανάγκην ότι έχει καταστραφεί η emmc και μπορεί να διορθωθεί με την εγκατάσταση της ρομ.
varajohn Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Και μετα απο εγκατασταση της ρομ παλι το ιδιο βγαζει οποτε παπαλα.
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Και μετα απο εγκατασταση της ρομ παλι το ιδιο βγαζει οποτε παπαλα. Εισαι ο ενας και αυτος με τον the greek παραπανω;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα