Προς το περιεχόμενο

microsoft office etc.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,στον σταθερο μου υπολογιστη ειχα συνηθισει να μην εχω προβληματα με το office(γιατι ηταν αγορασμενο?) αλλα στο λαπτοπ μου που θελω να κανω καποιες εργασιες σε word και powerpoint μου λεει οτι η συνδρομη μου εχει ληξει.Δεν εχω προβλημα να το αγορασω αλλα επειδη δεν εχω ασχοληθει δεν ξερω.Γινεται να παρω μονο τα συγκεκριμενα που με ενδιαφερουν,δηλαδη word και powerpoint?(γιατι πχ excel και καποια αλλα δεν με νοιαζουν).Εκτος απο εφαπαξ γινεται να το αγορασω μονο για καποιους μηνες?Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα,στον σταθερο μου υπολογιστη ειχα συνηθισει να μην εχω προβληματα με το office(γιατι ηταν αγορασμενο?) αλλα στο λαπτοπ μου που θελω να κανω καποιες εργασιες σε word και powerpoint μου λεει οτι η συνδρομη μου εχει ληξει.Δεν εχω προβλημα να το αγορασω αλλα επειδη δεν εχω ασχοληθει δεν ξερω.Γινεται να παρω μονο τα συγκεκριμενα που με ενδιαφερουν,δηλαδη word και powerpoint?(γιατι πχ excel και καποια αλλα δεν με νοιαζουν).Εκτος απο εφαπαξ γινεται να το αγορασω μονο για καποιους μηνες?Ευχαριστω

γίνεται με μια συνδρομή 7 ευρώ το μήνα στο Personal πακέτο του office και 1TB χώρο στο Onedrive. Το χρησιμοποιείς για δυο μήνες ή όσους χρειάζεσαι και στη συνέχεια ακυρώνεις τη συνδρομή.

Δημοσ.

Αν θες απλά τις βασικές λειτουργίες μπορείς να το κανεις και από το email της microsoft, hotmai, outlook. Τα έχει ενσωματωμένα και δωρεάν αλλα κάνουν τα βασικά.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις εναλλακτικες,ηδη εχω το openoffice και ειναι πολυ καλο απλα πρεπει να κανω και παρουσιαση συγκεκριμενα στο powerpoint και αυτο μου τα χαλαει λιγο.

Αν είσαι φοιτητής μπορείς να το αγοράσεις πολύ φτηνά

Φοιτητης ειμαι μπορεις να το εξηγησεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...