Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και 4-5 μέρες μου πετάει επανω στην οθόνη ενα κουτάκι ποτ λέει καθάρισε το κινητό σου,διαφημιστικό. Εχει και ενα μικροσκοπικό χ. Το πατάς και φεύγει. Το κανει συχνα. Μετα μου μαυρίζει η οθόνη και μου λέει εχεις ιό ,δώσε αριθμό κινητού μπλα μπλα μπλα. Παταω χ. Η επιλογή για επιβλαβή αρχεία είναι ενεργοποιημένη. Κατεβαζω μονο απο play store. Δε βρήκα άκρη και εκανα επ.έργο.ρυθμ. παλι τα ίδια χωρίς να βάλω τίποτα. Καμιά ιδέα;

Επεξ/σία από panagiotisky
Δημοσ.

Εδώ και 4-5 μέρες μου πετάει επανω στην οθόνη ενα κουτάκι ποτ λέει καθάρισε το κινητό σου,διαφημιστικό. Εχει και ενα μικροσκοπικό χ. Το πατάς και φεύγει. Το κανει συχνα. Μετα μου μαυρίζει η οθόνη και μου λέει εχεις ιό ,δώσε αριθμό κινητού μπλα μπλα μπλα. Παταω χ. Η επιλογή για επιβλαβή αρχεία είναι ενεργοποιημένη. Κατεβαζω μονο απο play store. Δε βρήκα άκρη και εκανα επ.έργο.ρυθμ. παλι τα ίδια χωρίς να βάλω τίποτα. Καμιά ιδέα;

Κατά πάσα πιθανότητα το κινητό σου έχει πειραγμένη κινέζικη ρομ και η μόνη λύση για να ξεφορτωθείς τις διαφημίσεις αυτές είναι να φλάσαρεις κάποια από τις official ή την ελληνική ρομ.

Δημοσ.

Η τριτη φωτο είναι με τη διαφημηση που πέταξε μόλις τώρα. Εκανα επ.έργο.ρυθμό. και δεν έβαλα ίντερνετ στο κινητό σκόπιμα. Δεν είδα τίποτα περίεργο. Και με το που έβαλα νετ και πατησα το gmail στο play store και μπήκα στο site μου πέταξε το συννεφακι

Εβαλαν το malware bytes βρήκε 2 αρχεία, το ενα το έσβησε το άλλο είναι η εφαρμογή notes και δε μπορεί λέει να τη σβήσει, ουτε εγώ χειροκίνητα δε μπορω να κάνω uninstall

post-230051-0-24527000-1478027057_thumb.png

post-230051-0-24613500-1478027089_thumb.png

post-230051-0-06822200-1478027118_thumb.png

Δημοσ.

Αλλη μια φωτο η οποια ειναι και η πιο "βάρβαρη" γιατι οτι και αν κανεις σε πεταει σε μαυρη οθονη και πρεπει να πατησεις το home button.

Φωτο

post-230051-0-48620600-1478073097_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...