corsair04 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 έκλεισε από μπαταριά όταν έκανε ενημέρωση και τώρα θέλω να περάσω την rom και δεν μπορώ να την βρω θα μπορούσατε να με βοηθήσετε
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δεν νομιζω να εχει κανεις στο forum s7 κλωνο.
stelios18120 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Φίλε μου μην αγοραζεις και γενικά δεν αξίζει να έχεις κινητό κλώνο,τσαμπα χρήματα έδωσες.
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Οι κλωνοι δυστηχως αυτα εχουν.Χαλια υποστηριξη(προφανως)και ανυπαρκτο service.
corsair04 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δεν νομιζω να εχει κανεις στο forum s7 κλωνο. Φίλε μου μην αγοραζεις και γενικά δεν αξίζει να έχεις κινητό κλώνο,τσαμπα χρήματα έδωσες. Οι κλωνοι δυστηχως αυτα εχουν.Χαλια υποστηριξη(προφανως)και ανυπαρκτο service. καλημέρα Το κινητό δεν είναι δικό μου είναι από ένα πιτσιρικά και μου το έδωσε να το φτιάξω το θέμα ποιο είναι ότι σε όλα τα κινητά φαίνεται ο κατασκευαστής σε αυτό ακόμα και στο manual δεν έχει καμία πληροφορία ο άνθρωπος που το πούλησε δεν έχει ιδέα και στο internet δεν έχει κάτι σκέφτηκα να επικοινωνήσω με το κατάστημα (κίνα) που τα πουλά αλλά και αυτή από ότι θυμάμαι ζητούν τον αριθμό παραγγελίας και συναλλαγής . Εγώ με τα χρήματα που έδωσε θα έπαιρνα ένα xiaomi αλλά πιτσιρίκια θέλουν και την μόστρα .Το έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και δεν πέταξε το πρόβλημα δω και τόσες ώρες ας ελπίσω πως έγινε
stelios18120 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Κανέναν του κιλού που θα παθαινει υπερθέρμανση με το παραμικρό. Δεν ξέρω εγω πάντως αυτά τα clone,μουφες κτλπ τα θεωρώ και επικίνδυνες συσκευές. Βέβαια το παιδί μπορεί να μην έχει κανένα θεμα.
ziaba Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 για άλλον λόγο ρωταω.... ίσως του βρούμε την κατάλληλη rom ή τουλαχ στην πρώτη φάση να περάσει custom recovery
corsair04 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Κανέναν του κιλού που θα παθαινει υπερθέρμανση με το παραμικρό. Δεν ξέρω εγω πάντως αυτά τα clone,μουφες κτλπ τα θεωρώ και επικίνδυνες συσκευές. Βέβαια το παιδί μπορεί να μην έχει κανένα θεμα. για άλλον λόγο ρωταω.... ίσως του βρούμε την κατάλληλη rom ή τουλαχ στην πρώτη φάση να περάσει custom recovery το έδωσα αφού πρώτα το έκανα restore το πρόβλημα διορθώθηκε αλλά το κινητό εάν το ζορίσεις λίγο κολλάει άλλα πληροφοριακά αυτά είναι τα χαρακτηριστικα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις