Προς το περιεχόμενο

Shadowverse - Anime Digital Card Game

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέο multiplayer παιχνίδι με κάρτες (ανταγωνιστικό card collecting game) από την Ιαπωνική Cygames, Inc. Είναι free-to-play με προαιρετικές in-app αγορές.  Το παιχνίδι ήταν ήδη διαθέσιμο σε mobile πλατφόρμες (iOS 8.0 ή νεώτερη έκδοση / Android 4.1 ή νεώτερη έκδοση).

Βγήκε σήμερα στο steam.

Επίσημο site: https://shadowverse.com/

Δημοσ.

ogp.jpg

Το Shadowverse είναι ένα competitive Anime Digital Card Game developed από την Cygames και είναι το #1 DCG στην Ιαπωνία.

Μόλις έγινε release στο Steam και έγινε πολύ θερμά αποδεκτό απ όλους. Ειδικά αυτή την εποχή που το Hearthstone παραπαίει, το Shadowverse είναι μια πολύ καλή εναλλακτική, ειδικά αν σας αρέσουν τα Anime - Manga. 

Περιέχει 400 κάρτες και μόλις έγινε release το πρώτο expansion, ονόματι Darkness Evolved. Οι developers ανακοίνωσαν ότι θα βγαίνει ένα νέο expansion κάθε τρεις μήνες.

Υπάρχουν 7 κλάσεις, τελείως διαφορετικές η μία με την άλλη με τελείως διαφορετική στρατηγική.

Γενικώς το παιχνίδι είναι πολύ generous στα packs και στο dust, πολύ περισσότερο από το Hearthstone.

Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω links:

Link.png Site: Site

Link.png Site: Steam

Link.png Site: Reddit

maxresdefault.jpg

ss_5bba93e7c198bc8c5c85cb4bf27f30c2543f7

ss_fe4009d478b4f4cfa4114acc272bce8ce746a

Δημοσ.

Το ειχα κατεβάσει στο κινητο αλλα ασχοληθηκα παρα πολυ λιγο.
Γνωριζει καποιος(αν και νωρις),αν θα πρεπει να τα σκασεις για να γινεις competitive,ή θα βγαινει η φαση αφιερώνοντας ΛΟΓΙΚΟ χρόνο?

Δημοσ.

Το ειχα κατεβάσει στο κινητο αλλα ασχοληθηκα παρα πολυ λιγο.

Γνωριζει καποιος(αν και νωρις),αν θα πρεπει να τα σκασεις για να γινεις competitive,ή θα βγαινει η φαση αφιερώνοντας ΛΟΓΙΚΟ χρόνο?

Είναι πολύ generous, παίρνεις συνολικά 40 packs αφου τελειώσεις τα tutorials και το story mode.

• Like 1
Δημοσ.

Το UI δεν μου αρεσει παντως. Δεν εκαναν καμια προσπαθεια να το μεταφερουν σωστα από την Mobile εκδοση.

Ναι ισχύει, είναι όλα πολύ χοντροκομμένα.

Δημοσ.

Το κατεβασα για δοκιμη και απο τα δωρεαν πακετα μου ηρθε ο 10 mana 6/6 satan

που αλλαζει το deck σου με apocalypse deck !!!

Απο αυτα που εχω διαβασει, ελπιζω να ισχυει οτι ειναι πιο ευχαριστο απο το rngstone

Δημοσ.

Άρχισα να το δοκιμάζω από χθες και πραγματικά είναι πολύ καλύτερο από ότι περίμενα. Αρκετές οι ομοιότητες με HS αλλά και ωραίες οι διαφοροποιήσεις του. Ειδικά η δυνατότητα του evolve αλλάζει ένα παιχνίδι τόσο δραστικά που θέλει προσοχή πότε θα την ενεργοποιήσεις. 

Με το "προκλητικό" των καρτών έχω ένα θέμα γιατί άντε τώρα να εξηγήσεις στον μικρό γιατί η πολεμίστρια κυκλοφορεί με μπικίνι :)

• Like 1
Δημοσ.

Παρα πολυ καλο παιχνιδι, ανετα στα top 5 tcg/ccg που εχω παιξει. Το RNG στις καρτες ειναι σχεδον μηδενικο, αν και παλι card game ειναι η τυχη και παλι παιζει ρολο, αλλα καμια σχεση με hearthstone ή pokemon tcg.

Το παιχνιδι ειναι πολυ γενναιόδωρο, στην αρχη σου δινει καμια 40αρια packs, και μετα εχεις daily login, 3 daily quests την ημερα, ladder rewards και μερικα one-time απο single player και achievements. 

Μπορεις να φτιαξεις Tier 1 deck (σχεδον ή και ναι)απο την πρωτη μερα αλλα θα πρεπει να κανεις liquify σχεδον ολες τις καρτες εκτος του class που θα παιξεις και μετα δεν θα μπορεις να βγαλεις τα daily, αν και εχει και "draft" mode. Ασε που το meta αλλαζει καθε τοσο οποτε πρεπει να εισαι λιγο ετοιμος να κανεις και καμια αλλαγη, αλλα γενικα μαζευεις packs ευκολα και εχει κανονικα crafting κτλ

Το μονο αρνητικο ειναι πως δεν σου δινει "gold" μετα απο νικες παρα μονο ανεβαίνοντας το ranked ladder που κανει reset καθε μηνα (το rank δεν το χανεις ομως), αλλα εχει πολυ πραμα να παρεις, απλα απο ενα σημειο και μετα θελει μπολικες νικεςγια καθε reward μεχρι να γινει το reset. Αλλα δινει packs, "gold", ακομα και sleeves.

To class balance εχει μερικα θεματακια, δεν εχω παιξει πολυ αλλα υπαρχουν 2-3 class που σαν να εχουν το πανω χερι. Αλλα ολα τα classes εχουν κορυφαια και ανταγωνιστικα deck, μονο το shadowcraft ειναι λιγο ριγμένο.

Και τελος για οσους αποφασισετε να ξεκινησετε, αφου κανετε το tutorial και ανοιξετε τα packs, αμα δεν παρετε καλες legendary καρτες μπορειτε (μεσω android ή android emulator) να κανετε "reroll". Αν δεν κανετε link το account με google play ή facebook πολυ απλα διαγραφωντας τα στοιχεια της εφαρμογης γινεται reset και μπορειτε να κανετε στα γρηγορα το tutorial και να ανοιξετε παλι τα packs μεχρι να παρετε τις καρτες που θελετε και μετα το κανετε link με google/facebook για να σωθουν τα στοιχεια και μετα link με steam. Υπαρχουν guides αν ψαξετε.

• Like 3
Δημοσ.

Όσο παραπάνω παίζω κι εγώ τόσο πιο πολύ κολλάω.

Είναι πολύ καλοφτιαγμένο. Για να καταλάβετε, στην Ιαπωνία έχει ξεπεράσει και το Hearthstone.

Πρέπει να το δοκιμάσετε για να καταλάβετε.

Είναι μαζί με το Duelyst τα δύο κορυφαία Card Games στο Steam αυτή την στιγμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...