Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mου κανει εντυπωση που ζητανε να το ανοιξουν να του κανουν αναβαθμιση να το κανουν να το ρανουν και και και πριν τους το στειλουν..

Λεω να το παρω αυτο το lenovo vibe P1 που λεει ο adi32 για να δουμε τι θα γινει θα το εχω πριν τον δεκεμβρη...?

μέσα σε 15 - 20 μέρες θα το έχεις. Βάλε στην παραγγελία και tempered glass και θήκη αν θες

Θα μείνεις πλήρως ικανοποιημενος με λίγη χρήση ή μπαταρία μπορεί να κρατήσει και 5 μέρες

GPS ράδιο WiFi δουλεύουν άψογα 4g έχει και στη wind Δε λείπει κάτι νομίζω

Δημοσ.

Mου κανει εντυπωση που ζητανε να το ανοιξουν να του κανουν αναβαθμιση να το κανουν να το ρανουν και και και πριν τους το στειλουν..

Λεω να το παρω αυτο το lenovo vibe P1 που λεει ο adi32 για να δουμε τι θα γινει θα το εχω πριν τον δεκεμβρη...?

Λογικό είναι να θέλεις να το ανοίξουν και να τσεκάρουν αν λειτουργεί σωστά πριν το στείλουν, φαντάζεσαι να σου έρθει και να μην λειτουργεί σωστά και να πρέπει να το στείλεις Κίνα, για ευκολία δικιά μας το κάνουν, το Lenovo το στέλνουν με την ευρωπαϊκή ρομ και είναι κομπλέ με ελληνικά, προχθές το πήρα για φίλο.

Δημοσ.

Μακρυα απο αυτο

Moto G4 Dual και zuk z1 φαινονται πολυ καλα

Το zuk z1 ειναι ετοιμο με Ελληνικα ?

To θελω για φιλο και πρεπει να ειναι απειραχτο

Λεει να παρει το P1 που εχω κι εγω γιατι ειναι Ελληνικο οσο δεν παιρνει χωρις ιχνος κινεζιας

μίλα με το μαγαζί να σου το στείλει έτοιμο με την cm όπως το ευρωπαϊκό
Δημοσ.

Ευχαρισω για τις απαντησεις παιδες..

Παιδια το dual sim λειτουργει οπως και στα lg..?

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δες και το htc one x9 από eglobalcentral. eu στα 172 χωρίς μεταφορικά και τελωνείο, πιθανά να σε καλύψει (800 μπάντα δεν ξέρω αν υποστηρίζει)

Δημοσ.

Δες και το htc one x9 από eglobalcentral. eu στα 172 χωρίς μεταφορικά και τελωνείο, πιθανά να σε καλύψει (800 μπάντα δεν ξέρω αν υποστηρίζει)

Δεν υποστηρίζει
Δημοσ.

Έλα μου ντε ψάχνω κινητό για την γυναίκα όμως..

Στην προηγούμενη σελίδα ανεfeρθηκε και το lenovo vibe p1..

Δημοσ.

Έλα μου ντε ψάχνω κινητό για την γυναίκα όμως..

Στην προηγούμενη σελίδα ανεfeρθηκε και το lenovo vibe p1..

άνοιξέ θέμα συμπληρώνοντας φόρμά 

http://www.insomnia.gr/topic/624518-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-smartphone/

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...