Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κατι να μας δειξει;.

Τι ακριβως εχει ωστε να αξιζει;

Ανουσια σπαταλη χρονου κατα την γνωμη μου με ολο τον σεβασμο και χωρις να θελω να πουλησω μουρη.

• Like 2
Δημοσ.

Εχει κατι να μας δειξει;.

Τι ακριβως εχει ωστε να αξιζει;

Ανουσια σπαταλη χρονου κατα την γνωμη μου με ολο τον σεβασμο και χωρις να θελω να πουλησω μουρη.

αφου δν σε ενδιεφερε γιατι σχολιαζεις μονο να κρινετε ξερετε ,.. χωρις να θελω να φανω κακος αλλα αφου δεν σου αρεσει μη σχολιασεις υπαρχουν αλλοι που μπορει να τους αρεσει ..

Δημοσ.

αφου δν σε ενδιεφερε γιατι σχολιαζεις μονο να κρινετε ξερετε ,.. χωρις να θελω να φανω κακος αλλα αφου δεν σου αρεσει μη σχολιασεις υπαρχουν αλλοι που μπορει να τους αρεσει ..

Και γιατί δλδ πρέπει να σχολιάζουν μόνο όσο τους άρεσε? Στο φινάλε μια μλκια και μισή ειναι το βίντεο, δύσκολα να πάρεις κάποιο θετικό σχόλιο.

• Like 2
Δημοσ.

Απο ποτε απαγορευεται να σχολιαζει καποιος που δεν του αρεσει κατι σε forum?Η εννοια των forum αλλωστε αυτη ειναι.Να λεει ο αλλος την γνωμη του(θετικη ή αρνητικη)για να γινεται κουβεντα.

Επισης εισαι και δευτερη φορα λαθος αφου το παραπανω video δεν ειναι συγκριτικο μεταξυ διαφορων smartphones,αλλα μια και καλα προωθητικη ενεργειας μιας εταιριας smartphone και τιποτα αλλο.

• Like 3
Δημοσ.

Η απαντηση μου ειναι ακριβως τα σχολια των fulgore και StigmaX.

Σε περιπτωση που δεν καταλαβες σε ξαναλεω οτι στα φορουμ γινεται συζητηση και υπαρχουν  γνωμες-κριτικες ειτε θετικες ειτε οχι.

Αν δεν αντεχει καποιος την κριτικη ποσταροντας κατι,τοτε καλυτερα να μην γραφει.Απλο δεν ειναι;

Εχω γραψει κι εγω εδω στο φορουμ διαφορα.(Οπως πχ οτι δεν ψηφιζω,και μου τα "χωνανε").Σε πολλους δεν αρεσαν,το ξερω,αλλα δεν πηρα αναποδες μαζι τους επειδη τα σχολια τους ηταν αρνητικα...Ετσι κι αλλιως εδωσα απαντησεις για τοτε..Αφου ποσταρα θα ειχα και αρνητικα σχολια και απαντησεις...Λογικοτατο .

Εντελως φιλικα και παλι φιλε μου.

• Moderators
Δημοσ.

Easy guys, chill. Εννοειται πως οταν ποσταρεται κατι, οτιδηποτε κι αν ειναι αυτο, οι αλλοι χρηστες θα σχολιασουν. Αυτο ειναι και το νοημα του forum. Σε καθε περιπτωση θα πρεπει να γινεται κοσμια.

Απο κει και περα, ουτε εγω μπορω να καταλαβω το νοημα αυτων των βιντεο, αλλα η αληθεια ειναι πως εχουν αρκετο κοινο, οποτε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...