overpower Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Γενικα εχω μπει στο τρυπακι να την αγορασω ασχημα. Εχω κανει καλη αναζητηση και πιστευω οτι αυτη ειναι η ιδανικη για εμενα. Η χρηση της? Τοπια, φωτογραφιες σε κλειστους χωρους, μουσεια, ταξιδια κτλ.. Ειδα και την 3200, απλα θεωρω οτι σαν πιο καινουργια, θα μεινω περισσοτερο ευχαριστημενος (εχω και το Budget) Επιπλεον, θελω να εχω και την επιλογη για βιντεο αν χρειαστει ποτε. Τι λετε, θα πεσει καθολου η τιμη? Μεχρι προσφατα ειχε παει παλι 500, και τωρα 450. Περυσι Χριστουγεννα παντως επεσε απο τα 500 στα 450. Μηπως να περιμενω μπας και την παρω στην ιδια τιμη, αλλα με επιπλεον πραγματα ή αλλο φακο? Η χαμηλοτερη τιμη στο σκρουτζ παντως δινει και τσαντα μεταφορας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Γενικα εχω μπει στο τρυπακι να την αγορασω ασχημα. Εχω κανει καλη αναζητηση και πιστευω οτι αυτη ειναι η ιδανικη για εμενα. Η χρηση της? Τοπια, φωτογραφιες σε κλειστους χωρους, μουσεια, ταξιδια κτλ.. Ειδα και την 3200, απλα θεωρω οτι σαν πιο καινουργια, θα μεινω περισσοτερο ευχαριστημενος (εχω και το Budget) Επιπλεον, θελω να εχω και την επιλογη για βιντεο αν χρειαστει ποτε. Τι λετε, θα πεσει καθολου η τιμη? Μεχρι προσφατα ειχε παει παλι 500, και τωρα 450. Περυσι Χριστουγεννα παντως επεσε απο τα 500 στα 450. Μηπως να περιμενω μπας και την παρω στην ιδια τιμη, αλλα με επιπλεον πραγματα ή αλλο φακο? Η χαμηλοτερη τιμη στο σκρουτζ παντως δινει και τσαντα μεταφορας. https://www.youtube.com/watch?v=ncFpzirYMao https://www.youtube.com/watch?v=9QRBfpEQ9ec νικον δ5100 απο τις καλιτερες μηχανες που ειχα- εαν μπορεις να παρεις τιν δ5200 ακομα καλιτερα την ειχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) 450€ γιια λιγο στο media markt +Τσαντα, τριποδο, καρτα (οχι σοβαρα αλλα κατι ειναι). http://www.mediamarkt.gr/el/product/_nikon-d5200-kit-black-18-55mm-vr-ii-μαζί-με-τσάντα-τρίποδο-κάρτα-μνήμης-1144107.html Καλυτερη επιλογη κι απο την D3300. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2016 από SeNNinhA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Σήμερα αποφάσισα να την πάρω και ανέβασαν την τιμή. Τι πιθανότητες έχω αν πάρω τηλ και τους πω να πληρώσω με κάρτα, ώστε να γίνει απευθείας η πληρωμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Αν πας εκει και κανεις κανενα παζαρι για μετρητα ισως κανουν τοπικα καποια μικρη εκοπτωση αν και συνηθως προτιμουν να δωσουν καποιο δωρο. Δεν νομιζω οτι μπορουν να περασουν την παλια τιμη γιατι ειναι αποφασεις απο τα κεντρικα. Θα ξαναβγαλουν σιγουρα καποιες προσφορες. Να κοιτας και το Πλαισιο και το Public που βγαζουν αντιστοιχες (κυριως το Πλαισιο). Ρωτα για καμια εκθεσιακη με ειδικη τιμη. Αυτες μπορει το καθε τοπικο καταστημα να τις δωσει οσο θελει γιατι τις εχει χρεωθει ως καταστημα ουτως η αλλως. Εκει παιζει αρκετο παζαρι στο Media Markt. Εισαι καλος σε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Είμαι δεν είμαι καλός, δεν βολευει. Δεν μένω κάπου με MM ή κοντά σε κάποιο Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2016 από overpower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) [...] Μολις μπηκα public και την εχει 450, αλλα ειχα ψηθει να την παρω μαζι με τσαντα,μνημη και τριποδο :S Λεω να περιμενω αν ειναι. Ισως βγει κατι το ΣΚ τωρα που εχουμε εκπτωσεις. Γιατι ομως δινουν μονο 1 χρονο εγγυηση στο Public? Δλδ αμα το παω πριν το τελους του 2ου δεν θα μου το δεχτουν? Θα πρεπει να κανω διαδικασια οπως με apple, του τυπου να βγαλω την νομοθεσια φωτοτυπια κτλ? Μεσα στην συσκευασια λογικα δεν εχει και λουρακι? Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2016 από overpower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μια ερωτηση. η 5200 με το κιτ στην συσκευασια δεν περιλαμβανει λουρακι για να την κρατας στον ωμο και προστατευτικο για τον φακο? Δεν θα παρω τσαντα μεταφορας (εκτος αν βγει παλι η προσφορα απο ΜΜ) οποτε αν την ριχνω ετσι στην τσαντα μου να μην γρατσουνιστει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrStein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μολις μπηκα public και την εχει 450, αλλα ειχα ψηθει να την παρω μαζι με τσαντα,μνημη και τριποδο :S Λεω να περιμενω αν ειναι. Ισως βγει κατι το ΣΚ τωρα που εχουμε εκπτωσεις. Γιατι ομως δινουν μονο 1 χρονο εγγυηση στο Public? Δλδ αμα το παω πριν το τελους του 2ου δεν θα μου το δεχτουν? Θα πρεπει να κανω διαδικασια οπως με apple, του τυπου να βγαλω την νομοθεσια φωτοτυπια κτλ? Μεσα στην συσκευασια λογικα δεν εχει και λουρακι? Η Nikon europe δινει 1 χρονο εγγυηση. Αν το Public την εχει αγορασει απο τον Δαμκαλιδη τοτε επεκτεινει την εγγυηση αλλον ενα χρονο, συνολο 2. Αν την εχει εισαγει/αγορασει απο αλλου τοτε εχει 1 χρονο. Τα Media markt αγοραζουν απο δαμκαλιδη με 2 χρονια εγγυηση. Η 5200 εχει λουρακι στην συσκευασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Η 5200 εχει λουρακι στην συσκευασια. Προστατευτικο φακου (καπακι?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrStein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 καπακι μπροστα και πισω εχει σιγουρα. Αν εννοεις hood/ παρασολειγ δεν ειμαι απο λυτα σιγουρος. Αν σε απασχολει να μην γρατζουνιστει ο φακος μεσα στην τσαντα, το καπακι που εχει η συσκευασια το προστατευει. Μπορεις να παρεις και ενα φιλτρο uv για να τον προστατευεις και οταν ειναι εκτος τσαντας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Χριστουγεννα ερχονται. Θα ξαναβγουν προσφορες εαν δεν βιαζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrStein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Σωστο αυτο, σε 30-40 μερες θα αρχισουν οι γιορτινες προσφορες και σιγουρα θα υπαρχουν καλυτερες τιμες. Επισης το 450 ευρω στο public ισχυει για την κοκκινη 5200, η μαυρη ειναι στα 499. Φυσικα το χρωμα ειναι θεμα γουστου απλα το λεω μηπως δεν το ειχες δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 μεχρι χθες ηταν και σε μαυρο. Γενικα 5-6 μερες παιζει αρκετα η τιμη και απλα τωρα το ανεβασαν επειδη δεν εχει αποθεμα. Ισως απο εβδομαδα να ξαναπαει στα 450 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα