Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά με το gps είναι σίγουρο οτι σερνεται η μπαταρία ,σε 1 δεκάλεπτο μπωρεί να σου φάει και 20-30%.Στους περισσότερους πάντως παίρνει πανω από 2 ώρες,εσύ πρέπει να είσαι απο της τυχερές εξαιρέσεις!!

Καλά δε ξέρω δε τρώει τόσο πολύ το gps και με 4g αν το χω ανοιχτό ταυτόχρονα, εμένα βέβαια έχει 66 φορτίσεις έως τώρα σχεδόν 3 μηνών είναι εσύ μπορεί να το έχει πολύ καιρό

Δημοσ.

Καλά δε ξέρω δε τρώει τόσο πολύ το gps και με 4g αν το χω ανοιχτό ταυτόχρονα, εμένα βέβαια έχει 66 φορτίσεις έως τώρα σχεδόν 3 μηνών είναι εσύ μπορεί να το έχει πολύ καιρό

Πώς μετράς κύκλους φόρτισης?

Για το battery life είχα δει στο iphonehellas, αλλά στα ανεπεξέργαστα δεδομένα εμένα δεν μου το λέει.

Όσο για το GPS δεν έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω ακόμα για να σου πω την άποψη μου, αλλά μιας και το ανέφερες θα το ανοίξω αύριο στο αμάξι να δω αν μου κάνει τσαχπινιές.

Δημοσ.

Πώς μετράς κύκλους φόρτισης?

Για το battery life είχα δει στο iphonehellas, αλλά στα ανεπεξέργαστα δεδομένα εμένα δεν μου το λέει.

Όσο για το GPS δεν έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω ακόμα για να σου πω την άποψη μου, αλλά μιας και το ανέφερες θα το ανοίξω αύριο στο αμάξι να δω αν μου κάνει τσαχπινιές.

ενα προγραμματάκι για το pc ibackupbot λέγεται και διαβάζει πολλά για το iphone σου όταν το συνδέεις με το καλώδιο 

• Like 1
Δημοσ.

ενα προγραμματάκι για το pc ibackupbot λέγεται και διαβάζει πολλά για το iphone σου όταν το συνδέεις με το καλώδιο 

Ευχαριστώ, θα το τσεκάρω!

Δημοσ.

Είναι δυσιολογικο να θέλει τόσο πολύ. Επίσης για το θέμα σου ότι αργεί από το 95% και μετά και αυτό είναι φυσιολογικό. Διότι στο σιτε της αππλε λέει από 0-80 είναι η κανονική φόρτιση και από 80-100% είναι το trickle part. Από όσο γνωρίζω το δύσκολο κομμάτι της φόρτισης από το 80 και μετά είναι διότι κρατάει και περισσότερο η μπαταρία. Έχω την εντύπωση πως είναι πιο δύσκολο να πέσει το κινητό στο 80% ενώ από εκεί και κάτω πέφτει πολύ πιο γρηγορα.. μπορεί να είμαι λάθος αν ναι κάποιος να με διορθώσει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...