Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να πάρω γνώμες για τον χρόνο φορτισης του 6s!Εμένα το δικό μου κάνει 2 ωρες και περίπου 50 λεπτα να φορτίσει πλήρως απο το 0-100%.Μου έκανε εντύπωση οτι απο το 94-100 χρειάστηκαν 50 λεπτα!Είναι φυσιολογικό αυτο ή μόνο εγω έχω το πρόβλημα?

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να πάρω γνώμες για τον χρόνο φορτισης του 6s!Εμένα το δικό μου κάνει 2 ωρες και περίπου 50 λεπτα να φορτίσει πλήρως απο το 0-100%.Μου έκανε εντύπωση οτι απο το 94-100 χρειάστηκαν 50 λεπτα!Είναι φυσιολογικό αυτο ή μόνο εγω έχω το πρόβλημα?

Δεν μου φαίνεται περίεργο. Εγώ το φορτίζω με φορτιστή του iPad που δίνει παραπάνω ρεύμα και κάνει πάνω από μία ώρα. Και εκεί στο 95% και μετά αργεί πάρα πολύ. Άρα είσαι οκ πιστεύω.

Γενικά έχω διαβάσει ότι από το 97 και μετα αργεί σε πολύ κόσμο. 

Δημοσ.

Μου πειρες απο το στομα μου την ιδέα με φορτιστή να δίνει 2amper αντι 1 σαν τελευταία λύση!Πάντως το πήγα στην i-system και μου είπαν οτι το τρεξανε στα διαγνωστικά τους,ενω το φορτισαν μέχρι το 93% και δεν παρουσίασε κάποιο προβλημα.Πάντως μου φαίνεται λίγο περίργο γιατί πριν ΄3 βδομάδες είχα το 6 και βλέπω μεγάλη διαφορά στην φόρτιση,αργει παρα πολύ!Ουσιαστικά απο το 90-100 θα έλεγα οτι θέλει σίγουρα μια ώρα!

Δημοσ.

Γενικα κανει κατι λιγοτερο απο 2 ωρες. Μπορει το καλωδιο σου να εχει θεμα.

*Το να βαζετε απο iPad δεν νομιζω πως ειναι και οτι καλυτερο. Δεν ειναι σχεδιασμενη η μπαταρια του iphone να παιρνει τοσο ρευμα και ισως χαλασει πιο γρηγορα.

Δημοσ.

Λιγότερο απο 2 ώρες να φορτίσει πλήρως?Πρέπει να είσαι απο τους τυχέρους!Πάντως το δοκίμασα και με το φορτιση του 6 της αδερφής μου και μου έκανε τα ίδια.

Δημοσ.

^ Το κύκλωμα φόρτισης του iPhone γνωρίζει πόσα πρέπει να πάρει, δε παίρνει ότι "μπορεί να" του παρέχει ο "φορτιστής".

Δημοσ.

Γενικα κανει κατι λιγοτερο απο 2 ωρες. Μπορει το καλωδιο σου να εχει θεμα.

*Το να βαζετε απο iPad δεν νομιζω πως ειναι και οτι καλυτερο. Δεν ειναι σχεδιασμενη η μπαταρια του iphone να παιρνει τοσο ρευμα και ισως χαλασει πιο γρηγορα.

Μπα με είχε ανησυχήσει κι εμένα αυτό, μήπως δεν ήταν καλό να φορτίζω με του iPad, αλλά έκανα μια μικρή έρευνα και δεν υπάρχει θέμα.

Πάρε έναν φορτίστή iPad TS αν σε ενοχλεί ο μεγάλος χρόνος φόρτισης.

Δημοσ.

Λιγότερο απο 2 ώρες να φορτίσει πλήρως?Πρέπει να είσαι απο τους τυχέρους!Πάντως το δοκίμασα και με το φορτιση του 6 της αδερφής μου και μου έκανε τα ίδια.

Δεν εχω καν iphone, Μια γρηγορα αναζητηση στο γοογλη αυτο μου εβγαλε. 

Δημοσ.

φίλε overpower για μια στιγμή ΄νομιζα οτι ήσουν απο τους τυχερους!Πάντως ο χρόνος φόρτισης με της περιπου 3 ωρες ανομονή ειναι κουραστικος και απο οτι βλέπω τα καινουργια μοντέρα τον αυξάνουν όλο και περισσότερο!

πληροφοριακά φίλε πετραν η αργή φόρτιση είναι καλή για την μπαταρία,όμως πόσο αργει να την κάνουν πλέον?Θυμάμαι οτι το 4s όταν το είχα μου έπαιρνε 01:30 lepta, to 6 2ωρες!

Δημοσ.

φίλε overpower για μια στιγμή ΄νομιζα οτι ήσουν απο τους τυχερους!Πάντως ο χρόνος φόρτισης με της περιπου 3 ωρες ανομονή ειναι κουραστικος και απο οτι βλέπω τα καινουργια μοντέρα τον αυξάνουν όλο και περισσότερο!

πληροφοριακά φίλε πετραν η αργή φόρτιση είναι καλή για την μπαταρία,όμως πόσο αργει να την κάνουν πλέον?Θυμάμαι οτι το 4s όταν το είχα μου έπαιρνε 01:30 lepta, to 6 2ωρες!

Οι σύγχρονες μπαταρίες μετράνε τη ζωή τους με κύκλους φόρτισης. Ένα τιπ (που και πάλι μικρή διαφορά κάνει) είναι να μην το αφήνεις ποτέ να κλείνει από μπαταρία, να το βάζεις να φορτίζει δηλαδή στο 10-15% και να μην το αφήνεις τελείως μέχρι το 100%.

Όλα τα άλλα περί χρόνου φορτίσεων κτλ έχουν μείνει από τις παλιές μπαταρίες (νικελίου αν δεν κάνω λάθος) και είναι placebo.

Δημοσ.

Εσάς πόση ώρα κρατάει στο 6s η μπαταρία; Εγώ με ανοιχτό gps, wifi κλπ είχα σήμερα αυτό το ποσό. Επίσης αποκλείεται να το χρησιμοποίησα 8 ώρες που λέει. Γενικά ο χρόνος χρήσης μετράει και χρήση που γίνεται κι όταν είναι κλειστή η οθόνη και χωρίς να έχεις κάτι να παίζει πχ μουσική, απλά και μόνο μαζεύοντας ιδιοποιησεις;

Εμένα πάντως δεν κάνει σίγουρα 3 ώρες να φορτίσει νομίζω 1.30 άντε βαριά 2

post-341655-0-74272500-1477858061_thumb.png

Δημοσ.

Εμένα λέει συνήθως 6 ώρες πριν φτάσει στο 5%. Με πάντα ανοιχτό το WiFi ή τα δεδομένα, social media παιχνιδάκια κτλ.

Το είχα κι εγώ απορία αν το "Χρήση" που λέει αναφέρεται στο Screen Time. Αν και δεν νομίζω γιατί 6 ώρες "χρήση" στο galaxy S6 που είχα προηγουμένως έβγαζα 2 ώρες και 45 λεπτά με την ίδια χρήση.

Δημοσ.

Καλά με το gps είναι σίγουρο οτι σερνεται η μπαταρία ,σε 1 δεκάλεπτο μπωρεί να σου φάει και 20-30%.Στους περισσότερους πάντως παίρνει πανω από 2 ώρες,εσύ πρέπει να είσαι απο της τυχερές εξαιρέσεις!!

Δημοσ.

Εμένα λέει συνήθως 6 ώρες πριν φτάσει στο 5%. Με πάντα ανοιχτό το WiFi ή τα δεδομένα, social media παιχνιδάκια κτλ.

Το είχα κι εγώ απορία αν το "Χρήση" που λέει αναφέρεται στο Screen Time. Αν και δεν νομίζω γιατί 6 ώρες "χρήση" στο galaxy S6 που είχα προηγουμένως έβγαζα 2 ώρες και 45 λεπτά με την ίδια χρήση.

Κι εγώ το s6 είχα, το είχα κάνει root και κράταγε 3-4 ώρες χρήσης (screen on time). Κι εγώ νιώθω οτι οι μπαταρίες κρατάνε σχεδόν το ίδιο. Επίσης το gps παίζει συχνά πέρα δώθε και δε πατάει ποτέ στο σημείο που είμαι όποτε ανοίγω το Maps. Σκέφτηκα να το πάω σε service αλλά μετά μου είπαν ότι έτσι κάνει στα iphone. 

Δημοσ.

Οι σύγχρονες μπαταρίες μετράνε τη ζωή τους με κύκλους φόρτισης. Ένα τιπ (που και πάλι μικρή διαφορά κάνει) είναι να μην το αφήνεις ποτέ να κλείνει από μπαταρία, να το βάζεις να φορτίζει δηλαδή στο 10-15% και να μην το αφήνεις τελείως μέχρι το 100%.

Όλα τα άλλα περί χρόνου φορτίσεων κτλ έχουν μείνει από τις παλιές μπαταρίες (νικελίου αν δεν κάνω λάθος) και είναι placebo.

Ούτε τόσο χαμηλά θα ελεγα εγώ. Μέχρι 30-35% είναι οκ. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.  Ειναι γεγονός πάντως, πως δεν υπάρχει κανόνας για σωστή διαχείρηση μπαταρίας. Μονο κάποιες ενέργειες που δίνουν λίγο παραπάνω στον χρόνο ζωής

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...