petran1790 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα στη παρεα.. Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας πανω σε ενα θεμα. Μεσα στον επομενο μηνα θα μου ερθει ενα PC (Desktop) που εφτιαξα και θα μπει στο δωματιο μου. Ωστοσο το router ειναι σε αλλο δωματιο του σπιτου, στο σαλονι, και ειναι σχετικα μεγαλη η αποσταση ωστε να τραβηξω καλωδιο ethernet. Τι λυση θα μου προτεινατε ωστε να συνδεσω το PC στο δωματιο μου στο ιντερνετ? Θα ηθελα συνδεση μεσω ethernet και οχι καποιας καρτας ασυρματου δικτυου. Σκεφτηκα 2 λυσεις. ειτε καποιον wifi range extender με θυρα ethernet που να μπει στο δωματιο μου και με ενα καλωδιο μετα στο pc μου. ειτε με καποιο powerline οπως αυτον http://www.skroutz.gr/s/9827771/TP-LINK-TL-PA4016P-%CE%9A%CE%99%CE%A4.html και ξανα με ενα καλωδιο στο pc. Εσεις τι μου προτεινετε? Ευχαριστω..
SaFiS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 PLC για μένα, αλλά να πάρεις ζευγάρι που να έχουν Pass-Through και τα δύο. Τα PLC δεν τα πάνε καλά με πολύπριζα οπότε είναι καλά να κουμπώνουν πρώτα αυτά στην πρίζα. Επίσης, αν έχετε θέματα με την εγκατάσταση του ρεύματος (π.χ. παλιά εγκατάσταση, παλιές ασφάλειες, κλπ.) μπορεί να έχεις πρόβλημα με το link που κάνουν μεταξύ τους... Δες καλύτερα αυτά αν καταλήξεις σε PLC... https://www.skroutz.gr/s/3157330/TP-LINK-TL-PA4010P-Kit.html
petran1790 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι θα βολευε πολυ να ειναι και τα δυο Pass-Through. Το εχω ακουσει αυτο οτι δεν τα πανε καλα με τα πολυμπριζα οποτε θα γινει οπως ειπες. Καλη επιλογη εκεινο που ποσταρες... μαλλον θα προχωρησω στην αγορα του! Thanks για την βοηθεια..
patrickdrd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) καποια προταση σε 3πλο κιτ, εκ των οποιων το ενα να ειναι ασυρματο; ή καλύτερα διπλο (απλο) με το ενα ασυρματο; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2016 από patrickdrd
petran1790 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Αν καταλαβα καλα ψαχνεις κατι σε αυτο.... ?? https://www.skroutz.gr/s/4661553/TP-LINK-TL-WPA4226-Kit.html Αν δεν θελεις να μην ειναι pass-through υπαρχουν και αλλα πιο φθηνα...
patrickdrd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ναι, ακριβως, παρηγγειλα τελικα το: https://www.skroutz.gr/s/3647121/TP-LINK-TL-PA4010PT-Kit.html για να ξεφορτωθω ολα τα καλωδια, το ενα θα παει στον σαλονι (ρουτερ), το αλλο γραφειο (desktop) και το τριτο κρεβατοκαμαρα (δεκτης otetv)
petran1790 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ομως το 4010P δεν ειναι ασυρματο απ'οτι διαβαζω. Παρηγγειλες και καποιο αλλο για ασυρματη εμβελεια?
patrickdrd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ναι, οντως... αλλα επειδη θα μετακινηθει ο ρουτερ, αρα και σημαινει θα μικρυνει η οριζοντια αποσταση, θα δοκιμασω πρωτα μ αυτα να δω αν υπαρξει βελτιωση κι αν χρειαστει θα παρω κι ενα ασυρματο μονο του
slk200gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι θα βολευε πολυ να ειναι και τα δυο Pass-Through. Το εχω ακουσει αυτο οτι δεν τα πανε καλα με τα πολυμπριζα οποτε θα γινει οπως ειπες. Καλη επιλογη εκεινο που ποσταρες... μαλλον θα προχωρησω στην αγορα του! Thanks για την βοηθεια.. εγω σε πολυμπριζο τα εχω και τα δυο,κανενα θεμα,επισης και ενα σετ που εβαλα σε εναν φιλο πανω σε πολυμπριζο επισης κανενα θεμα
patrickdrd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ναι, αλλα εγω εχω πολυμπριζα με προστασια και ακουσα οτι πρεπει να τα βαλεις πριν αν εχεις με προστασια (με σταυρο/ αλλο πολυμπριζο κλπ)
Sakiz105 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 γνώμη μου να περάσεις ένα καλωδιάκι έθερνετ για να φτάσει στο pc σου.Ειδικά αν παίζεις online games.Πολύ φθηνότερη λύση και δεν θα έχεις ποτέ θέμα.Αν έχεις πόρτες ενδιάμεσα πέρνατο χαμηλά στο σοβατεπι και δίπλα απτό κάσομα της πόρτας.Δεν θα φένεται τίποτα.Το βάφεις κιόλας αμα λάχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα