xristoslet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Για σήμερα στο www.eshopspecials.gr το Wi-Fi adapter ASUS USB-AC55 το δίνουν στα 30€. Στο skroutz βγαίνει κάπου στα 43€.
xristoslet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 εντάξει αν και είναι ενα copy paste... Site: link
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Link δεν έχει? Βάζε καλύτερα. Δεν κάνω εγώ τους κανονισμούς ^^ To link το εχει δωσει κανονικα στο πρωτο ποστ.
Sheogorath Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Λινκ εγώ θεωρώ αυτό του ποστ #3 αλλά το σημείωσα για future notice.
kamui Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Το έχω το πραματάκι. Για τα λεφτά πολύ καλό ποιοτικά αλλά έχω υψηλό ping σε games. Έκανα τα διάφορα τεστάκια και είναι ο ένοχος. Το πρόβλημα είμαι πως η asus το έχει παρατήσει και δεν βγάζει driver της προκοπής για 10. Στα 7 φαντάζομαι θα είναι super. Αν κάποιος έχει να προτείνει τπτ ρυθμίσεις στην advanced καρτέλα (π.χ. Multimedia/gaming enviroment, selective suspend κλπ) θα ήμουν ευγνώμων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα