jmirko15 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Πληροφοριακά, για να ξέρεις, όταν κάνεις την αλλαγή του username αλλάζει και του author το link. 1
tzizzz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 ασχετο με το θεμα σου αλλα τι παιζει, ολα τα τεκ αρθρα κτλ ειναι απο το ινσομνια. μονος σου το τρεχεις?
corsair04 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 ασχετο με το θεμα σου αλλα τι παιζει, ολα τα τεκ αρθρα κτλ ειναι απο το ινσομνια. μονος σου το τρεχεις? απλά όσο ψάχνεσαι βρίσκεις απορίες και προβλήματα και τα forum είναι ο καλύτερους τρόπος να τα λύσει κανείς
tzizzz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 ε? οχι εγω απλα σχολιασα το γεγονος οτι σε οποιο αρθρο μπηκα να δω σε τεχνολογικα και γκατζετς, ηταν απο το ινσομνια με λινκ απο κατω.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Εχω πάρει άδεια απο το ινσομνια γι αυτο.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Εξακολουθει το πρόβλημα .Μου ήρθε πάλι ένα email απο το security plugin οτι κάποιος έκανε lock out.(όχι για το δικό μου username αλλά για μία ip) Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά ,έχω αφαιρέσει όλες τις πιθανες εισόδους για να κάνει log in και όμως το κάθαρμα κατάφερε και βρήκε τρόπο να βρει είσοδο. Μάλλον κάποιο hacking software χρησιμοποιεί είμαι σίγουρος
aGka8l Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 εχεις βαλει τιποτα σπασμένο ;Θεμα , plug in? εχεις revolution slider? 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 εχεις βαλει τιποτα σπασμένο ;Θεμα , plug in? εχεις revolution slider? Οχι ολα γνησια ειναι και το theme το αγορασα.δεν εχω βαλει revolution slider
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Πως γίνεται να βλέπει το username σου από το source της σελίδας; Τι κουλή υλοποίηση είναι αυτή;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Πως γίνεται να βλέπει το username σου από το source της σελίδας; Τι κουλή υλοποίηση είναι αυτή; Κλαίω χαχαχαχ!όχι ρε συ πιστεύω οτι μάλλον χρησιμοποιεί hacking προγραμμα
aGka8l Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 αν εχεις cpanel καπου εχει και αντιβιριους κανε ενα check , ψαξε απο ftp για αρχεια που τροποποηθηκαν προσφατα μηπως καταλάβεις κάτι , βάλε καινουριος κωδικους στα παντα απο username/email/db κτλ βάλε Site: wordfence k Site: all-in-one-wp-security-and-firewall/ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Κλαίω χαχαχαχ!όχι ρε συ πιστεύω οτι μάλλον χρησιμοποιεί hacking προγραμμα Δεν υπάρχει κανένα hacking πρόγραμμα που να βγάζει το username μέσα στο source code. Το αστείο είναι ότι πριν καμιά βδομάδα χτυπιόσουν ότι το Wordpress είναι πολύ ασφαλές και δεν υπάρχει πρόβλημα με τα plugins. Χόρευε τώρα...
jmirko15 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπάρχει κανένα hacking πρόγραμμα που να βγάζει το username μέσα στο source code. Το αστείο είναι ότι πριν καμιά βδομάδα χτυπιόσουν ότι το Wordpress είναι πολύ ασφαλές και δεν υπάρχει πρόβλημα με τα plugins. Χόρευε τώρα... Είναι το ασφαλέστερο CMS. Τα plugins meh.. 1
visualizer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 τα plugin του wordpress ειναι γνωστα και ως buttplugs 1
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Εξακολουθει το πρόβλημα .Μου ήρθε πάλι ένα email απο το security plugin οτι κάποιος έκανε lock out.(όχι για το δικό μου username αλλά για μία ip) Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά ,έχω αφαιρέσει όλες τις πιθανες εισόδους για να κάνει log in και όμως το κάθαρμα κατάφερε και βρήκε τρόπο να βρει είσοδο. Μάλλον κάποιο hacking software χρησιμοποιεί είμαι σίγουρος Αν για να μπεις ως admin έχει άλλο path βάλε αυτό που σου πρότειναν πιο πάνω .htaccess και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα