Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπεριζω τους φιλους...

Θελω την βοηθεια σας και θα προσπαθησω να ειμαι οσο το δυνατον πιο αναλυτικος :

Στο laptop της υπογραφης μου τοποθετω δισκακια dvd τα οποια τα αναπαραγει μονο με bs player και φυσικα χωρις υποιτλους.(παιζουν κανονικα την ταινια ομως).

Οριζω ως προεπιλεγμενο προγραμμα το windows media player και δεν τα αναπαραγει καν..(ουτε εικονα ουτε υποτιλους).

Ανοιγοντας, εμφανιζονται ενα σωρο πληροφοριες με αρχεια κλπ, οκ μεχρι εδω;

Να αναφερω οτι δοκιμαζω με αυθεντικα dvd αλλα και με αντιγραφα.

Τι ακριβως κανω λαθος και τι πρεπει να κανω;..Ξερω οτι θα με πειτε "μα καλα dvd ποιος βλεπει απ το laptop κλπ κλπ",anyway εδωσα σε μια φιλη ταινια σε dvd (εχω απειρα) και εχει τα ιδια αποτελεσματα με μενα,δοκιμαζω κι εγω και τζιφος.

ΥΓ : Υπ οψιν οτι τοχω παρει πατριωτικα και νευριαζω με τον εαυτο μου γιατι καταφερνω κατι πολυπλοκα και εδω στα υποτιθεται ευκολα νιωθω οτι ειμαι για φαπες.

Ευχαριστω ,αναμενω βοηθεια !!!

Επεξ/σία από David20
Δημοσ.

Ο windows media player στα windows 8.1 δεν έχει αποκωδικοποιητή για αναπαραγωγή dvd. Δοκίμασε με το vlc αν παίζουν σωστα τα δισκάκια με υπότιτλους.

Δημοσ.

Ο windows media player στα windows 8.1 δεν έχει αποκωδικοποιητή για αναπαραγωγή dvd. Δοκίμασε με το vlc αν παίζουν σωστα τα δισκάκια με υπότιτλους.

Σε ευχαριστω πολυ .Θα κανω δοκιμη και θα ενημερωσω το συντομοτερο !!!

Στα windows 10 ισχυει το ιδιο;...(το ιδιο θεμα εχει η φιλη μου με τα 10αρια)..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να βάλεις το gom player [freeware] που παίζει τα πάντα αλλά στα dvd τα menu δεν είναι πολυ ξεκάθαρα και σε παιδεύει μέχρι να το μάθεις.

Υπάρχουν και προγράμματα πιο φιλικά [παλιά ήταν power dvd] που παίζουν μόνο dvd

Επεξ/σία από sil_unique
  • Like 1
Δημοσ.

Στα windows 10 έχει ξεχωριστή εφαρμογή της Microsoft για αναπαραγωγή dvd.Νομίζω εγκαθίσταται μέσω ενημέρωσης, δοκιμασε τι επιλογές έχει όταν βάζεις DVD ταινία στο PC. Αλλιώς πάλι παζεις με bsplayer η vlc.

Δημοσ.

Εγκατεστησα vlc και τα καταφερα !!!!  Ολα καλα..

Ευχαριστω παρα πολυ και τους δυο σας για την βοηθεια ,και οσο για το laptop της φιλης μου με τα 10αρια θα κανω δοκιμη μολις το παρω στα χερια μου !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...