Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ντάξει με προσφορές από τα παλιά οκ δεν βγάζουμε άκρη

Αυτή τη στιγμή είναι φθηνότερος αυτός του θέματος

Και χώρια ότι μιλάμε για εξωτερικό που έκανες εσωτερικό, δηλαδή τώρα είσαι χωρίς καμία εγγύηση

Και ότι του θέματος είναι και άλλης κλάσης δίσκος για 24x7 πραγματική χρήση (θεωρητικά πάντα τουλάχιστον :P) και 3 χρόνια εγγύηση

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

95 ευρω (εμμεση τιμη με αλλη μια αγορα 90+ ευρω) ειχα παρει πριν λιγους μηνες 4ΤΒ ιντενσο εξωτερικο usb3.0, μαλιστα στα 104-105 εβγαινε "αμεσα" για οποιον ηθελε 2 κομματια. Εγω αγορασα μετα και κατι αλλο που ηθελα ετσι και αλλιως.

Tον εχω ανοιξει και τον εχω κανει εσωτερικο αφου πρωτα τον τσεκαρα επι 2 μηνες 24/7 μην εχει καποιο προβλημα.

Έπρεπε να γράψω και χρονική στιγμή?

• Moderators
Δημοσ.

Με τα ιδια λεφτα οποιος θελει βρισκει. Ανεξαρτητως στιγμης. Αρκει να εχει το νου του.

Αυτή τη στιγμή είναι φθηνότερος αυτός του θέματος

Δεν ειναι πλεον, οπως εγραψα νωριτερα εχει τελειωσει η προσφορα. Αντιπροσφορα ειναι τωρα. :)

Και χώρια ότι μιλάμε για εξωτερικό που έκανες εσωτερικό, δηλαδή τώρα είσαι χωρίς καμία εγγύηση

Δεν εχω χασει την εγγυηση γιατι τον ανοιξα μια χαρα, αλλα σιγουρα δεν ισχυει παντα αυτο, θα μπορουσε να εχει χαθει.

Στην τιμη αυτη ομως απο την αλλη, θα ειχες και 2 εξωτερικες θηκες usb3.0 "δωρο" (με το τροφοδοτικο τους (12V 2A) που μονο του αξιζει κανενα 10αρικο).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...