Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τη στι΄γμή που ειναι σχεδιασμένος για να λειτουργει 24/7 και να γραφει συνεχως για καμερες...δε θα εχει θέμα..

Θεμα συμβατότητας επισης δε βλέπω να έχει και με βάση καποια review στο amazon..

Στο τσακ ειμαι να παρω 2..

• Like 1
Δημοσ.

Εχω μπολικους SV35 3ΤΒ (το προηγουμενο μοντελο) απο διαφορες παρτιδες και δεν έχω βρεί κανενα απολυτως θεμα συμβατότητας, εκτος απο κατι usb2 docks που εχω και αρνουνται να δουν οτιδηποτε πανω απο 2ΤΒ

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο, αλλά παλιότερα που το ειχα ψάξει είχα βρει ότι οι δίσκοι που προορίζονται για βιντεο-εγγραφή έχουν έτσι ρυθμισμένο το firmware ώστε να δίνεται προτεραιότητα στη συνεχιζόμενη/άνευ διακοπής έναντι της ορθής/άνευ λαθών εγγραφής...

Δεν ξέρω σε τί περιπτώσεις αυτό θα στοίχιζε σε καθημερινή χρήση, δεν ξέρω αν αφορά καν τον συγκεκριμένο δίσκο, αλλά προσωπικά δεν θα έτρεχα να αγοράσω...

...εξαρτάται και για τί χρήση θέλεις να΄κάνεις...αν είναι να αποθηκεύεις αρχεία ταινιών κτλ, ΟΚ...αν είναι για αρχεία εργασίας προσωπικά θα ήμουν κάπως ανήσυχος.

Δημοσ.

πηρα εναν για το κατεβαστηρι... και βλεπουμε

παντως και στο αγγλικο εχει ιδια τιμη... 

βασικα βγαινει 2-3 ευρω φτηνοτερα με τη τωρινη ισοτιμια λιρας ευρω

Δημοσ.

Πωπω 8tb χωρητικότητα μία χαρά.

Χωράει άφθονο πράμα μέσα και ότι πρέπει να τον βάλεις σε κανένα κατεβαστηρι.

Που φτασαμε...παλιά ειχαμε 500gb και λέγαμε είμαστε οκ και τώρα 8tb..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πανε πανω απο 3-4 χρονια που ειχαμε φτασει με 50-55 ευρω να αγοραζουμε 2ΤΒ δισκους, τους μεγαλυτερους τοτε. Ειχαμε εκεινες τις καταστροφες σε εργοστασια με τις γνωστες πλημμυρες και ακομα ειμαστε σε ιδια τιμη στην προσφορα του θεματος ανα TB στον μεγαλυτερο δισκο της αγορας consumer. (8-10ΤΒ)

Οποτε δεν ξερω αν αξιζει Στελιο η χαρα και ο θαυμασμος που πηγαζει απο το μηνυμα σου. Εγω θα ενθουσιαστω οταν δω 8-10ΤΒ ssd - που συμφωνα με τις ανακοινωσεις που εχουμε προ εξαμηνου+ δεν ειναι μακρυα, τουλαχιστον απο δυνατοτητα κατασκευης. Και οταν φυσικα η τιμη του ειναι γηινη, κοντα αν οχι καλυτερη απο τα 25ευρω/ΤΒ. :) Κατι που ομως δεν ελπιζω να γινει πολυ συντομα ειναι η αληθεια... 

• Like 8
Δημοσ.

Δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο, αλλά παλιότερα που το ειχα ψάξει είχα βρει ότι οι δίσκοι που προορίζονται για βιντεο-εγγραφή έχουν έτσι ρυθμισμένο το firmware ώστε να δίνεται προτεραιότητα στη συνεχιζόμενη/άνευ διακοπής έναντι της ορθής/άνευ λαθών εγγραφής...

Δεν ξέρω σε τί περιπτώσεις αυτό θα στοίχιζε σε καθημερινή χρήση, δεν ξέρω αν αφορά καν τον συγκεκριμένο δίσκο, αλλά προσωπικά δεν θα έτρεχα να αγοράσω...

...εξαρτάται και για τί χρήση θέλεις να΄κάνεις...αν είναι να αποθηκεύεις αρχεία ταινιών κτλ, ΟΚ...αν είναι για αρχεία εργασίας προσωπικά θα ήμουν κάπως ανήσυχος.

Αυτό ακριβώς με πρόλαβες.

Δεν υπάρχει error correction στο firmware.

Προσωπικά για NAS και για αποθήκευση μή Video αρχείων δε θα τον έπαιρνα.

Δημοσ.

Για κατεβαστηρι το θεωρώ υπερβολή στις μέρες μας πιστεύω δεν υπάρχει και λογος ύπαρξης.

Σαν προσφορά είναι super για dvr χρηση.

Δημοσ.

Γτ; Αν κατευαζεις ταινίες σε μεγάλη ανάλυση ή σειρές πιάνουν παρά πολύ χώρο.

Καλά τα λες αλλά το θέμα είναι μετα την προβολή αν δεν σβηστουν τα δεδομενα όσα tb δισκο και να εχεις ποτε δεν θα είναι αρκετός.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...