Angelo grs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 προσφατα αγορασα ενα αφυγραντηρα inventor eva ii 16 λιτρα/24 ωρες στην καταναλωση-ισχυ γραφει 262watt αυτα ειναι ανα ωρα η ανα μερα??? γιατι θελω να δω ποσο ρευμα θα καιει ανα ημερα...αν ξερει κανενας να το υπολιγιζει ας μου πει κιολας να μην κουραζομε τζαμπα
soik85 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 προσφατα αγορασα ενα αφυγραντηρα inventor eva ii 16 λιτρα/24 ωρες στην καταναλωση-ισχυ γραφει 262watt αυτα ειναι ανα ωρα η ανα μερα??? γιατι θελω να δω ποσο ρευμα θα καιει ανα ημερα...αν ξερει κανενας να το υπολιγιζει ας μου πει κιολας να μην κουραζομε τζαμπα την ωρα Αν το χεις συνεχεια 24/7 περίπου 17-18 € το μηνα\ Δες το εδω http://www.rapidtables.com/calc/electric/energy-cost-calculator.htm Σου έβαλα και τιμοκαταλογο Δεη
Angelo grs Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Οποτε δεν θα καψει πολλα αν τον βαζω 10 ωρες την ημερα αντε να βγει 10 με 20 ευρω Τον μηνα
Fubar.gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 προσφατα αγορασα ενα αφυγραντηρα inventor eva ii 16 λιτρα/24 ωρες στην καταναλωση-ισχυ γραφει 262watt αυτα ειναι ανα ωρα η ανα μερα??? γιατι θελω να δω ποσο ρευμα θα καιει ανα ημερα...αν ξερει κανενας να το υπολιγιζει ας μου πει κιολας να μην κουραζομε τζαμπα 262 Watt = 0,262 kW Πολλαπλασιάζεις αυτό το νούμερο με τις ώρες λειτουργίας και βρίσκεις τις κιλοβατώρες. Οπότε αν το βάλεις να δουλεύει για μία μέρα ολόκληρη 0,262 επι 24 = 6,3 κιλοβατώρες Η ακριβής τιμή της κιλοβατώρας εξαρτάται απο διάφορους παραγοντες, όμως ας πούμε οτι χοντρικά οτι είναι κατα μέσο όρο 12 λεπτά του ευρώ. Οπότε σε μία μέρα θα χρεωθείς 6,3 επι 0,12 = 75 λεπτά. Το μήνα θα είναι 75 λεπτά επι 30 = 23 ευρώ Στην πράξη όμως οι αφυγραντήρες δουλεύουν συνεχόμενα για τις πρώτες 3-4 ημέρες, όμως μετά που θα έχει πέσει η υγρασία του χώρου αρχίζουν και δουλεύουν διακεκομένα. Οπότε πιστεύω η πραγματική κατανάλωση σε ένα μήνα θα είναι γύρω στα 10-15 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα