nikon55 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα σε όλους Έχω έναν υπολογιστή με Windows 10 και πριν 3-4 μέρες άλλαξα το τροφοδοτικό που χάλασε. Από την ημέρα της αλλαγής αντί ο υπολογιστής να κάνει τερματισμό κάνει επανεκκίνηση. Έχω κοιτάξει τα πάντα στις επιλογές ενέργειας στο πίνακα ελέγχου , μέχρι το wake on Lan στον προσαρμογέα δικτύου έχω απενεργοποιήσει αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Ευχαριστώ
Sheogorath Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Τι τροφοδοτικό έβαλες? Αν και φοβάμαι να μάθω.
nikon55 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Τι τροφοδοτικό έβαλες? Αν και φοβάμαι να μάθω. Έβαλα αυτό και το αγόρασα από το Πλαίσιο. http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/psu-trofodotika/Corsair-VS-Series-550W-CP-9020097-EU.htm
Sheogorath Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δύσκολα να φταίει το τροφοδοτικό. ογικά το πλιό κάτι πείραξε στην μητρική όταν κάηκε. Δοκίμασε με κάποιο δανεικό τροφοδοτικό να δεις αν θα φτιάξει.
Alex-V Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Αν και καπως ασχετος με τα τροφοδοτικα, δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια για την VS σειρα.
Sheogorath Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Σε σχέση με άλλα επώνυμα, είναι όμως μακράν καλύτερα απο κάτι powertech, powman κτλ. 2
nikon55 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Θα δοκιμάσω με άλλο τροφοδοτικό να δω αν φταίει αυτό αλλά από την Τετάρτη γιατί ο υπολογιστής αυτός είναι στο γραφείο μου και θα πάω εκεί την Τετάρτη.
nikon55 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Επανέρχομαι απλά για ενημέρωση των φίλων στο forum για το πρόβλημα μου. Τελικά μετά από πολλές δοκιμές και τελικά στο service του Πλαίσιου , ήταν η μητρική που προφανώς την χάλασε το προηγούμενο τροφοδοτικό. Καλό βράδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα