Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν περάσουν οι 15 μέρες δεν περνεις, άμα κλείσει 15 μέρες από όταν παρέδωσε τότε δικαιούται

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς μου είπαν και από τα κεντρικά,αλλα υπάρχει και ή πιθανότητα να δώσει κατευθείαν πιστωτικό ή sapphire.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια,περασανε οι 15 μερες και ακομα τιποτα,τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση,η καρτα αντικαταστασης πρεπει να μου την δωσει το πλαισιο ή αναγκαστικα περιμενω απο sapphire.

Δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω/

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια,περασανε οι 15 μερες και ακομα τιποτα,τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση,η καρτα αντικαταστασης πρεπει να μου την δωσει το πλαισιο ή αναγκαστικα περιμενω απο sapphire.

Δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω/

Πας στο κατάστημα που την άφησες ζητάς να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο και ζητάς μια κάρτα να κάνεις την δουλειά σου, βέβαια θα σου δώσουν ότι πιο φτηνό υπάρχει ίσα ίσα να βγάζει σήμα στην οθόνη μην περιμένεις παρόμοια κάρτα
  • Like 1
Δημοσ.

Πας στο κατάστημα που την άφησες ζητάς να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο και ζητάς μια κάρτα να κάνεις την δουλειά σου, βέβαια θα σου δώσουν ότι πιο φτηνό υπάρχει ίσα ίσα να βγάζει σήμα στην οθόνη μην περιμένεις παρόμοια κάρτα

Ναι έχεις δίκιο,μονο τέτοια κάρτα δίνουν,μου το είπαν στο τηλ πριν από λίγο.

Μα καλά,και αυτή ή sapphire θα κάνει πάνω από 30 μέρες για αντικατάσταση της κάρτας?!

Αν είναι δυνατόν,πριν από 2 χρόνια που είχα στείλει μία 7870 μέσα σε 15-18 μέρες είχα πίσω την αντικατάσταση.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο,μονο τέτοια κάρτα δίνουν,μου το είπαν στο τηλ πριν από λίγο.

Μα καλά,και αυτή ή sapphire θα κάνει πάνω από 30 μέρες για αντικατάσταση της κάρτας?!

Αν είναι δυνατόν,πριν από 2 χρόνια που είχα στείλει μία 7870 μέσα σε 15-18 μέρες είχα πίσω την αντικατάσταση.

αρχικα ευθηνη εχει και το πλαισιο , κανουν ελεγχο στο καταστημα που το πηγες , μετα απο εκει το στελνουν στο κεντρικο τους οπου ξανα κανουν ελεγχο και απο εκει περιμενουν να μαζεψουν 2-3 καρτες ιδιας εταιριας για να κανουν RMA , με ολα αυτα εφαγες τη βδομαδα , 2-4 μερες να φτασει στην αντιπροσωποια εξω πιασαμε της 15 μερες σχεδον , απο εκει και περα παει και με το φορτο εργασιας στο τμημα RMA της sapphire

Δημοσ.

Δε νομίζω πως φταίει μόνο το πλαίσιο (δε μπορώ καν να πιστέψω ότι λέω καλό λόγο για το πλαίσιο :P ) γιατί είναι μαλλον και θέμα της εταιρίας/αντιπρόσωπου αν θα δεχτεί απλά την γνώμη του τεχνικού του καταστήματος ή αν θα απαιτήσει να πάρει το προϊόν στα χέρια του πριν δωσει πιστωση.

Παράδειγμα πριν 3 βδομάδες πήγα μία VTX3D στο eshop (ενας θεος ξερει σε ποια χωρα ειναι το σερβις τους) και το μονο που αρκουσε για να μου δωσουν πιστωτικο ηταν ο ελεγχος του τεχνικου στα κεντρικα τους. Αρα υποθετω πως η εταιρια ειπε: ναι οκ υπαρχει προβλημα παρε τα λεφτα σου να εξυπηρετησεις και τον πελατη και φερε την καρτα μετα...  ετσι λεει η λογικη μου τουλαχιστον 

Δημοσ.

Δε νομίζω πως φταίει μόνο το πλαίσιο (δε μπορώ καν να πιστέψω ότι λέω καλό λόγο για το πλαίσιο :P ) γιατί είναι μαλλον και θέμα της εταιρίας/αντιπρόσωπου αν θα δεχτεί απλά την γνώμη του τεχνικού του καταστήματος ή αν θα απαιτήσει να πάρει το προϊόν στα χέρια του πριν δωσει πιστωση.

Παράδειγμα πριν 3 βδομάδες πήγα μία VTX3D στο eshop (ενας θεος ξερει σε ποια χωρα ειναι το σερβις τους) και το μονο που αρκουσε για να μου δωσουν πιστωτικο ηταν ο ελεγχος του τεχνικου στα κεντρικα τους. Αρα υποθετω πως η εταιρια ειπε: ναι οκ υπαρχει προβλημα παρε τα λεφτα σου να εξυπηρετησεις και τον πελατη και φερε την καρτα μετα...  ετσι λεει η λογικη μου τουλαχιστον 

Ε ναι,γι' αυτο σε εξυπηρετησαν αμεσως μιας και προκειται για μεγαλη εταιρια (vtx3d) η οποια σταματησε τις δραστηριοτητες της (κοινως εκλεισε) απο τον Αυγουστο.Βεβαια ολες οι "εκκρεμοτητες" μεταφερθηκαν στην μαμα TUL.

Δημοσ.

Ε ναι,γι' αυτο σε εξυπηρετησαν αμεσως μιας και προκειται για μεγαλη εταιρια (vtx3d) η οποια σταματησε τις δραστηριοτητες της (κοινως εκλεισε) απο τον Αυγουστο.Βεβαια ολες οι "εκκρεμοτητες" μεταφερθηκαν στην μαμα TUL.

Σοβαρά την ξέρει κάποιος αυτή την εταιρία;  :shock:  Εγώ πρώτη φορά την είδα όταν πήρα την κάρτα κι αυτό γιατί την βρήκα προσφορά και είχε 3 χρόνια εγγύηση. 

Πάλι καλά που ξεμπέρδεψα τότε έτσι εύκολα με μία κλειστή εταιρία.

Δημοσ.

Μπα η κάρτα έφυγε απο το πλαίσιο Λάρισας την δεύτερα 31/10,στης 01/11 την είδαν στο κεντρικό στην μάγουλα και την ίδια μέρα έφυγε με rma απο αυτους,το κεντρικό σερβίς της sapphire είναι στην Γερμανία,το οποίο έφτασε εκεί στης 3/11,και απο τοτε είναι ακόμα εκεί.

Θα τους πάρω τηλ αύριο να μου δώσουν όλα τα στοιχεία αποστολής και να μιλήσω εγώ με την sapphire να δω τι θα μου πουν και μένα.

Όταν ζήτησα να μου δώσουν τα στοιχεία αποστολής κτλ,δεν μου το αρνήθηκαν, ίσα ίσα ειπαν να τους πάρω αύριο γιατί το σερβίς είναι ανοιχτό μέχρι της 5 το απόγευμα και εγώ τους είχα πάρει στης 8 το βράδυ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένα update,η sapphire δεν έχει στείλει ακόμα κάρτα πίσω,εμενα το πλαίσιο μου έδωσε μία κάρτα της κακιάς ώρας σαν προσωρινή,αλλα ούτε την δουλειά μου κάνω με αυτήν,το θέμα είναι ότι ζητάω από το πλαίσιο να μου δώσει στοιχεία αποστολής ή στοιχεία rma για να μιλήσω εγώ με την sapphire αλλά μου το αρνούνται και αυτό.Τι στο καλό να κάνω?! Έφτασε να κλείσει μήνας και ούτε δουλειά δεν μπορώ να κάνω με το pc έτσι όπως είναι.Υπαρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω γενικά?!

• Moderators
Δημοσ.

Ένα update,η sapphire δεν έχει στείλει ακόμα κάρτα πίσω,εμενα το πλαίσιο μου έδωσε μία κάρτα της κακιάς ώρας σαν προσωρινή,αλλα ούτε την δουλειά μου κάνω με αυτήν,το θέμα είναι ότι ζητάω από το πλαίσιο να μου δώσει στοιχεία αποστολής ή στοιχεία rma για να μιλήσω εγώ με την sapphire αλλά μου το αρνούνται και αυτό.Τι στο καλό να κάνω?! Έφτασε να κλείσει μήνας και ούτε δουλειά δεν μπορώ να κάνω με το pc έτσι όπως είναι.Υπαρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω γενικά?!

Νομικά είναι καλυμενοι και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι, δοκίμασε να μιλήσεις με τον διευθυντή του κατάστηματος μήπως μπορέσεις και βγάλεις άκρη
Δημοσ.

κι αυτός στο κόλπο θα είναι και θα πει τα ίδια δεν  αλλάζει κάτι, άλλα ας κανί μια προσπάθεια ο φίλος μήπως και βγάλει άκρη, το συγκεκριμένο κατάστημα για να σου αλλάξει κάρτα γραφικών σου βγαζει την πίστη, πάνε εκείνες οι εποχές που πηγαίναμε και μας την άλλαζαν αμέσως μακάρι ο φίλος να ξεμπερδέψει γρήγορα έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση και ξέρω, εμένα πάλι μου έδωσαν ότι να ναι προϊόν εκτός οτι περίμενα πόσο καιρό

• Moderators
Δημοσ.

κι αυτός στο κόλπο θα είναι και θα πει τα ίδια δεν  αλλάζει κάτι, άλλα ας κανί μια προσπάθεια ο φίλος μήπως και βγάλει άκρη, το συγκεκριμένο κατάστημα για να σου αλλάξει κάρτα γραφικών σου βγαζει την πίστη, πάνε εκείνες οι εποχές που πηγαίναμε και μας την άλλαζαν αμέσως μακάρι ο φίλος να ξεμπερδέψει γρήγορα έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση και ξέρω, εμένα πάλι μου έδωσαν ότι να ναι προϊόν εκτός οτι περίμενα πόσο καιρό

Το θεμα οπως ειπα πιο πισω ειναι οτι αργουνε (ασχετα τι λενε αυτοι) και το καταστημα αλλα και η sapphire αργει αρκετα στον ελεγχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...