Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,χθες παρουσίασε ένα πρόβλημα η 380 στον υπολογιστή της γυναικάς μου,άναψε τον υπολογιστή και δεν έδινε σήμα στην οθόνη,την άλλαξα και την έβαλα και στο δικό μου το pc και πάλι τίποτα,η δικιά μου κάρτα γραφικών δίνει σήμα κανονικά στο δικό της pc.

Κατά καιρούς μου έλεγε ότι δεν της έδειχνε τίποτα αλλά με ένα restart δούλευε.

Το καλό είναι ότι ήταν μέσα στην εγγύηση γιατί την είχαμε πάρει από πλαίσιο αρχές του χρόνου.

Έχει αντιμετωπισει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα?!

Το πλαίσιο θα μας κάνει δουλειά με την εγγύηση ή θα μας κάνει τίποτα τσινιες και θα την φάμε?!

Ευχαριστώ πολύ.

• Moderators
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,χθες παρουσίασε ένα πρόβλημα η 380 στον υπολογιστή της γυναικάς μου,άναψε τον υπολογιστή και δεν έδινε σήμα στην οθόνη,την άλλαξα και την έβαλα και στο δικό μου το pc και πάλι τίποτα,η δικιά μου κάρτα γραφικών δίνει σήμα κανονικά στο δικό της pc.

Κατά καιρούς μου έλεγε ότι δεν της έδειχνε τίποτα αλλά με ένα restart δούλευε.

Το καλό είναι ότι ήταν μέσα στην εγγύηση γιατί την είχαμε πάρει από πλαίσιο αρχές του χρόνου.

Έχει αντιμετωπισει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα?!

Το πλαίσιο θα μας κάνει δουλειά με την εγγύηση ή θα μας κάνει τίποτα τσινιες και θα την φάμε?!

Ευχαριστώ πολύ.

Αν έχεις δυνατότητα δοκίμασε και σε άλλο υπολογιστή

Αν και εκεί δεν δουλέψει δεν νομίζω να έχεις θέμα, βέβαια πολύ πιθανό να φας καμία 15 μέρες γιατί την στέλνουν εξωτερικό συνήθως και δεν κάνουν άμεση αντικατάσταση

Δημοσ.

Την δοκιμασα σε 2 διαφορετικα pc.

Απο το πλαισιο μου ειπαν οτι θα παει στο σερβις της μαγουλας και αν απο εκει τους πει η sapphire να την στειλουν στο σερβις στο εξωτερικο θα κανουν ετσι,εαν ειναι καποιο γνωστο προβλημα τοτε θα δωσουν αμεση πιστωση του ποσου χωρις να την στειλουν.

Η αντικατασταση συνιθως πως παει απο την εταιρια?!Αν δεν υπαρχει το ιδιο σου δινουν ενα ισο ή λιγο καλυτερο σε καινουργιο μοντελο!?

Δημοσ.

καπως ετσι. Εαν εχουν καπου στοκ θα παρεις παλι 380 εαν οχι μαλλον καμμια 470 ....

'Η αν μου κανουν πιστωσει θα τσονταρω και καποια λεφτα και θα παρω την 480 :P

Χεχε

Αρα να μην ανησυχώ για το πλαισιο να μην μου κανει καμια τσινια με την εγγυηση,γιατι εχω ακουσει αρκετα πραματα σε σχεση με το πλαισιο και της εγγυησης.

• Moderators
Δημοσ.

Την δοκιμασα σε 2 διαφορετικα pc.

Απο το πλαισιο μου ειπαν οτι θα παει στο σερβις της μαγουλας και αν απο εκει τους πει η sapphire να την στειλουν στο σερβις στο εξωτερικο θα κανουν ετσι,εαν ειναι καποιο γνωστο προβλημα τοτε θα δωσουν αμεση πιστωση του ποσου χωρις να την στειλουν.

Η αντικατασταση συνιθως πως παει απο την εταιρια?!Αν δεν υπαρχει το ιδιο σου δινουν ενα ισο ή λιγο καλυτερο σε καινουργιο μοντελο!?

Η sapphire οσες φορες εκανα RMA μεσω πλαισιου παντα στελνει πιστωτικο στην εταιρια οποτε και αυτοι με την σειρα τους πρεπει να σου επιστρεψουν τα λεφτα που γραφει η αποδειξη

Δημοσ.

Η sapphire οσες φορες εκανα RMA μεσω πλαισιου παντα στελνει πιστωτικο στην εταιρια οποτε και αυτοι με την σειρα τους πρεπει να σου επιστρεψουν τα λεφτα που γραφει η αποδειξη

Σοβαρά?!Έλα ρε δεν το ήξερα,μεσω vision studio που είχε κάνει ένας φίλος μία 7870 πριν από κανά χρόνο δεν του έκαναν πιστωτικό αλλά του στείλανε πίσω μια r9 270 και δεν του βγαλανε καν την διαφορά γιατί την είχε πληρώσει 250€ και αυτή είχε 180€.

• Moderators
Δημοσ.

Σοβαρά?!Έλα ρε δεν το ήξερα,μεσω vision studio που είχε κάνει ένας φίλος μία 7870 πριν από κανά χρόνο δεν του έκαναν πιστωτικό αλλά του στείλανε πίσω μια r9 270 και δεν του βγαλανε καν την διαφορά γιατί την είχε πληρώσει 250€ και αυτή είχε 180€.

Δεν ξέρω όσες φορές έκανα Rma τον τελευταίο 1μιση χρόνο στο πλαίσιο ενώ η κάρτες υπήρχαν κανονικά στην αγορά μου έδιναν πιστωτικο στην τιμή αγοράς (υπήρχαν περιπτώσεις που υπήρχε ακόμα και ίδια κάρτα στο ράφι)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω όσες φορές έκανα Rma τον τελευταίο 1μιση χρόνο στο πλαίσιο ενώ η κάρτες υπήρχαν κανονικά στην αγορά μου έδιναν πιστωτικο στην τιμή αγοράς (υπήρχαν περιπτώσεις που υπήρχε ακόμα και ίδια κάρτα στο ράφι)

Στην περίπτωση της r9 380 4gb δεν είχαν καν στο ράφι για αντικατάσταση.

Κάτσε το πιστωτικό στο έδιναν άμεσα ή μετά από 2-3 μέρες ελέγχου?!

Επεξ/σία από Drake27
  • Moderators
Δημοσ.

Στην περίπτωση της r9 380 4gb δεν είχαν καν στο ράφι για αντικατάσταση.

Κάτσε το πιστωτικό στο έδιναν άμεσα ή μετά από 2-3 μέρες ελέγχου?!

Αμα ηταν αμεσα η εστω 2-3 μερες καλα θα ηταν , παντα ελεγαν οτι η καρτα παει εξωτερικο και τρωγαμε 15 μερες + για να δουμε τι γινεται ,σε δικια μου περιπτωση ειχαν ακριβως ιδια καρτα (απο την μερα που πηγα την καρτα με προβλημα μεχρι και οταν μου εδωσαν το πιστωτικο) και ενω τους ελεγα ρε παιδια ιδια καρτα εχετε και καθετε μου ελεγνα η καρτα πηγε αντιπροσωποια και περιμενουμε να δουμε τι θα μας πουνε

Δημοσ.

Να ξερεις αν περασει η ολη διαδικασια τις 14 μερες δικαιουσαι καρτα αντικαταστασης.

Λογο καθυστερησης και καλα,υπαρχει καπου γραμμενο αυτο ωστε να τους το πω αν χρειαστει?!

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος είναι οδηγία της ΕΕ, ψάξε το online.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία φίλε μου :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...