Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, δεν είναι η πρώτη φορά που ανοίγω θέμα για αυτή την κάρτα,

(μακάρι να μπορούσα να διαθέσω χρήματα για να την αντικαταστήσω)

στο θέμα τώρα:

εχθές την έβγαλα να καθαρίσω ψύκτρα και να αλλάξω θερμοαγώγιμη πάστα, αλλά μετά που την τοποθέτησα και έτρεξα ψιλοβαρύ παιχνίδι, είδα τις θερμοκρασίες gpu (3D, shader) ελαφρώς τσιμπιμένες, και τη θερμοκρασία graphics RAM να φτάνει τους 90 βαθμούς! ωστόσο, εκέινη την ώρα έπιασα τα ψυκτράκια στις μνήμες της κάρτας και δεν αισθάνθηκα να καίνε,

επειδή το έχω κάνει άπειρες φορές, είμαι βέβαιος ότι η πάστα και η ψύκτρα τοποθετήθηκαν σωστά

η κάρτα μου γεννικά, από πάντα έδειχνε θερμοκρασίες άνω του φυσιολογικού, (65°-75°)

με μια μικρή προοδευτική άνοδο χρόνο με το χρόνο,

ανεξάρτητα απο το τι ψύκτρες-παστες-ανεμιστήρες χρησιμοποιώ

υπάρχει περίπτωση να έχουν χαλάσει οι αισθητήρες θερμότητας και να δίχνει ο,τι να ναι;

Δημοσ.

πετα το το χρεπι σου και μαζεψε λεφτα για 1060

Μου αρέσει που το λέει κίολας...  :-(

Καλημέρα, δεν είναι η πρώτη φορά που ανοίγω θέμα για αυτή την κάρτα,

(μακάρι να μπορούσα να διαθέσω χρήματα για να την αντικαταστήσω)

Ξαναδοκίμασε να την ξαναδέσεις, κάτι δεν έκατσε καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει που το λέει κίολας...  :-(

Ξαναδοκίμασε να την ξαναδέσεις, κάτι δεν έκατσε καλά.

Λοιπόν, την ξαναέδεσα με την ψύκτρα, άνοιξα παιχνίδι, και εκεί που χάζευα τις θερμοκρασίες και έλεγα, "α ωραία, επανήλθαν οι θερμοκρασίες σε φυσιολογικά επίπεδα" ξαφνικά κοκκίνησε η οθόνη και ο υπολογιστής άρχισε να ανοιγοκλείνει,

έβγαλα το 6πινο (ξέροντας οτι έτσι τουλάxιστον μπαίνεi bios) κάνει boot κανονικά, αλλά δεν δίνει εικόνα από καμία έξοδο, προφανώς η κάρτα κάηκε

πετα το το χρεπι σου και μαζεψε λεφτα για 1060

ρε μεγάλε, ευχή και κατάρα μου δωσες!

ευχή=η κάρτα είναι για πέταμα, κατάρα=δεν έχω λεφτά για άλλη

Δημοσ.

Λοιπόν, την ξαναέδεσα με την ψύκτρα, άνοιξα παιχνίδι, και εκεί που χάζευα τις θερμοκρασίες και έλεγα, "α ωραία, επανήλθαν οι θερμοκρασίες σε φυσιολογικά επίπεδα" ξαφνικά κοκκίνησε η οθόνη και ο υπολογιστής άρχισε να ανοιγοκλείνει,

έβγαλα το 6πινο (ξέροντας οτι έτσι τουλάxιστον μπαίνεi bios) κάνει boot κανονικά, αλλά δεν δίνει εικόνα από καμία έξοδο, προφανώς η κάρτα κάηκε

ρε μεγάλε, ευχή και κατάρα μου δωσες!

ευχή=η κάρτα είναι για πέταμα, κατάρα=δεν έχω λεφτά για άλλη

Επειδή αποκλείεται να έχει μείνει 5770 σε σύστημα της προκοπής, μην σου δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι θα μπορούσες να κάνεις κάτι ιδιαίτερο αλλάζοντας μόνο την κάρτα γραφικών... Για καινούριο σύστημα, από την αρχή, πας. Όποτε μπορέσεις...

Δημοσ.

Επειδή αποκλείεται να έχει μείνει 5770 σε σύστημα της προκοπής, μην σου δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι θα μπορούσες να κάνεις κάτι ιδιαίτερο αλλάζοντας μόνο την κάρτα γραφικών... Για καινούριο σύστημα, από την αρχή, πας. Όποτε μπορέσεις...

Καλημέρα, κι ομως αποτελω εξεραιση, προσφατα εκανα αναβαθμιση αλλαζοντας μητρικη,επεξεργαστη,μνημες,τροφοδοτικο,

dvd-rw drive, και προσθεσα ssd

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ATI 5770 ειναι η καρτα, μια titan nano grase λευκη βαζω, thermalpads δεν ειχε ποτε,

μονο κατι ψυκτρακια που ειχα κολλησει στις μνημες

Επεξ/σία από DJJordan
Δημοσ.

ναι ποια καρτα ακριβως?με ποια ψυχτρα?βρες μια εικονα στο ιντερνετ και ποσταρε την να δουμε.

εκτος και εαν ειναι reference αν και δεν νομιζω γιατι τοτε δεν θα ειχε ψυχτρακια να κολλησεις στις μνημες.

Δημοσ.

^Αδερφε αφου τις απαξιεις τοσο πολυ τις παλιες καρτες και γενικοτερα το παλιο hardware,εχεις τιποτα καμια 5770 ας πουμε που δεν την θελεις γιατι πλεον ειναι για τα σκουπιδια για να μας δωσεις?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...