Προς το περιεχόμενο

The international ISIC card

vagos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό ρε παίδες και τι χρησιμότητα έχει;

Βασικά ξέρω ότι έχει έκπτωση σε εισιτήρια και τέτοια,την έχει κανείς αυτή την κάρτα;

Δημοσ.

Basika einai mia diethnhs karta ekptwtikh oxi mono stis metafores (eroplana k vaporia trena klp) alla kai se ksenodoxeia k katasthmata klp.

An thimamai kala einai gia foithtes 'h kai neous mexri 24-25...gia perissoteres leptomereies tha koitaksw ena sxwetiko iflladio pou exw kapou..kai tha afhsw reply

Δημοσ.

Ναι λοιπόν.Επειδή την έχω αυτή την κάρτα.

Έχεις πρόσβαση σε κάποια εισητήρια του τύπου 1 χρόνο open return (για εξωτερικό)

Εκπτώσεις σε διαδρομές με πλοία, αεροπλάνα εσωτερικού, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, κτλ κτλ

σε αρκετές χώρες.

Κάθε χρόνο ανανεώνεται η λίστα, οπότε πρέπει να τσεκάρεις.

Συν του ότι είναι Διεθνής Φοιτητική Ταυτότητα.

Δημοσ.

Tin exo tin karta 3 xronia. Stin ellada tin exo xrisimopoiisei mono 1-2 fores gia kati prosfores. Stin Ellada den ti xreiazese. Edo exo dei malaka elengti se leoforio na min ti dexete apo mia germanida pou eixe kopsei foititiko eisitirio kai tin apeilouse se katapliktika agglika pos tha tis tin katasxei.

Sto exoteriko einai aparaititi omos. Se anagnorizoun os foititi kai sou kanoun oles tis analoges ekptoseis. Loipon an skeftese na pas exoteriko pare tin asizititi. An ti thes omos mono gia Ellada den einai aparaititi.

crAss

Δημοσ.

θα συμφωνήσω.

Εγώ βασικά την είχα βγάλει λόγω αεροπορικών εισητηρίων για το εξωτερικό.

Βέβαια καλό θα ήταν να πάρεις ένα φυλλάδιο απο ένα ταξιδιωτικό γραφείο (USIT, στο σύνταγμα) και να δεις τι σου προσφέρει για Ελλάδα και για εξωτερικό (δε μας είπες που σκοπεύεις να την χρησιμοποιήσεις) και να κρίνεις μόνος σου.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Όσο σπούδαζα στο εξωτερικό είχα ειδικές εκπτώσεις με την ΟΑ για τα αεροπλάνα που έπαιρνα από και προς τη συγκεκριμένη πόλη που σπούδαζα, αλλά έπρεπε να βγάζω κάθε χρόνο αυτή τη κάρτα. Για εκπτώσεις και λοιπά εκτός αυτού δε γνωρίζω όμως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...