dimstra Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα στην όμορφη ομάδα Έχω ένα πρόβλημα όταν συνδέω το mac στην τηλεόραση για προβολή mp4. Κατά την διάρκεια της προβολής και σε άσχετα χρονικά σημεία η οθόνη πρασινίζει ! Εάν βγάλω το hdmi και το ξανασυνδέσω επιστρέφει κανονικά η εικόνα.Τι μπορεί να συμβαίνει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δοκιμασε αλλο καλωδιο σε πρωτη φάση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vb23 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Κατι παρόμοιο είχα εγώ αλλα μου το έκανε και σε τυχαία φάση χωρις να εχω το hdmi πάνω και ήταν απο την tv. Μου άλλαξαν την πλακέτα και έστρωσε ! Μακάρι να ειναι μόνο απο το καλώδιο σου ! Όπως γραφει ο φίλος δοκίμασε πρώτα ένα άλλο καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimstra Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Ναι ΟΚ αλλά εάν είναι έτσι και φταίει η πλακέτα της τηλεόρασης θα το έκανε και στο dvd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα