stelios18120 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 δεν το κανουν ηδη εδω και μερικα χρονια? Όχι,εννοουσα ή xiaomi μην ξεκινήσει να το κάνει κ αυτή
Ntinaras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Παιδια επειδη θελω να αγορασω το umi diamond και ειδα οτι στην χρεωστικη μου καρτα λεει expires end 11/16 δηλαδη οτι ληγει το Νοεμβριο του '16;οταν παω την δευτερα στην τραπεζα θα μου δωσουν αλλη χρεωστικη καρτα ή οχι; την ειχα βγαλει απο την eurobank τον Φεβρουαριο του '16 και σημερα προσεξα οτι ληγει.. παλι καλα που δε ρωτησες τι λαστιχα να βαλεις στο αμαξι για να πας μεχρι τη τραπεζα να βαλεις λεφτα 12
boca junior Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 παλι καλα που δε ρωτησες τι λαστιχα να βαλεις στο αμαξι για να πας μεχρι τη τραπεζα να βαλεις λεφτα χαχαχα sorry φιλε αλλα ρωταω επειδη πρωτη φορα εβγαλα χρεωστικη καρτα και φοβαμαι μην μου φαει τα λεφτα 1
kokoretsi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Το Xiaomi Redmi 3 μπορεί να κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο, με την κατασκευάστρια εταιρεία στην συνέχεια να λανσάρει διάφορες εκδόσεις του (Redmi 3s, Pro και Prime) ωστόσο από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει να κυκλοφορήσει ο διάδοχός του, το Redmi 4. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Xiaomi Redmi 4 θα διαθέτει αναβαθμισμένη 5,0 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080p (από 720p) με την κάμερα των 13 Megapixels στο πίσω μέρος να συνοδεύεται από ένα δεύτερο LED flash και την εμπρόσθια κάμερα για selfies να παραμένει στα 5,0 Megapixels σε σχέση με το παρελθόν. Το νέο Redmi 4 θα ενσωματώνει system-on-chip της Qualcomm (κάποιο άγνωστο για την ώρα Snapdragon SoC που όμως διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή), το οποίο συνοδεύεται από 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή θα εξοπλίζεται με μπαταρία 4000mAh και το μεταλλικό σασί του μπορεί να διαθέτει Gray, Silver ή Gold χρώμα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η συσκευή θα κυκλοφορήσει με τιμή περίπου €175. Site: GSMArena Εξαιρετικό ακούγεται. Το Android με 3 ram πετάει ! No big deal. Με την μεγαλύτερη ανάλυση και το ίδιο hardware, θα υπάρχει ίδια απόδοση-ταχύτητα; To Android αν έχει ram δεν μασάει τίποτα, ακόμα και με μέτριο-χάλια επεξεργαστή. Αγόρασα πρόσφατα για μια φίλη ένα 3s pro (3/32) και πετάει παρόλο που ο επεξεργαστής δεν λέει και τίποτα το ιδιαίτερο. Συμφωνώ καλα κινητα. Αλλα για εμας στην Ελλαδα χωρις εγγυηση. Τα σοβαρά κινεζομάγαζα δίνουν εγγύηση και πολύ καλό support. Τα xiaomi δείχνουν εξαιρετικά πάντως ως προς την αντοχή τους Περί xiaomi γενικότερα να πω ότι, αν σοβαρευτεί λίγο στα "καλά" κινητά της θα ανέβει πολύ. Πχ τι mi4c είναι πλαστικούρα χωρίς υποδοχή SD. Τι mi5 κάνει χαζά με τον αισθητήρα αποτυπωμάτων και το mi5s του λείπουν μερικές χαζομαρίτσες όπως radio και IR. Τέλος, αυτό που τους λείπει είναι οι καλές global rom. Ναι ok η ελληνική κοινότητα της xiaomi είναι εξαιρετική με φοβερές rom, αλλά δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να μπούνε στην διαδικασία να flashάρουν απλά για να έχουν ελληνικά ... 1
angmar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Όχι,εννοουσα ή xiaomi μην ξεκινήσει να το κάνει κ αυτή Αυτό εννοούσε και ο Alphaleader. Η Xiaomi το χει παρακάνει με τα μοντέλα που τα βγάζει σα φυστίκια. Δεν προλαβαίνει να κλείσει τρίμηνο μια συσκευή και βγάζει νέα ελαφρώς βελτιωμένη της ίδιας σειράς. Είπαμε να θέλει να συναγωνιστεί τη Samsung, αλλά όχι κι έτσι.
Garuger Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Τέλος, αυτό που τους λείπει είναι οι καλές global rom. Ναι ok η ελληνική κοινότητα της xiaomi είναι εξαιρετική με φοβερές rom, αλλά δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να μπούνε στην διαδικασία να flashάρουν απλά για να έχουν ελληνικά ... Βασικα είναι το καλυτερο να κανεις flash rom μολις το παρεις όχι μονο για να είναι σταθερο το κινητο και να μην εχει προβλήματα αλλα πιο σημαντικο από όλα είναι η ασφαλεια που υπαρχει όταν βαζεις την rom από τον δημιουργο ώστε να μην τρεχουν τιποτα key logger από πισω.Πχ εγω πηρα Redmi 3 και μολις το εβαλα να παρει updates δεν εβρισκε τιποτα ουτε καν την δωρεαν αναβαθμιση σε MIUI8 που ειχε εταιρια και του εκανα flash την κινεζικη ουτε καν την global και τωρα παιρνει updates κάθε εβδομαδα και δουλευει ρολοι.Η Xiaomi σου προσφερει πληρη υποστιριξη για το πως να κανεις το flash ακομα και πρόγραμμα.Γενικα επαθα πλακα ποσο πολλα σου προσφερει για τα κινητα της.Ακομα και Root σου κανει αμα της το ζητήσεις χωρις να βασιζεσαι σε κανενα πρόγραμμα
thessalonik Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Τι ειναι προτιμοτερο στα ιδια χρηματα? Ενα Xiaomi ή ενα HUAWEI ?
turbat0s Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Τι ειναι προτιμοτερο στα ιδια χρηματα? Ενα Xiaomi ή ενα HUAWEI ? Xiaomi, διότι θα έχει καλύτερα specs και ίδια (αν όχι καλύτερη) εμπειρία χρήσης.
Aias Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Παιδια επειδη θελω να αγορασω το umi diamond και ειδα οτι στην χρεωστικη μου καρτα λεει expires end 11/16 δηλαδη οτι ληγει το Νοεμβριο του '16;οταν παω την δευτερα στην τραπεζα θα μου δωσουν αλλη χρεωστικη καρτα ή οχι; την ειχα βγαλει απο την eurobank τον Φεβρουαριο του '16 και σημερα προσεξα οτι ληγει.. Κανονικα σε ενημερωνουν απο την τραπεζα μονη τους οτι ληγει για να πας να παρεις την καινουργια.Λιγο περιεργο ομως να ληγει η καρτα σε μερικους μηνες μεσα.Συνηθως ειναι 2-3 χρονια. Πηγαινε απο Eurobank να ρωτησεις. 1
greenalex1996 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Η σειρα κοκκινου ρυζιου ειναι η καλυτερη επιλογη για τους ελληνες. Οτι πιο ποιοτικο και vfm σε αυτα τα λεφτα.
Amlet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Παιδια πληροφοριες για τα custom roms, global ελληνικες και πως να τις περναμε που εχει? Ευχαριστωω 1
boca junior Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Κανονικα σε ενημερωνουν απο την τραπεζα μονη τους οτι ληγει για να πας να παρεις την καινουργια.Λιγο περιεργο ομως να ληγει η καρτα σε μερικους μηνες μεσα.Συνηθως ειναι 2-3 χρονια. Πηγαινε απο Eurobank να ρωτησεις. πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι 11/16 σημαινει οτι ληγει η καρτα τελος Νοεμβριου.. ναι και εμενα μου εκανε εντυπωση μεσα σε 9 μηνες να ληγει η χρεωστικη..φεβρουαριο εβγαλα την καρτα ασε που μου κρατησαν 6ευρω(3 ευρω για φορτωση+3ευρω για την καρτα)
mindtrapper Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Προπληρωμένη έχεις λογικά, όχι χρεωστική. Δεν υπάρχουν φορτίσεις κτλ σε χρεωστική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα