2φαντος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 α ρε ξεραν οι παπουδες επερναν το καπνο απ το χωραφι το στριβαν επιτοπου και δωστου που να τα ξερετε εσεις αυτα γατακια.... σωστός!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkkst Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 γιατί φαίνεται πως δεν γνωρίζεις τί είναι επί της ουσίας το iQos και γενικά τα vaporizers. Και ναι, είναι καύση που προέρχεται από θέρμανση και ας επιλέγει η κατασκευάστρια εταιρία να παίζει με τις λέξεις χρησιμοποιώντας το αίτιο (θέρμανση) και όχι το αποτέλεσμα (καύση). Μπορείς σε προηγούμενη σελίδα να δεις σε video που ανάρτησα, τί είναι τα vaporizers που θερμαίνουν τον καπνό μέχρι να καεί για να παράγει καπνό και όχι ατμό. Ε όχι και καπνό.....Φίλε μου εδώ είσαι 100% λάθος.. Έχω στην κατοχή μου 3 vaporizer. Ξεκίνησα με το πρώτο Pax πριν 4 χρόνια άρα επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη. Ένα καλό και ποιοτικό vaporizer σαν το Pax ή σαν το Mighty δεν υπάρχει περίπτωση σε θερμοκρασίες κάτω των 200 βαθμών κελσίου να προκαλέσει καύση. Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Pax και το pax2 και τον Mighty εσχάτως με pipe tobacco στους 180 και το μονοξείδιο του άνθρακα μετρημένο με δικό μου προσωπικό μηχανάκι είναι σχεδόν μηδενικό και πάντα στα επίπεδα ενός μη καπνιστή. Μη λέμε ότι θέλουμε για τα ποιοτικά vaporizer γιατί μας διαβάζει και κόσμος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Πριν 3 μήνες αποφάσισα να εμπιστευτώ το μεγάλο όνομα που βρίσκεται πίσω από το iqos και μετά από μια σύντομη παρουσίαση στο kioscy αγόρασα την συσκευή. Με μεγάλη προσπάθεια κατάφερα να την συνηθίσω και να παραβλέπω τα αρνητικά για χάρη μίας καλύτερης ποιότητας καπνού απαλλαγμένη από τα συστατικά της καύσης. 1ον.Μικρη διάρκεια 3με4 λεπτά και οχι6. 2ον. 5 με 6 τζουρες καλές και όχι 14. 3ον. Ακριβό αφού η τιμη του αυξήθηκε σε ένα μήνα από 32 σε 36 ευρώ ενώ από μια μπάρα μπορεί να μην προλάβεις ούτε τις 5 με 6 καλές τζούρες και να χρειαστεί δεύτερη. Ακόμα και η συσκευή έχει τιμή πολλαπλάσια σε σχέση με την τιμή ανάλογου προϊόντος ανταγωνιστικής εταιρείας. Και ενώ όλα αυτά τα προσπέρασα ερχόμαστε στο δια ταύτα... Την προηγούμενη Τετάρτη ενώ βρισκόμουν στην Σκύρο η συσκευή χαλάει. Αν και έχει ένα χρόνο εγγύηση πάω στην χώρα να αναζητήσω άλλη να αγορασω αλλά δεν υπήρχε. Τηλεφωνώ στην τεχνική υποστήριξη αλλά δεν λειτουργούσε βράδυ.. Λογικά ως εδώ.. .Το επόμενο πρωί μιλώ με την εταιρεία διαπιστώνει την βλάβη και κύρια Φωτεινή Παπ.... Μου προτείνει να μεταφέρω στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη το αντικαταστήσω ή να σταλει με curier το ανταλλακτικο την επομενη εβδομάδα. Προσπάθησα να της εξηγήσω πως 5 μέρες για να περιμένει κάποιος ένα καπνικο προϊόν απο το οποοο ειναι εξαρτημένος ειναι αδιανόητο και πως θα επρεπε να γινει άμεση εποστολη με ενδεχόμενη χρέωση σε μενα αλλα κατι τετοιο μου ειπε δεν μπορουσε να γινει.Κακως λοιπόν εμπιστεύτηκα το "μεγάλο ονομα" που δεν μπορεί να καταλάβει την ανάγκη ενός καπνιστή και να προσπαθήσει να τον εξυπηρετείσει έστω και με κάποια επιβάρυνση αφού το δυκτιο της είναι μετριο.ΥΓ Σήμερα με πήρε κάποιος υπεύθυνος από την εταιρεία και αφού μου έκανε μια εισαγωγή του στυλ ότι ειδικά για εσάς... προώθησαν το αίτημα σας... Και μου πρότεινε την ίδια λύση....Φυκια.. Το πέταξα και πάμε πάλι να βρούμε κάτι άλλο πιο φερεγγυο αφού δυστυχώς εξαρτομαστε ακομα από τον καπνο Sorry αλλά 5 τζουρες τη φορά δεν είναι φυσιολογικό. Ή είχες προβληματική συσκευή από την αρχή ή είσαι από τους καπνιστές που θέλουν ...μπουρί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Γενικά, και 14 να είναι, είναι προβληματικό για πολλούς καπνιστές. Μου τα έλεγε κολλητός που δοκίμασε, το «ανάβεις» και σε περίπου 6 λεπτά πρέπει να το έχεις τελειώσει. Κάτι να σου τύχει και να το αφήσεις για λίγο, πάει, πέταξε και πρέπει να αλλάξεις φιλτράκι, πως σκατά το λένε . Απορώ πως με τόσα φράγκα στο R&D τους δεν παρουσίασαν κάποια πρόταση τύπου ηλεκτρονικού, αφού αν λάβω υπόψιν μου τους συγκεκριμένους περιορισμούς, για ένα καπνιστή μάλλον είναι ασύμφορο και μπορεί να ξενερώσει/το βαρεθεί πιο εύκολα. Εκτός αν κάτι ετοιμάζουν.Τουλάχιστον έχω δει αρκετούς να το έχουν πράγμα που για εμένα είναι καλό, όσα τσιγάρα γλυτώνουμε τόσο το καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2φαντος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Sorry αλλά 5 τζουρες τη φορά δεν είναι φυσιολογικό. Ή είχες προβληματική συσκευή από την αρχή ή είσαι από τους καπνιστές που θέλουν ...μπουρί! Σας διαβεβαιώνω ότι οι ΚΑΛΕΣ τζουρες στο iqos δεν είναι πάνω από 5 και αυτές αν τις πάρεις ανά 30 sec περίπου.Οι 2 πρώτες έχουν ελάχιστο καπνό οι επόμενες 5 είναι καλές αν προσέξεις τους χρόνους όπου το αερολυμα ειναι ικανοποιητικο-καμια σχέση με μπούρί αγαπητέ - Καιρού οι επομενες έχουν λίγο έως καθόλου καπνό. Επίσης φίλε akpe n JTI κυκλοφόρησε το logic που είναι κλασικό ηλεκτρονικό τσιγάρο και βρίσκεται πια σε πολλά περίπτερα. Ίσως είναι μια λύση αφού θα υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο προιον σε αντίθεση με το iqos αν η γευση και η τιμη ικανοποιεί τον ατμιστη. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2017 από 2φαντος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Ναι, ξέχασα να αναφέρω και την πρόσβαση... αν δεν κάνω λάθος πωλείται μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα, και για να το πάρεις από αλλού (π.χ. από περίπτερο ή μινι μαρκετ που πουλάει ράβδους) αφήνεις στοιχεία και σε παίρνουν εκείνοι για την αγορά, σωστά; Δεν το ήξερα για τη JTI, φαίνεται ενδιαφέρον, θα του ρίξω μια ματιά και θα το συνεχίσουμε για το συγκεκριμένο στο ανάλογο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Aυτο το logic που μπορούμε να το βρούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2φαντος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 στα περισσοτερα μεγαλα περιπτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobiletos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 μετά κόπων και βασάνων ειπα κ εγώ να αλλάξω συνήθεια και να πάρω iqos αντί τσιγάρου μιας και ειναι απο οτι είδα οτι πιο κοντά στην αίσθηση του τσιγάρου. Ειχα τους ενδοιασμούς μου, αλλά μου έστειλε χθες ένας συνάδελφος την νέα προσφορά τους και είπα να το κάνω το βήμα, αφού με συμφέρει Θα σας κρατήσω ενήμερους για το πως πήγε Γενικά ειναι καλή η τιμή? Δεν εχω ασχοληθεί με το θέμα πολύ όσο εσείς, για πείτε. Φαντάζομαι οτι απο 110 στα 50 ειναι πολύ καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πεταμένα λεφτά για εμένα. Ή θα πάρεις ηλεκτρονικό τσιγάρο "κανονικό" που χρησιμοποιεί υγρά αναπλήρωσης ή άσε το. Σε βάθος χρόνου θα σου βγει ακριβότερο το iQOS θα είσαι πιο επιρρεπής να ξανακαπνίσεις Κ.Τ. . Δεν θες κάτι όσο πιο κοντά στον καπνό. Θες κάτι που να μοιάζει αλλά να μην θυμίζει καπνό για να καταφέρεις να κόψεις τον καπνό. Για αυτό ο ατμός είναι η καλύτερη εναλλακτική. Όχι το iQos. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι ειναι καλή τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ypatia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ξέρει κανείς αν έχουν σκοπό να αλλάξουν/διορθώσουν τη συσκευή; Έχω 2 iqos και τα 2 τα χουν παίξει, όχι δεν μιλάω για τα λαμπάκια που γίνονται μερικές φορές κόκκινα ενώ είναι φορτισμένο το τσιγάρο, ούτε για το κόκκινο χρώμα στην φόρτιση, αλλά εκεί που καπνίζεις ξαφνικά πέφτει η μπαταρία! Πάλι για αλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα απο ποιοτικο ελεγχο δεν ξερω τι εκαναν, ο μπαμπας μου απο οταν το αγορασε εχει αλλαξει 3 συσκευες. Σημερα του εδωσαν την καινουρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manjaro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτά λίγη έως μηδενική σημασία έχουν εφόσον και στην χώρα μας πια είναι θέμα χρόνου να ανοίξει εντελώς ο δρόμος για κάπνισμα με ουσία (κυριολεκτικά ) και υγιεινά http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/nomimopiite-i-farmakeftiki-kannavi-stin-ellada/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ypatia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτά λίγη έως μηδενική σημασία έχουν εφόσον και στην χώρα μας πια είναι θέμα χρόνου να ανοίξει εντελώς ο δρόμος για κάπνισμα με ουσία (κυριολεκτικά ) και υγιεινά Ας μην σχολιάσω το "υγιεινά", ας πω μόνο μακριά από μας και αχρείαστα να ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα